Salon venčanica La Perla

  • Pogledajte naš blog
salon vencanica
  • August 19, 2017

12 saveta kako da kupite venčanicu svojih snova

by admin    01 comments

Salon venčanica La Perla vam donosi 12 saveta kako da kupite venčanicu svojih snova

Kupovina venčanice je iskustvo koje većina žena doživi samo jedanput u životu. Sa velikom ponudom venčanica na tržištu, nekada to može predstavlajti pravu noćnu moru.

U narednom postu salon venčanica La Perla posavetovaće vas kako da vam odabir haljine iz snova bude što lakši.

1) Potragu za idealnom venčanicom počnite devet meseci do godinu dana pre planiranog događaja, ako je to moguće. Ukoliko želite da vam se kreira i sašije venčanica potrebno je 6-9 meseci za isporuku i eventualne ispravke. Ako želite da na kupljenu ili iznajmljenu venčanicu bude dodata čipka, ručno nizane perle, da se izmeni dekolte ili pak produži šlep, to iziskuje dodatno vreme. Zato, planirajte ne vreme i ne dozvolite da kasnite sa pripremama za vaše venčanje.

2) Budite realni kada je budzet u pitanju. Izdvojte unapred sumu novca sa kojom planirate da kupite ili iznajmite venčanicu. Većina salona traži depozit od 50% od ukupne cene, kako bi ste bili sigurni da će venčanicu sačuvati baš za vas. Planirajte unapred količinu novca koju želite da potrošite, da bi ste uspeli da pokrijete sve troškove koje organizovanje svadbe iziskuje.

iznajmljivanje vencanice

3) Izaberite venčanicu u skladu sa svojom građom, harizmom i stilom koji nosite. Pre nego što se izgubite u „oluji“ raznovrsnih haljina odlučite se da li želite sirena venčanicu, onu u princeza stilu ili jednostavnu večernju haljinu. Na taj način suzićete izbor i lakše ćete izabrati onu koja vam najbolje pristaje.

4) Pogledajte koje sve haljine salon venčanica nudi. Odaberite onu koja vam najviše imponuje. Obratite pažnju na stil, dizajnera, vrstu materijala od kojeg je sačinjena i oblik (princeza ili sirena stil). Uporedite, isprobajte i odaberite onu u kojoj se osećate najprijatnije. Kada obučete onu pravu, znaćete to :)

5) Pokušajte, ukoliko je to moguće, da termin za probu i konsultacije u salonu venčanica zakažete radnim danima kada gužva nije velika. Na taj način dobićete najbolju uslugu i svu pažnju zaposlenih u salonu.

6) Ograničite pratnju kada birate svoju venčanicu iz snova. Iako može biti primamljivo da vam pri izboru pomaže što više prijateljica i rodbine, veća je verovatnoća da ćete posle svega biti još više zbunjeni. Zaposleni u našem salonu venčanica La Perla savetuju da izbor suzite na 2-3 voljene osobe. One će biti iskrene i pomoći će vam ukoliko budete u nedoumici. Gužvu sačuvajte za dan venčanja.

iznajmljivanje vencanice

7) Odlučite se kako, tog najvažnijeg dana u životu svake žene, želite da izgledate. Da li je to seksi, nenametljivo, moderno, šik ili tradicionalno? Podelite svoju viziju sa zaposlenima u salonu La Perla, i on će vam pomoći da odaberete stil koji vam odgovara. Onog momenta kada pronađete svoju priču, pronaći ćete i haljinu svojih snova.

8) Kupovina ili iznajmljivanje venčanice, može biti prava avantura. Naš savet je: isprobajte što više modela! Haljina koja na vešalici ne izgleda baš privlačno, na vašem telu može biti spektakularna.

9) Podelite vaše želje i očekivanja sa zaposlenima u salonu venčanica. Neophodno je da znaju kakav stil volite ( sirena, princeza, sa korsetom ili izjedna), na taj način će vam pomoći da „ne lutate“ previše i da sa što manje stresa odaberete ono što vam najviše odgovara.

10) Venčanica koju odaberete, mora biti udobna, kako bi ste nesmetano mogli da se krećete i plešete celog dana. Odaberite venčanicu koja laska vašoj figuri. Tog dana trebate da blistate i izgledate prelepo, ali isto tako ona treba da bude udobna, da vas ne steže i ne ograničava slobodu pokreta.

11) Odaberite odgovarajuću veličinu haljine. Mi u salonu venčanica La Perla, kako bi smo bili sigurni, uzimamo dimenzije grudi, struka i kuka. Svaka venčanica se može korigovati, suziti ili proširiti u skladu sa građom i proporcijama neveste i mi to radimo besplatno. Zadovoljna mlada, koja pronađe svoju savršenu haljinu, naša je najveća satisfakcija.

12) Na kraju krajeva, odaberite venčanicu u kojoj se VI osećate dobro, a ne neko drugi. Svaka buduća mlada treba da se oseća lepo i da bude sigurna u svoj izbor. Samo vi same možete napraviti pravi izbor, ne kuma, mama ili drugarica . Kada obučete haljinu koja vam se dopadne, pokušajte da stavite veo. Ako tako možete da zamislite sebe da sa svojim izbranikom hodate do oltara, budite sigurni da je vaša potraga završena!

vencanica beograd