Salon venčanica La Perla

  • Pogledajte naš blog
salon vencanica
  • January 16, 2018

Venčanice za 2018. godinu

by admin    01 comments

Venčanice i modni trendovi za 2018 godinu su maštoviti, neobični i unose neočekivanu svežinu i mnogobrojne inovacije, koje će obradovati sve buduće neveste.

Pored pernatih haljina i predivnih cvetnih detalja, dizajneri su nam za proleće-leto 2018. pripremili još brojna iznenađenja, kojima ćemo vas obradovati u ovom blogu!

Venčanice sa 3D cvetnim ukrasima

venčanice La Perla

Zajedno sa prolećem dolazi i cveće. Dizajneri su ove godine svakako inspirisani lepršavim, laganim venčanicama koje će biti protkane trodimenzionalnim cvetnim ukrasima sa bogatim ručnim vezom.

Nova Bien Savvy kolekcija prati trendove, pa je tako akcenat stavljen na naglašen izrez na leđima, koji doprinosi vašem seksipilu i koji je ukrašen popularnom „tetovažom“ od čipke.

Haljine iz dva dela su i dalje najtraženije, jer supraktične, bezvremene i mladama daju mogućnost kombinovanja.

Venčanice iz nekoliko slojeva tila

Torta nije jedini deo venčanja moju može krasiti nekoliko slojeva. Novi trend izdvaja suknje koje su napravljene iz nekoliko nivoa tila. Ove bujne suknje učiniće da se svaka mlada oseća kao princeza i daje joj mogućnost da se šepuri pred oltarom.

La Perla venčanice

„Black is back“

Crna je ponovo na sceni ove sezone. Venčanice sa umetnutim delovima crnih dramatičnih elemenata učiniće svaku nevestu jedinstvenom i prepoznatljivom i naglašavajući njen lični stil.

Venčanice sa čipkom i grafičkim dezenima

Mlade koje su ljubitelji starih vremena i holivudskog glamura, potpuno će biti očarane venčanicom sa čipkom sa grafičkim dezenima. Kombinacija materijala poput čipke, muslina i satena sa mrežastim i strečastim tkaninama, naglasiće svaku oblinu i sve prisutne ostaviti bez daha!

Mašna kao upečatljivi detalj venčanice

Ima li šta ženstvenije od hajine koja je ukrašena prelepim mašnama? One su neizostavni deo modnih kombinacija kada su tašne, cipele i haljine u pitanju, ali ove sezone dizajneri su ih stavili i na venčanice! Ručno vezena čipka, prelepi materijali i pastelne boje, daju mogućnost budućim mladama da ovaj modni trend isprate i iznesu na sebi svojstven način.

Venčanice sa perjem

La Perla venčanice

Da li vas haljine sa perjem podseća na glamur 30-ih godina? Ove godine su se dizajneri zabavu i perjane elemente odlučili da uključe i na venčanice!

Postoji toliko kreativnih načina da se perje iskoristi na venčanici i da ni jedna haljina ne izgleda isto, da bude unikatna i da nevestu odvaja od svih ostalih.

Pustite mašti na volju i uživajte kombinujući različite tkanine i modne dodatke.

Venčanice od nizanih bisera

Ah ti biseri!

Bez njih je nemoguće zamisliti bilo koju modnu kombinaciji. Bilo da su u vidu nakita ili da krase delove, ili pak celu venčanicu, ovi „okrugli prijatelji mora“ definitivno su inspiracija mnogim dizajnerima u 2018.godini.

Korset i kristali na venčanicu

Korseti protkani ručno umetnutim kristalima u kombinaciji sa suknjom od nekoliko slojeva stila, doprineće da se na svoj najvažniji dan osećate kao princeza.

Nova Bien Savvy kolekcija uparavo je bazirana na ovakvoj vrsti venčanih haljina. San svake mlade, na kraju krajeva, i jeste da na taj dan oživi svoju bajku!

Venčanice najrazličitijih materijala i pastelnih boja

Materijali za 2018 godinu bazirani su na vazdušastim i lepršavim tkaninama u više slojeva, sve u cilju postizanja volumena venčanice. Kombinacija krutih tilova i lepršavog organdina daje notu drame i luksuza, dok žoržet i muslin naglašavaju svaki vaš pokret i oblinu.

La Perla venčanice

Venčanice nežnih pastelnih boja, ukrašene perlama i izvezenim ukrasima, jednostavnog kroja, potpuni su IN ove sezone. Elegantne i jednostavne venčanice, izrađene od luksuznih tkanina, postaju potpuni modni hit među mladama koje su zaljubljene u bezvremene klasične modele i čipku.

Salon venčanica La Perla je pripremio brojna iznenađenje budućim nevestama, haljine koje će vas potpuno ostaviti bez daha. Dođite do nas ili posetite naš sajt www.laperlavencanice.com , tu smo da vam pomognemo da izaberete venčanicu u kojoj ćete sa ponosom izgovoriti svoje sudbonosno DA!