Salon venčanica La Perla

  • Pogledajte naš blog

Koja je savršena frizura za vaše venčanje?

September 19, 2017

Koliko godina samo svaka žena zamišlja kako bi trebala izgledati na dan svog venčanja? Od restorana, torte, cipela, venčanice... svaki element je važan da upotpuni ovu magičnu priliku. I taman, kada se svaki detalj učini savršenim ostaje jedno važno pitanje: šta uraditi sa kosom?

La Sposa venčanice u salonu La Perla

September 11, 2017

La Sposa venčanice predstavljaju jednostavne, čiste linije i dizajn koga krasi romantični stil sa ponekim karnerom, ukrasom od perli ili pak ručno rađenom čipkom.

Kako odabrati idealnu venčanicu za trudnice?

August 31, 2017

Pročitajte na našem blogu savete kako da odaberete venčanicu ako ste u drugom stanju. Stres oko odabira je veliki, jer ne samo da je venčanje najvažniji čin u životu svake žene, već je dilema i kako odabrati haljinu koja će odgovarati vašem novom i donekle izmenjenom stasu.

12 saveta kako da kupite venčanicu svojih snova

August 19, 2017

Kupovina venčanice je iskustvo koje većina žena doživi samo jedanput u životu. Sa velikom ponudom venčanica na tržištu, nekada to može predstavljati pravu noćnu moru. Pročitajte na našem blogu 12 saveta kako da izaberete pravu venčanicu za vas.

BIEN SAVVY venčanice u salonu La Perla

August 7, 2017

Pročitajte na našem blogu o čuvenim kolekcijama venčanica Bien Savvy i saznajte zašto mlade biraju baš te, unikatne i zavodljive haljine.

5 načina koji će vam pomoći da odaberete pravi salon venčanica za vas!

July 21, 2017

Kada se približi sezona venčanja i svadbi , mlade su već u panici kako odabrati pravu venčanicu i salon venčanica u kojem će pronaći sve ono što će im biti potrebno za tu posebnu priliku..