Salon venčanica La Perla

  • Pogledajte naš blog

Šta uraditi 30 dana pred venčanje?

January 12, 2019

Šta uraditi 30 dana pred venčanje? Pitanje koje “muči” sve dame koje se pripremaju za svoj veliki dan. Venčanje je jedan od najvažnijih događaja u životu mladenaca. Međutim, njegovo organizovanje predstavlja pravi izazov, jer je potrebno uložiti vreme i trud da biste imale bajku o kojoj ste oduvek maštale.

Zašto su venčanice bele?

January 3, 2019

Zašto su venčanice bele, sigurno ste se makar jednom zapitale. Svaka kultura neguje određene običaje za venčanje. I dok su pojedini, vremenom, nestali, drugi su se zadržali do današnjih dana proširivši se na čitav svet.

Venčanice koje ne izlaze iz mode

December 24, 2018

Venčanice koje ne izlaze iz mode, baš poput male crne haljine, spadaju u vanvremenske modele. Dolazi novo godišnje doba, a sa njim i nova, zimska sezona venčanja. To znači da buduće mlade uveliko planiraju svoje venčanje iz snova. I dok u donošenju odluke vezane za burme, prostora za slavlje, torte, dekoracije imate pomoć jače polovine, izbor venčanice je poveren samo vama.

Salon venčanica La Perla na Belgrade Wedding Show

November 30, 2018

Belgrade Wedding Show održaće se 8. i 9. decembra 2018. u 3 zone luksuznog hotela Hilton, a salon venčanica La Perla u ovom blogu otkriva zašto zaljubljeni parovi moraju u svom kalendaru da zabeleže posetu sajmu.

Nova kolekcija venčanica – Jesen - zima 2019

November 23, 2018

Nova kolekcija venčanica ispuniće očekivanja svih nevesti. Nema devojke na svetu koja makar jednom nije razmišljala kakvo bi bilo njeno venčanje iz snova, a najvažniji dan ne može se zamisliti bez venčanice.

Kako odabrati bend za venčanje?

November 6, 2018

Pronašli ste ljubav svog života, izgovorili sudbonosno “Da” vereničkom prstenu i ostao je samo još jedan korak ka novom životu. Upravo je on i najzahtevniji, jer, da biste imali venčanje iz snova svaki detalj mora biti savršen, svakom se mora posvetiti posebna pažnja.