Salon venčanica La Perla

  • Pogledajte naš blog
salon vencanica
  • July 21, 2017

Recite "DA" svojoj venčanici iz snova

by admin    01 comments

Iz iskustva u našem salonu venčanica videli smo da kupovina venčanice može biti uzbudljiva ali i zbunjujuća i stresna. Čak i posle višegodišnjeg rada sa nevestama, ponekada se iznenadimo rasponom različitih emotivnih stanja kroz koja prolaze naše mlade. Pre nego što kažu "DA" svojoj venčanici iz bajke, buduće neveste prođu kroz oluju emocija i kolebanja. Kao salon za prodaju i iznajmljivanje venčanica neka svoja iskustva ćemo u narednom blogu podeliti i sa vama u nadi da ćemo vam pomoći.

Najveći izazov kada nam mlada dodje, jeste da joj pomognemo da kupi venčanicu koja sužava siluetu i čini da njena lepota dodje do izražaja. U moru prelepih haljina u salonu venčanica neretko prodju sati dok se ne odluče za onu pravu. Neke neveste prave velike promašaje u odabiru, jer svakom tipu tela odgovara model koji će pratiti njene obline, naglasiti najbolje a sakriti nedostatke.

U našem salonu venčanica postoje prelepe kreacije. Tu su unikati sa bogatim čipkanim radom, ukrašeni biserčićima i perlama. Sve su lepe na svoj način, ali je umeće izabrati onu koja će na vama izgledati najlepše. Nije dovoljno da vam se haljina svidi na prvi pogled, potrebno je da pronadjete stil i oblik koji će odgovarati vašem stasu i konstituciji. Medjutim, zaposleni u salonu venčanica imaju razna iskustva. Dešava se da se mladi dopadne masivna pufnasta venčanica sa dosta tila i satena, a da njenoj građi i ličnosti ipak odgovara svedeniji model u sirena stilu. U svojoj viziji savršenog venčanja i hoda do oltara su sebe zamislile baš tako i često je problem ubediti ih u suprotno.

Suština je da svaka iz našeg salona venčanica izadje sa osmehom na licu i pravom haljinom u rukama.

Cilj zaposlenih u salonu venčanica nije samo prodaja već i želja da na fotografijama koje kasnije krase stranice nešeg sajta vidimo istinsku sreću i zadovoljstvo pravim izborom. Venčanica koja bi na vešalici izgledala bezlično, na pravoj mladi prosto oživi i napravi čistu magiju!

Konsultanti i zaposleni u našem salonu venčanica u potpunosti su posvećeni svakoj budučoj nevesti. Gledaju da se povežu sa njom i shvate sta mlada želi za taj posebni dan. Neke tog dana žele da izgledaju seksi, neke bajkovito, naš cilj je da to prepoznamo i pomognemo joj da nađe pravi put do svoje idealne venčanice. Recimo, sasvim obična i svedena haljina uz našu preporuku da se ukrasi kristalnim vezom, može delovati potpuno drugačije, nestvarno i bajkovito. Smatrajte svog konsultanta, koji vam u salonu venčanica pomaže pri odabiru, dobrom vilom koja će od haljine napraviti magiju.

Iskustva su šarenolika, nekada na izbor venčanice utiču rodbina, prijatelji, pa čak i budući supružnik. Tada nastaje najveći problem! Naš salon venčanica vam daje savet da haljinu birate isključivo za sebe. Vi ste ti koji trebate u njoj da se osećate kao princeza tog posebnog dana. Odaberite ono što su vaše želje i maštanja i ne dozvolite da drugi nestručnim savetima utiču na vas. Poklonite poverenja onima koji će uz vašu viziju savršene haljine , odabrati ono što vam najviše pristaje.

Da li je ikada iko rekao da je kupovina venčanice lak posao?