Salon venčanica La Perla

  • Pogledajte naš blog
salon vencanica
  • August 31, 2017

Kako odabrati idealnu venčanicu za trudnice?

by admin    01 comments

Kako odabrati idealnu venčanicu za trudnice?

Neretko se dešava da su mlade već u drugom stanju kada odluče da izgovore sudbonosno DA!

Najveći problem nastaje kada treba pronaći salon koji ima u ponudi venčanice za trudnice. Stres oko odabira je veliki, jer ne samo da je venčanje najvažniji čin u životu svake žene, već je dilema i kako odabrati haljinu koja će odgovarati vašem novom i donekle izmenjenom stasu.

Naš salon La Perla nudi u narednom postu nekoliko saveta, koji će vam pomoći da venčanica za trudnice izgleda podjednako lepo kao i ostale haljine za neveste. Prvo pokušajte da se informišete koji sve saloni u ponudi imaju venčanice za trudnice. Sa takvim informacijama lakše i brže ćete završiti svoju potragu za idealnom haljinom.

vencanica za trudnicu

Isprobajte više modela, pokušajte da izaberete materijal koji vam najviše prija i koji ne ograničava slobodu pokreta. Trudničke venčanice od muslina preporučuje vam salon venčanica La Perla.

Odaberite lepršavu i lepu haljinu koja neće toliko isticati vaš trudnički stomak .Za trudnice koje ne žele da ga ističu, idealan izbor je venčanica od tila, ukrašena čipkanim radom. Malo izdignuti struk, sa mašnom oko njega istaćiće najlepši deo vaše figure, a skinuti fokus sa trudničkog stomaka, koji niste želeli da naglasite.

Ukoliko ste pak neko ko želi da venčanica za trudnice istakne vaš lepo zaobljeni stomačić, idealan izbor je uska haljina koja će lagano pratiti svaku vašu oblinu. Savršeni kroj, uz svilu ukrašenu perlama ili eventualnim dodatkom čipke na pojedinim delovima, učiniće da izgledate glamurozno tog dana!

Najčešći problem koje imaju trudne mlade je veličina! Obično je potrebno venčanicu rezervisati 3-6 meseci ranije. To naravno podrazumeva i činjenicu da će vaš stomačić za taj period prilično da poraste. Da bi ste izbegli problem preuske ili preširoke venčanice najbolje je da izračunate koliko vremena je preostalo do najvažnijeg datuma i na taj načim u skladu sa merama koje krojačiće uzme, odredite i veličinu haljine.

Salon La Perla savetuje da to bude trudnička venčanica za broj veća, ukoliko vas do svečanog dana deli vremenski period od 3-4 meseca.

Ono što svaka trudna mlada treba da izbegava jesu korseti i venčanice koje će ih stezati i ograničavati slobodu pokreta. Haljina od prijatnog muslina, koja će se lagano pratiti vašu siluetu, idealan je izbor za ovakve neveste. Rasfešlusi i dugmadi su u ovoj prilici potpuno nepoželjni! Izaberite venčanicu koja se zakopčava pertlanjem u predelu leđa, jer samo tako ćete imati prostora da je prilagodite svom rastućem stomačiču.

vencanica za trudnicu

"Keep it simple" je pravilo kojeg se u salonu La Perla pridržavamo kada je venčanica za trudne mlade u pitanju. Previše detalja na haljini mogu vas učiniti većom nego što zaista jeste. Nekada je lepota u jednostavnosti!

Uz jednostavnu haljinu od muslina i velom koji se spušta niz vaša ramena, izgledaćete bajkovito.

Ako je haljina svedena i jednostavnog kroja, uvek je možete obogatiti komadom upečatljivog nakita u kosi ili oko vrata. Trudnoća je posebno stanje u kojem žena sama od sebe blista. Zablistajte tog dana na poseban način, učinite ga bajkovitim i nezaboravnim.

Posebnu pažnju trudnice treba da obrate i kada je izbor obuće u pitanju. Obuća vam mora biti udobna, kako bi ste sa lakoćom podnele sve obaveze koje ćete tog dana imati. Izaberite elegantne cipele, sa udobnim uloškom i minimalnom visinom pete.

Nadamo se da je salon La Perla ovim blogom uspeo da pomogne svim budućim mamama da venčanica za trudnice bude podjednako lepa, elegantna i glamurozna kao i ostale haljine namenjene za ovaj poseban dan.