Salon venčanica La Perla

  • Pogledajte naš blog
salon vencanica
  • September 11, 2017

La Sposa venčanice u salonu La Perla

by admin    01 comments

Salon venčanica La Perla u svojoj ponudi ima haljine čuvene španske kuće La Sposa.

La Sposa dizajnerska marka čuvena je svugde u svetu. Poznati po kombinovanju izvanrednih tkanina sa kreativnim dizajnom koji daje poseban šarm svakoj svojoj venčanici.

U svom dugogodišnjem radu izdvaju se tako što je svaka haljina kreirana da nevesti koja je nosi pruži sofisticiranost i glamur.

La Sposa venčanice predstavljaju jednostavne, čiste linije i dizajn koga krasi romantični stil sa ponekim karnerom, ukrasom od perli ili pak ručno rađenom čipkom.

vencanice

vencanica prodaja

Većina devojčica odrasta uz priče o princezama i vitezovima u sjajnim oklopima koji ih spašavaju. Stvarnost kada odrastu je malo drugačija. Vremenom shvatamo da podrška, poštovanje i kompromis nekako idu ruku pod ruku sa ljubavlju. Tu bajka prestaje kada odrastemo, ali malo mašte i bajkovitosti svaka nevesta krišom sačuva za svoj poseban dan. Taj dan označava novo poglavlje u svojoj sopstvenoj bajci i zasto da se onda baš tada ne osećate kao princeza?

vencanica beograd

Venčanice u princeza stilu, koje krase raskošne suknje od tila sa akcentom na satenskim pojasevima ukrašenim perlama i nizanim biserčićima, samo su jedne od stilova koje ova dizajnerska kuća nudi.

iznajmljivanje vencanice

Jednostavne meke haljine koje prate vašu siluetu daju dašak starog glamura i anđeoskog izgleda. Prikladne su za neveste koje žele da za svoj najznačajniji dan ne preteruju sa detaljima i žele da izgledaju bezvremeno i magično. Ove svedene kreacije možete dopuniti efektnim ukrasom u kosi ili velom koji će doprineti ovom romantičnom stilu.

vencanica prodaja beograd

Tu su i nezaobilazne venčanice u sirena stilu ukrašeni bogatom čipkom i cirkonima sa prelepim donjim delom koji ističe nevestinu savršenu figuru.

vencanica sirena

Salon venčanica La Perla u svojom ponudi nudi haljine raznovrsnih stilova, veličina i boja i time se trudi da u našoj kolekciji svaka mlada izgleda elegantno i jedinstveno, bez obzira na mesto održavanja venčanja.

roze vencanica

Izuzetan izbor modernih i tradicionalnih venčanica pomaže da i najprobirljivije neveste pronađu kod nas svoju venčanicu iz bajke.

Posebnim izborom La Sposa venčanica u salonu La Perla svaka nevesta, bez obzira na različitost stilova i ukusa, može pronaći za sebe haljinu o kojoj je uvek maštala.