Salon venčanica La Perla

  • Pogledajte naš blog
salon vencanica
  • December 24, 2018

Venčanice koje ne izlaze iz mode

by admin    01 comments

Venčanice koje ne izlaze iz mode, baš poput male crne haljine, spadaju u vanvremenske modele.

Dolazi novo godišnje doba, a sa njim i nova, zimska sezona venčanja. To znači da buduće mlade uveliko planiraju svoje venčanje iz snova. I dok u donošenju odluke vezane za burme, prostora za slavlje, torte, dekoracije imate pomoć jače polovine, izbor venčanice je poveren samo vama.

Ova posebna haljina je glavni “detalj” pomoću koga ćete zasijati u punom sjaju. Pa ne čudi što neveste najveću pažnju posvećuju potrazi za onom pravom.

S obzirom da svaka nova kolekcija venčanica donosi nove ideje i maštovite krojeve, čini se da je gotovo nemoguće izabrati samo jednu, omiljenu haljinu. Upravo zato su venčanice koje ne izlaze iz mode pravi izbor za dame koje nisu sigurne kakav model žele da ponesu.

Salon venčanica Beograd, La Perla u ovom blogu vam otkriva najpopularnije venčanice svih vremena.

Venčanice koje ne izlaze iz mode - tradicionalna princeza sa srcolikim dekolteom

Prosto je nemoguće priču o bezvremenskim venčanicama započeti sa drugim modelom. Od nastanka venčanice u stilu princeze interesovanje za njom ne prestaje. Počev od Grej Keli i Elizabet Tejlor, pa do Viktorije Bekam, Sofije Vergare i Kejt Midlton, ovaj kroj rado biraju kako kraljevske dame, tako i svetske zvezde.

Venčanice koje ne izlaze iz mode

Nema kreatora koji u svoju bridal kolekciju svake sezone ne donose njeno novo viđenje. Iako pružaju bezbroj mogućnosti zapravo su haljine sa srcolikim korsetom venčanice koje ne izlaze iz mode. One čine mladu pravom zvezdom, a radoznale poglede zvanica ostavljuje bez teksta.

Ovakav stil nude i princeza venčanice 2019. Srcoliki dekolte akcenat stavlja na nežna ramena ističući vašu ženstvenost i lepotu. Da bi gornji deo došao do punog izražaja, neka ležerna punđa bude vaša frizura za venčanje.

Venčanice koje ne izlaze iz mode - elegantna klasika

Kada su venčanice u pitanju sve je dozvoljeno. Raskošni detalji i mnoštvo ukrasa u ovom slučaju nikako ne vode u kič. Međutim, svedeni kroj i jasne linije čine venčanice koje ne izlaze iz mode. Efekat luksuzne venčanice postiže se skupocenim materijalom i sofisticiranim kroem koji laska svakoj figuri.

Venčanice koje ne izlaze iz mode

Da je klasika uvek u modi mogli smo da vidimo na revijama Caroline Herrere, Viktora & Rolfa, Alexandra Grecca, Ines Di Santo i mnogih drugih kreatora. Dodatna prednost: ovaj stil je poput praznog slikarskog platna, pa vam je omogućeno da se “igrate” sa modnim dodacima.

Venčanice koje ne izlaze iz mode napravljene su od čipke

NIšta neće doneti takav dašak romantike na venčanju kao venčanice od čipke. Čipka predstavlja spoj klasike, šika i glamura. Zbog toga svadbene haljine od čipke opravdano spadaju u venčanice koje ne izlaze iz mode.

Venčanice koje ne izlaze iz mode

U početku su krojačice čipku ručno vezle, a zatim ušivale u venčanice. Danas je tehnika proizvodnje učinila ovaj materijal svima dostupnim. Ipak, i dalje su najtraženije venčanice od ručno pravljene čipke.

Ako ne želite da čitava haljina bude od čipke, dovoljni su i delikatni čipkani detalji poput nežnih rukava ili dekoltea prekrivenog čipkom. Dok za smele neveste najbolji izbor su venčanice sa golim leđima koje imaju čipkani tattoo efekat.

Salon venčanica La Perla u svojoj ponudi ima najlepše venčanice koje ne izlaze iz mode. Kod nas ćete sigurno pronaći model koji vam odgovara.