Salon venčanica La Perla

  • Pogledajte naš blog
salon vencanica
  • April 25, 2018

Kako odabrati venčanicu?

by admin    01 comments

Kako odabrati venčanicu? Pitanje koje “muči“ sve buduće neveste.

Venčanje je početak novog života ispunjenog ljubavlju i harmonijom. Zato, neveste žele da izgledaju savršeno na dan kada se udaju za čoveka svojih snova.

Bez obzira da li volite tradicionalne bele ili alternativni stil koji donose venčanice u boji, vaša svadbena haljina mora da istakne svu lepotu i da bude ona koju će pamtiti ne samo vi već i svi gosti na proslavi.

Kako odabrati venčanicu

Čini se da je izbor venčanice ranijih godina bio mnogo lakši. Danas postoji mnoštvo stilova, različitih modela i cena, pa izgleda nemoguće odlučiti se samo za jednu savršenu haljinu. Kao i sa mnogim stvarima za venčanje, odabir prave venčanice uključuje pažljivo planiranje, razmatranje individualnog ukusa i ograničenja i, pre svega, strpljenje dok tražite tu posebnu haljinu koja će učiniti da zablistate na svom velikom danu.

Salon venčanica La Perla vam može pomoći savetima u delimi zvanoj “Kako odabrati venčanicu iz snova”.

Kako odabrati venčanicu prema lokaciji za proslavu

Neveste često biraju svoje venčanice na osnovu lokacije i teme slavlja. Jer, nije sve jedno da li se ceremonija održava u eleganatnoj sali, etno restoranu ili na prelepoj plaži, gde će najbolje odgovarati kratke venčanice kako biste mogle nesmetano da hodate bose po pesku.

Kako odabrati venčanicu

Nasuprot tome, crkvena venčanja zahtevaju dozu formalnosti, te nikako nemojte birati dekoltirane, kao ni venčanice sa golim leđima, već se treba odlučiti za nežni kroj venčanice od čipke. Takođe, imajte u vidu da pojedini materijali poput organze i tila više odgovaraju letnjim svečanostima, dok, teži, raskošniji su namenjeni za zimska venčanja.

Kako odabrati venčanicu prema budžetu

Kada razmišljate kako odabrati venčanicu, prva stvar koju morate imati na umu jeste budžet koji ste spremne da izdvojite za omiljenu haljinu. Modni stručnjaci savetuju da nikako ne isprobavate venčanice koje prelaze dozvoljeni limit, jer može se desiti da se zaljubite u model koji ne možete da priuštite, što će vas dovesti do razočarenja i odlaganja izbora. Prilikom kupovine, vodite rauna da li u cenu ulaze i prepravke i modni dodaci za venčanice kako ne biste izdvajale dodatni novac za to.

Pronađite sopstveni stil

Kako odabrati venčanicu zapravo je kombinacija odluke vezane za kroj koji vam najbolje stoji, koji oslikava vaš karakter i odgovara vašem modnom stilu.

Kako odabrati venčanicu

Ukoliko niste sigurne u ova tri stava, kupovina venčanice može biti veoma naporna. Zato, pažljivo uradite svoj domaći zadatak za venčanje koji obuhvata pretraživanje po magazinima i internetu, pa tek onda, kada shvatite, šta želite krenite u obilaske salona za venčanice. Da bi odluka bila lakša, prilikom probe svakog modela mobilnim telefonom napravite video zapis, kako biste kući, na miru mogle da razgledate prednosti i mane.

Sa venčanicama u stilu princeze nikada nećete pogrešiti

Ako niste sigurne koji kroj najbolje odgovara vašoj figuri, izaberite venčanice u stilu princeze. Ovaj model odlično stoji kako vitkim, tako i krupnijim i niskim nevestama, a dodatni plus - ova haljina će vas, sigurno, pretvoriti u savremenu princezu.

Kako odabrati venčanicu

Prolećna sezona venčanja je počela, te na vreme posetite salon venčanica La Perla jer jedino ovde možete pronaći prelepe Bien Savvy venčanice, kao i ostalih renomiranih dizajnera.