najpopularnije vencanice

Najpopularnije venčanice predstavljaju vanvremenske komade.

Leto je najlepše godišnje doba za venčanje. Jer, toplo vreme pruže veće mogućnosti nego u bilo koje drugo doba godine. Možete se venčati u prirodi, imati žurku na plaži, obući kratku lepršavu haljinu, nositi venčić u kosi…

Bez obzira što ležerno leto donosi raznovrsne opcije, potrebno je uložiti mnogo truda i vremena da biste dobili venčanje iz snova. Naravno, glavna odluka za sve buduće neveste jeste izbor venčanice.

Baš kao što svakodnevna odeća podleže trendovima, tako je i nova sezona donela nove modele venčanica. Ipak, postoje venčanice koje su, bez obzira, na stilove koji vladaju na modnoj sceni uvek aktuelne. Svaka od njih opravdano nosi epitet najpopularnije venčanice.

Salon venčanica La Perla vam otkriva o kojim venčanicama je reč.

Bela boja je nezamenljiva

Još u doba Rimskog carstva neveste su obavezno nosile bele venčanice, u čast Himena, Boga svadbe i nevinosti. Simbolika čistote i nevinosti zadržana je i danas, pa mnoge neveste rado biraju venčanice u ovoj boji.

Iako se sve veći broj parova udaljava od klasične tradicionalne forme venčanja, bela haljina je uvek prvi izbor neveste. Razlozi za to su brojni. Pre svega, ova boja savršeno odgovara svakom tenu kože. Poseduje izvesni šarm, te se lako kombinuje sa najrazličitijim materijalima, a ukoliko želite da razbijete monotoniju, neka modni dodaci za venčanice budu u bilo kojoj drugoj boji. Na taj način dobićete šik wedding look.

Bele svadbene haljine su osnova svake bridal kolekcije. A svojom lepom izdvajaju se Pronoviasvenčanice i La Perla venčanice.

salon-venčanica-la-perla-beograd-3

Najpopularnije venčanice u sirena stilu

Ništa nije tako seksi, a istovremeno sofisticirano kao venčanice u sirena stilu. Zavodljivi kroj i skupoceni materijal donose dozu glamura koji podseća na staro doba Holivuda. Namenjene su nevestama koje žele da istaknu svoje obline i skladnu figuru.

Ovaj model najpopularnije venčanice možete pronaći u salonu venčanica La Perla.

Prelepe Bien Savvy venčanice** ADDICTED TO GIFT i SOMEONE imaju nežne rukave od najfinije čipke te su idealne za romantične dame. Ukoliko želite da spojite najveći trend ove sezone – gola leđa i bezvremenski sirena kroj, onda izaberite iz kolekcije modele ADDICTED TO STARS i ADDICTED TO YOUR EYES. Posebnu pažnju privlači SWEET POEM**. Savršeni kontrast boje i materijala impresioniraće svakog.

bien-savvy-vencanica-2018-4a

 

Najpopularnije venčanice od čipke

Čipka je jedan za najluksuzniji materijala. Zato ne čudi što su već u 15. veku postale najpopularnije venčanice. U to doba rađene su venčanice po narudžbini sa skupocenim čipkanim detaljima kako bi se pokazala raskoš i bogatstvo neveste. S obzirom da su pogodne za svaki tip venčanja, venčanice od čipke su uvek u trendu.

Magiju nežnog dodira najfinije čipke nude venčanice La Sposa. Idilični spoj tradicionalnih elemenata i šik detalja poput kaiša koji će istaći uzani struk na modelu DAMERO. Ili, pak, aktuelni šlep na DUBLIN venčanici koji se u slapovima spušta od vrha dovoljni je dodatak stajlingu.

Najpopularnije venčanice predstavljaju vanvremenske komade. Posetite nas, jer ćete ovde, sigurno, pronaći svoju haljinu iz snova.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *