Najlepše venčanice za jesen La Pela

Najlepše venčanice za jesen donosi salon venčanica na Novom Beogradu, La Perla.

Svako godišnje doba ima svoju draž, ali je za mnoge jesen posebna. Sunčani, a ne previše topli dani obojeni najlepšim žutim, narandžastim i crvenim tonovima stvaraju idiličnu atmosferu za svadbenu ceremoniju.

Osim prelepog dekora prijatna temperatura pruža brojne prednosti. Pre svega, nećete morati da brinete da li će šminka za venčanja tokom čitavog dana ostati na mestu kako biste u svakom trenutku imale savršen wedding look za fotografisanje. Ni cipele za venčanje neće vam stvarati problem. Jer, dani nisu toliko hladni, tako da možete poneti omiljeni par. I što je najvažnije, sezona venčanja donosi nove venčanice za jesen.

Pravo sa modnih pista u salone su se uselile najlepše venčanice za jesen. Moderni krojevi u kombinaciji sa klasičnim detaljima, kao i vanvremenski modeli nagoveštavaju zanimljivu sezonu. Te smo sigurni da će svaka dama pronaći pravi model haljine za venčanje.

Najlepše venčanice za jesen imaju visoku kragnu

Jesen je pravo vreme za romantiku, a može li šta bolje dočarati magične momente do viktorijanski kroj sa visokom kragnom. Ove venčanice u vintage stilu vladale su sredinom 20. veka. Pa im nisu odolele ni poznate dame, poput Audrey Hepburn, Grace Kelly i Elizabeth Taylor.

Najlepše venčanice za jesen - La Perla

Iako se provlače tokom godina, osvežene, vratile su se na modnu scenu. Gotovo da ne postoji modni kreator koji najlepše venčanice za jesen nije ukrasio čuvenom roll-kragnom. Tako su Rivinijeve venčanice sa golim leđima dobile must have detalj. Viktor&Rolf Mariage je ovaj trend spojio sa još jednim – nezaobilaznim karnerima. Dok je Vera Wang u svom prepoznatljivom ekstravagantnom stilu približila Viktorijansko doba urbanim devojkama.

Najlepše jesenje venčanice asimetričnog kroja

Da li želite model venčanice u stilu princeze? Ili biste, ipak, radije ponele kraću verziju.

Ako ne možete da se odlučite između više krojeva budite bez brige. Jer, najlepše venčanice za jesen predstavljaju kombinaciju tradicije i ležernih formi.

Najlepše venčanice za jesen La Perla

Kako široki donji deo prekriva sve nedostatke, a asimetrija stavlja u prvi plan noge, možemo slobodno da kažemo da ovi modeli odgovaraju svakoj silueti. Istovremeno, njihov graciozni izgled nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a vama omogućava lagani hod.

Asimetrične, kraće modele predstavili su Nouvelle Amsale, Rime Arodaky, Morilee.

Najlepše venčanice za jesen dubokog dekoltea

Drage dame, spremite se za smeli izazov – venčanice za hladne dane otkrivaju više nego što očekujete. Svakako da duboki dekolte nije novost u bridal svetu, ali je ove jeseni dobio sasvim nov nivo.

Naime, polazi od same linije vrata i spušta se diskretno sve do struka. Na taj način svadbene haljine donose dozu sekspila, ali istovremeno zadržavaju prefinjenu eleganciju kakva odgovara velikom danu.

Najlepše venčanice za jesen La Perla

 

Duboki dekolte se našao na svakom modelu. Lee Petra Grebenau, Berta i Ines Di Santo uvrstili su ga u venčanice u sirena stilu. Justin Alexander i Lazaro u princeza haljine. Dok je Liancarlo njime upotpunio kratke krojeve.

Za dame koje imaju hrabrosti da ponesu duboki dekolte tu je Annaz najnovija kolekcija koju možete pronaći u salonu La Perla. Osim ovog, ovde vas čekaju i drugi trendovi za jesen.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *