belgrade wedding show venčanice

Belgrade Wedding Show održaće se 8. i 9. decembra 2018. u 3 zone luksuznog hotela Hilton, a salon venčanica La Perla u ovom blogu otkriva zašto zaljubljeni parovi moraju u svom kalendaru da zabeleže posetu sajmu.

Belgrade Wedding Show – tradicija koja traje

Zahvaljujući magazinu “RECI DA“ i uz podršku grada jedinstveni Sajam venčanja Beograd održaće se 9. put ove godine. Kao što smo već navikli na jednom mestu okupiće se eminentni saloni i brendovi venčanica. Zatim, zlatare, šminkeri, frizeri, dekorateri, cvećare, fotografi… Zapravo, sve što je mladencima potrebno za venčanje obuhvatiće Belgrade Wedding Show. Osim izložbenog dela, ovaj sajam pruža mogućnost da prvi otkrijete najnovije inovativne usluge. Ali i srpsku tradiciju kada je organizovanje slavlja u pitanju. Takođe, moći ćete da prisustvujete brojnim revijama najpoznatijih bridal kuća i kreatora. Upravo će jedna takva, svojevrsna modna izložba venčanica i muških odela otvoriti sajam, u petak 7. decembra.

Koliki značaj ima Belgrade Wedding Show govori i podatak da je on dobio sertifikat Evropske unije. Te da ga je u proteklih 8 godina posetilo preko 50.000 ljudi. Uključujući i mnoge poznate ličnosti.

bien-savvy-vencanica-2018-3b

Belgrade Wedding Show je mesto gde se snovi ostvaruju

Venčanje iz snova je kruna prave ljubavi koja će trajati zauvek. Te ne čudi što je ono poseban događaj za sve mlade parove. Ispunjeno romantikom, najnežnijim osećanjima, dragim ljudima i voljenom osobom. Sigurni smo da nema devojke na svetu koja nije ovako zamišljala veliki dan u svom životu, a on ne bi bio potpun bez savršene venčanice. I dok je ranijih decenija izbor venčanice bio veoma jednostavan, danas je situacija sasvim drugačija. Jer, mnoštvo stilova, krojeva, pa i cena otežavaju izbor.

Da bi budućim nevestama razrešio večitu dilemu venčanice u sirena stilu ili princeza kroj, Belgrade Wedding Show pozvao je najuticajnije stiliste. Vodeći stručnjaci održaće posebne radionice gde će dame moći kroz praktične primere da ostavare svoje snove. Takođe, savete možete očekivati i od ljubaznog osoblja u izložbenom delu, a tamo vas čeka profesionalni tim salona za venčanice La Perla.

vencanice-prodaja-iznajmljivanje-TANGO-3

Koja je vaša venčanica iz snova?

Salon venčanica La Perla poseduje dugogodišnje iskustvo u radu, a stalnim prisustvom na Sajmovima venčanja i brojnim klijentima dokazuje iz godine u godinu kvalitet u modnom svetu. S obzirom da su ukusi različiti, na njegovom izložbenom prostoru naćiće se klasični beli modeli, izazovne venčanice sa golim leđima i venčanice sa šlepom za romantične neveste, ali moći ćete da vidite i venčanice za hladne dane u novoj, aktuelnoj kolekciji. Kao i trendove za proleće, ukoliko planirate venčanje tokom toplih dana. Sigurni smo da će i najprobirljivije mlade pronaći model haljine za venčanje koja će ih oduševiti, a goste na proslavi ostaviti bez reči.

Centralno mesto zauzimaju Bien Savvy venčanice. Izrađene su od skupocenih materijala poput najfinije vežene čipke i nežnog satena i ukrašene prelepim kristalima. Dok sofisticirani kroj čini svaku figuru gracioznom. Te pruža neverovatnu dozu glamura u wedding looku-u. Zbog toga Bien Savvy kreacije spadaju u luksuzne venčanice, koje su za kratko vreme osvojile srca kako zvezda tako i dama širom sveta.

Posebni užitak predstavlja sajamski popust. Pa nećete morati da brinite da li ste izborom svadbene haljine prekoračile budžet za venčanje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *