Salon venčanica La Perla

  • Pogledajte naš blog
salon vencanica
  • August 7, 2017

BIEN SAVVY venčanice u salonu La Perla

by admin    01 comments

BIEN SAVVY venčanice u salonu La Perla

Svaka mlada ima izvesne nade i očekivanja za svoj najlepši i najuzbudljiviji dan u životu. Naš salon venčanica La Perla sreće devojke sa dilemom prilikom izbora venčanice, i nekada je teško napraviti izbor u moru onoga što se nudi. Venčanica sa siluetom sirene ili romantična i bogato ukrašena u stilu princeze? Odluka nikada nije jednostavna.

iznajmljivanje vencanica

Bien Savvy haljine u našem salonu venčanican La Perla u princeza stilu naglašavaju struk i ističu ženstvenost, a kombinacija čipke, najfinijeg veza i ručno nizanih kristala oživeće vašu magiju. Ove haljine čine mladu jedinstvenom i stavljaju akcenat na nežnost i sofisticiranost.

U salonu venčanica La Perla u širokoj paleti haljina koje nudimo, treba samo u skladu sa sopstvenim stilom, građom i harizmom koju nosite, odabrati onu pravu.

Izaberite haljinu u kojoj ćete se osećati lepo i ženstveno i u kojoj ćete u njegovim očima biti najlepši na svetu...na kraju krajeva, samo je ljubav bitna i ona pokreće sve.

Naš salon venčanica La Perla nudi vam mogućnost izbora i poručivanja modela iz najnovije kolekcije Bien Savvy za 2017 godinu.

Izdvajamo atraktivne večernje haljine koje će diskretno naglašavati svaku liniju vašeg tela. Ove haljine ističu minimalizam i jednostavnost, a svaka haljina izražava originalni stil i unikatni pečat kreatora. Lagane su i ženstvene i čine da se žena oseća ugodno dok ih nosi. Oslušnite svoje telo i pratite svoj stil, izaberite model i boju koja vam najviše imponuje. Mistična zelena ili pak neka druga nežnija nijansa? Na vama je da procenite.

vecernja haljina beograd

U ponudi su i mnnogi drugi modeli u našem salonu venčanica.

Fabulozna večernja haljina od krepa, predstavlja spoj spektakularne linije, dizajna i prelepih boja. Ženstvena haljina sa prorezom u prednjem delu, istaćiće vaš seksipil i gracioznost. Romantični karner koji se lagano spušta na ramena, savršen je spoj elegancije i romantike, koji u sebi nosi dašak starog holivudskog glamura. Ova haljina priča priču za sebe, koja se rečima ne može dočarati.

Meka i ženstvena smaragdno zelena sirena večernja haljina, možda je pravi izbor za vas. Krep u kombinaciji sa romantičnom čipkom preko vaših grudi učiniće vas mističnom i jedinstvenom.

vecernja haljina

Bien Savvy venčanice u salonu La Perla govore o ljubavi, strasti i prepoznatljivom stilu i dizajnu.

Da li je to jednostavna haljina sa zavodljivim otvorom na leđima, zatvoreni model ukrašen čipkom i perlama ili pak romantična haljina sa otvorenim leđima i dugačkim šlepom, budite sigurne da ćete u svakoj prilici biti prepoznatljive i neponovljive.

vencanice prodaja iznajmljivanje

U moru predivnih modela potrebno je samo da izaberete onu koja odgovara baš vama. Nekada je budućim nevestama sve ovo previše zbunjujuće. Naš savet je da osluškujete sebe, kada obučete onu pravu znaćete i osetićete to.

Ljubav, strast i mnogo harizme, samo su neki od atributa koji odlikuju Bien Savvy venčanice.

Pustite magiju da oživi :)