Maske za venčanje

Maske za venčanje neizostavan su deo svakog venčanja u vreme kada korona virus sve više uzima maha.

Spremni, zdravi, sigurni i bezbedni započnite zajednički život.

Uplovite u bračne vode znajući da svojim venčanjem niste nikoga ugrozili i nabavite sebi neku od maski za lice specijalno dizajniranu kako bi se uklopila uz vašu venčanicu ili odelo.

Maske za venčanje – Sigurnost na prvom mestu

U vremenu kada svima preti opasnost od korona virusa, zdravstvena zaštita je prioritet. Prema tome, u svim državama koje su pogođene ovim virusom, uglavnom je na snazi određeni vid zabrane okupljanja ili socijalnog distanciranja.

Ove mere vlade onemogućavaju vam da organizujete veliko slavlje poput svadbe. Međutim, svoj veliki dan itekako možete proslaviti.

Mala venčanja postaju sve popularnija, a maske za venčanje sve traženije.

Uz elegantno dizajnirane maske za venčanje možete izgledati glamurozno, a one će vam zauzvrat pružiti sigurnost i zaštitu od virusa.

Zaštita od virusa svakom pojedincu mora biti na prvom mestu, kako bismo što pre mogli da se vratimo regularnim aktivnostima i svakodnevici na koju smo navikli.

Prema tome, slušajte savete nadležnih organa i zaštitite sebe i svoje najdraže.

Nositi masku od presudne je važnosti kada prisustvujete određenoj vrsti okupljanja, makar to bilo i venčanje od svega nekoliko zvanica.

Zato na vreme pronađite savršenu masku koja će upotpuniti vaš stajling i celokupnu ceremoniju venčanja.

Maske za venčanje

Zapamtite, fotografije sa venčanja želećete da gledate celog života, zašto onda na njima ne biste izgledali predivno čak i sa maskom?

Maske za venčanje – Kako odabrati savršenu?

Gotovo svaka žena sanja o danu svog venčanja od malih nogu.

Ono čemu se pridaje najviše pažnje jeste odabir savršene haljine koja će učiniti da taj dan zaista postane magičan.

Venčanica je uvek zvezda večeri, jer će sve oči biti uprte upravo u nju. Međutim, ove godine maske za venčanje dobijaju isto toliko pažnje koliko i sama venčanica.

Prema tome, kada ih birate morate voditi računa o određenim detaljima.

Na primer, ukoliko je stil vaše venčanice elegantan, sveden i minimalistički, na osnovu toga ćete birati i masku. Ona bi takođe trebalo da bude jednostavna, u boji venčanice i od materijala od kojeg je sačinjena i venčanica.

Ukoliko ipak želite nešto dekorativniju masku, na tržištu možete pronaći širok izbor maski za venčanje sa raznim detaljima. Šljokice, cirkoni, perlice – izbor je na vama!

Ukoliko ste se odlučili za venčanicu od čipke, koja nikada ne izlazi iz mode, onda bi i maska za venčanje trebalo da sadrži poneki čipkani detalj. Na taj način stvara se savršena harmonija.

Naravno, ni mladoženja nije izostavljen. Maske za venčanje dolaze u mnogo različitih nijansi i dezena. Sasvim smo sigurni da i mladoženje mogu pronaći idealnu masku za venčanje koja se savršeno uklapa uz odelo ili cipele.

Sigurnost i zdravstvena zaštita jesu na prvom mestu, ali to ne znači da ne možete izgledati fantastično na svom malom i srećnom venčanju.

Salon venčanica La Perla – Pronađite svoju venčanicu kod nas

Salon venčanica La Perla nalazi se u prestonici naše države i prva je stanica na putu da pronađete svoju venčanicu iz snova!

Širok izbor brendova i najrazličitijih modela sasvim sigurno će vam olakšati pronalazak one prave haljine.

Unikatne Bien Savvy venčanice možete pronaći isključivo kod nas.

Samo neki od brendova koje imamo u ponudi su i Jasmine Bridal, Annaz, La Perla, Pronovias, La Sposa, Stella York i mnoge druge.

Pomoći ćemo vam da ulepšate svoje venčanje savršenom haljinom koja prati liniju vašeg tela.

Maske za venčanje

Bez obzira na to da li volite sirena model, klasičnu, balsku haljinu sa pufnastom suknjom ili možda haljinu “A” kroja, kod nas možete pronaći gotovo sve.

Ne dopustite da virus korona postane glavna tema vašeg venčanja. Neka to bude upravo vaša venčanica!

Nalazimo se u tržnom centru Piramida u Beogradu i na raspolaganju smo vam svakog radnog dana, pa i subotom.

Započnite svoje životno putovanje upravo kod nas!

Salon venčanica La Perla – Vaš put ka savršenoj venčanici!

1 Comment

    […] od najvažnijih dešavanja u životu svakog od nas jeste i venčanje. Venčanje posle korone i u toku epidemije jeste radostan povod za slavlje, veselje i druženje sa dragim […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *