Salon venčanica La Perla

  • Pogledajte naš blog

Salon venčanica La Perla na Belgrade Wedding Show

November 30, 2018

Belgrade Wedding Show održaće se 8. i 9. decembra 2018. u 3 zone luksuznog hotela Hilton, a salon venčanica La Perla u ovom blogu otkriva zašto zaljubljeni parovi moraju u svom kalendaru da zabeleže posetu sajmu.

Nova kolekcija venčanica – Jesen - zima 2019

November 23, 2018

Nova kolekcija venčanica ispuniće očekivanja svih nevesti. Nema devojke na svetu koja makar jednom nije razmišljala kakvo bi bilo njeno venčanje iz snova, a najvažniji dan ne može se zamisliti bez venčanice.

Kako odabrati bend za venčanje?

November 6, 2018

Pronašli ste ljubav svog života, izgovorili sudbonosno “Da” vereničkom prstenu i ostao je samo još jedan korak ka novom životu. Upravo je on i najzahtevniji, jer, da biste imali venčanje iz snova svaki detalj mora biti savršen, svakom se mora posvetiti posebna pažnja.

Venčanice za hladne dane

October 25, 2018

**Venčanice za hladne** dane nikad nisu bile lepše. Venčanje je jedan od najlepših dana u životu zaljubljenih parova. Želja da sa svojim najdražim podelite radosni trenutak ulaska u novo životno doba zahteva mnogo truda i vremena. Jedino zajedničkim planiranjem svakog detalja imaćete svoje venčanje iz snova.

Kako odabrati burme za venčanja

October 18, 2018

Burme predstavljaju simbol večne ljubavi i odanosti. Venčanje je dan o kome svaka devojka mašta, a trenutak stavljanja burme na nevestin prst nakon sudbonosnog “da” je ispunjen najvišim emocijama.

Frizura za venčanje - Uskladite frizuru sa venčanicom

October 12, 2018

Frizura za venčanje čini vaš wedding look potpunim. Konačno se bliži dugoočekivan dan u vašem životu. Datum je određen, mesto izabrano, spisak gostiju napravljen. Naravno, izbor venčanice je odavno završen, jer, ipak, je ona glavna zvezda na slavlju.