salon-venčanica-beograd

Iznajmljivanje venčanica je u poslednjih nekoliko godina postao trend među budućim mladama.

Venčanje je dan koji svaka devojka potajno priželjkuje. Pored određivanja datuma i mesta, buduće neveste najviše pažnje posvećuju izboru venčanice.

Da li uzeti klasičnu belu ili u boji, princeza ili sirena model, da li se odlučiti za iznajmljivanje venčanica ili, ipak, kupiti… Slatke su dileme koje “muče” mlade.

Ako vam je potrebna pomoć u odabiru, salon venčanica La Perla je tu da vam pomogne.

Iznajmljivanje venčanica kao trend

Za savršeno venčanje svaki detalj u wedding looku mora biri perfektan, a glavna uloga poverana je naravno, venčanici. Po mnogima ona je glavna zvezda najvažnijeg dana u vašem životu ovekovečena na fotografijama i u nezaboravnom sećanju gostiju.

U trenutku kada vam se lice ozari i obrazi porumene znaćete da ste probali onu pravu.

Tada nećete obratiti pažnju na cenu, jer ste spremne da izdvojite čitavo bogatsvo za komad koji ćete nositi samo jedan dan.

Da budžet za venčanje ne bi bio probijen, iznajmljivanje venčanica je postao trend. Na ovaj način svaka devojka može priuštiti skupu dizajniranu haljinu po pristupačnoj ceni. Čak su i neveste koje nemaju limitirani iznos za venčanje uvidele prednosti, umesto da hiljade i hiljade evra potrošite na kupovinu, iskoristite taj novac za odlazak na čarobni medeni mesec.

Takođe, salon venčanica La Perla izlazi u susret svakoj budućoj nevesti, pa uz iznajmljenu venčanicu poklanja detalje poput vela, ukrasa za kosu, rukavica i drugih sitnica, koje će doprineti što lepšem izgledu mlade.

Iznajmljivanje štedi vaš novac i nakon venčanja

Ako kupite venčanicu, moraćete da uradite nešto sa njom nakon venčanja.

venčanice-beograd_3

Neke neveste čuvaju svoju venčanicu godinama u ormaru gde im zauzima dragoceni prostor, druge se odlučuju da je prodaju, dok se pojedine nadaju da će je nositi njihove ćerke.

Međutim, nasleđivanje venčanice u porodici odavno nije aktuelno. Činjenica je da će se dvadesetak godina nakon vašeg venčanja promeniti stil, te vaša nekada moderna haljina iz bajke može biti neprijatan podsetnik na zastareli modni trend.

Ako iznajmite venčanicu, nećete morati da brinete o njenoj sudbini, nećete razmišljati kako da je odložite niti koliko će vas koštati hemijsko čišćenje. Nakon završetka venčanja, jednostavno je vratite u salon.

Skupe venčanice se teško prodaju pa postoji opasnost da ostanu na rafu i kada izađu iz mode, dok venčanice koje su namenjene iznajmljivanju, zbog velike potražnje, često se obnavljaju tako da ćete sigurno naći baš onu koja vam se dopala na internetu.

Takođe, sve prepravke su besplatne. Upravo takve usluge vrši salon venčanica La Perla kako bi izabrana venčanica bila savršena za mladu i njeno venčanje iz snova.

Iznajmljivanje venčanica je idealno ako se odlučite za venčanje van svog grada

Ako planirate venčanje van svog grada, javlja se problem pakovanja. Venčanica nije obična haljina koju ćete tek tako smestiti u kofer. Njeno pažljivo transportovanje samo će stvoriti dodatni stres. Međutim, ako iznajmite venčanicu u gradu u kom se odigrava venčanje, nećete morati da brinete da li će se oštetiti tokom puta. Umesto toga, jednostavno je pokupite iz salona pre venčanja. Sve ovo ide u prilog činjenici da je iznajmljivanje venčanica, idealan izbor za sve buduće neveste. Svratite do našeg salona ili pogledajte ponudu na našem sajtu www.laperlavencanice.com

Mi stvaramo magiju, nizajući perlu po perlu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *