vencanica sa golim ledjima

Venčanice sa golim leđima nikoga ne ostavljaju ravnodušnim!

Venčanica je jedna od najvažnijih stvari o kojoj mlada razmišlja kada je venčanje u pitanju.

Ona mora biti “prava”, o kojoj je maštala još od detinjstva. Svakako nije lako pronaći savršenu venčanicu, pogotovu ukoliko imate visoka očekivanja i želite nešto drugačije. Međutim, sve buduće neveste žele jedno – da izgledaju lepo i zavodljivo, ali ne i napadno. To možete postići ako izaberete venčanice sa golim leđima.

Venčanice sa golim leđima su u trendu

Venčanice sa golim leđima pojavile su se kada i haljine ovog kroja u prvoj polovini 20. veka i bile su namenjene izuzetno vitkim damama. Nosile su ih kako poznate dame, tako i žene širom sveta koje su želela da akcenat stave na nežnu liniju leđa.

Ove godine venčanice sa golim leđima su ponovo u trendu. Dugogodišni fokus na dekolte mlade iz prethodne sezone prebačen je na njena leđa, gde će se prema novim trendovima zadržati i naredne. To znači da će buduće neveste imati bogat i raznovrstna izbor.

Najveći deo najnovije kolekcije Bien Savvy venčanice čine upravo modeli sa otvorenim leđima. Ako ste za svoj veliki dan rešile da ponesete ovakav kroj dovoljno je da posetite salon venčanica La Perla gde ćete pronaći najtraženije i, svakako, najmoćnije Bien Savvy venčanice.

venčanice-sa-golim-ledjima-la-perla-beograd-4_0

Venčanice sa golim leđima – glamur na savremen način

Detalj za pamćenje na otkrivenim leđima je zavodljiv i seksi element koji balansira inače tradicionalnu haljinu i pruža joj dramatičan efekat u savremenom stilu.

Čak i najtradicionalnija nevesta poželeće da ponese ovakvu venčanicu, jer postoji više vrsta njenog dizajna.

Gotovo da nema kroja koji ne može imati zanimljivi detalj – počev od venčanice u stilu princeze, preko seksi sirena modela.

Kratke venčanice sa golim leđima, mogu delovati veoma trendy.

Takođe, one mogu biti sa potpuno otvorenim leđima ili poluotkrivenim leđima, kao i sa neverovatnim tattoo efektima od čipke, veza, kristala ili bisera u vidu ukrasnih dugmadi koji su u potpunosti očaravajući.

Pored siluete i ukrasa, venčanice sa golim leđima mogu da kombinuju i duge rukave od čipke ili tila, trake oko vrata kao asocijaciju na modni ukus čuvene Merilin Monro, ili, pak da imaju elegantne lančiće preko leđa.

Opcije su stvarno beskrajne, pa je lako naći onu koja odgovara vašem karakteru i željama!

Ništa ne može napraviti spektakularniji izgled od Bien Savvy venčanice

Bien Savvy venčanice obuhvatile su sve moguće varijante ovog modela.

Čipkane detalje možete naći na ONE HARMONY, ONE LIFE i ADDICTED TO STARS kreacijama, ukrasnu dugmad na providnom tilu koji pruža efekat gole kože nude ONE LOVE, ADDICTED TO GIFT, ADDICTED TO DANCE, LIFE DUO i NIGHT venčanice, dok su ONE PROSPERITY, ONE HOPE, ADDICTED TO STARS, SIENA i SOMEONE sa potpuno otvorenim leđima . Ukoliko su potpuno otvoreni krojevi previše za vaš ukus, tu su Bien Savvy venčanice sa poluotkrivenim leđima – ONE SEDUCTION, DESIRE, SCARLET, SEDUCTION, ADDICTED TO YOUR EYES.

Ako je venčanica sa golim leđima vaš izbor obratite pažnju na pravilno držanje tela, na negu kože i frizuru koju ćete poneti.

Da bi leđa došla u prvi plan obavezno pokupite kosu, a u zavisnosti od vašeg stila možete napraviti nisku ležernu punđu, klasičnu balerina punđu, efektni ponytail ili prelepu pletenicu sa strane.

Dođite do salona venčanica La Perla i izaberite svoju haljinu sa golim leđima, koja će vašem izgledu dati notu glamura i sofisticiranosti.

bien-savvy-vencanica-2018-4a-1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *