Salon venčanica La Perla

  • Pogledajte naš blog

Kako odabrati burme za venčanja

October 18, 2018

Burme predstavljaju simbol večne ljubavi i odanosti. Venčanje je dan o kome svaka devojka mašta, a trenutak stavljanja burme na nevestin prst nakon sudbonosnog “da” je ispunjen najvišim emocijama.

Frizura za venčanje - Uskladite frizuru sa venčanicom

October 12, 2018

Frizura za venčanje čini vaš wedding look potpunim. Konačno se bliži dugoočekivan dan u vašem životu. Datum je određen, mesto izabrano, spisak gostiju napravljen. Naravno, izbor venčanice je odavno završen, jer, ipak, je ona glavna zvezda na slavlju.

Venčanje - dan o kojem mašta svaka devojka

October 5, 2018

Venčanje je najbitniji dan u životu mladenaca. Gotova svaka devojka na svetu ima sliku svog venčanja, a na njoj ona blista u najdivnijoj haljini, izabranik u savršeno stilizovanom odelu i naravno - neverovatno okruženje koje upotpunjuje radosni trenutak.

Trendovi za jesen

September 27, 2018

Trendovi za jesen konačno su pred nama! Nema devojke na svetu koja ne čeka nestrpljivo novu sezonu i dolazak modnih trendova. Sa njima stižu i komadi koje ste kao favorite izdvojile par meseci ranije na Nedeljama mode.

Princeza venčanice 2019.

September 21, 2018

Princeza venčanice 2019. spadaju u najpopularnije venčanice među nevestama širom sveta. Jesen polako stiže, a sa njom i sezona svadbi. Još uvek lepi i sunčani dani idealni su za proslave. Dok predeli obojeni žutim i narandžastim tonovima čine savršeni detalj za venčanje iz snova.

Rezervacija venčanica - Salon venčanica La Perla

September 14, 2018

Rezervacija venčanica donosi brojne predsonsti prilikom planiranja venčanja. Pripreme za venčanje iz snova je uzbudljiv, ali i zastrašujući posao. Zahteva ogromnu posvećenost svakom detalju. Od izbora mesta za proslavu, preko pozivnica i muzike, pa do svadbene torte i ukrasa.