Salon venčanica La Perla

  • Pogledajte naš blog

Bien Savi venčanice, kolekcija za 2018-tu godinu

November 13, 2017

I ove godine poznata dizajnerska kuća Bien Savvy, izbacila je zadivljujuće i zavodljive haljine za 2018 godinu. Salon venčanica La Perla, tu je kao i uvek, da isprati svaku novinu i obraduje vas velikim izborom haljina, koje vas nikako neće ostaviti ravnodušnim.

Kako isplanirati prelepo zimsko venčanje?

November 3, 2017

Zimsko venčanje u venčanicma La Perla, sa dugim rukavima I krznenim bundicama su idealan način ukoliko se odlučite da iskočite iz klišea letnjih I prolećnih venčanja, je pravo rešenje za vas.

Magija kratkih venčanica

October 22, 2017

Pročitajte na našem novom blogu koje su sve prednosti ukoliko se odlučite za kratku venčanicu.

Kako da izaberete venčanicu koja će savršeno pristajati vašem telu

October 10, 2017

Postoji toliko lepih venčanica, o kojima svaka devojka sanja! Jednostavno po ulasku u salon venčanica osetićete želju da isprobate svaku haljinu i postaviti sebi pitanje "kako ću izabrati pravu i odakle da krenem?!" Salon venčanica La Perla, u narednom blogu će vam pomoći da shvatite koje to venčanice najbolje pristaju vašoj figuri.

Lepota je u jednostavnosti

September 29, 2017

Svedene, jednostavne haljine iz salona venčanica La Perla, pravi su izbor za mlade koje ne žele da stavljaju akcenat na raskoš i veliku količinu detalja na haljini.

Koja je savršena frizura za vaše venčanje?

September 19, 2017

Koliko godina samo svaka žena zamišlja kako bi trebala izgledati na dan svog venčanja? Od restorana, torte, cipela, venčanice... svaki element je važan da upotpuni ovu magičnu priliku. I taman, kada se svaki detalj učini savršenim ostaje jedno važno pitanje: šta uraditi sa kosom?