Nova kolekcija venčanica ispuniće očekivanja svih nevesti.

Nema devojke na svetu koja makar jednom nije razmišljala kakvo bi bilo njeno venčanje iz snova, a najvažniji dan ne može se zamisliti bez venčanice.

Iako je nosite samo jednom u životu, venčanica je kruna vašeg stila. Te ne čudi što je upravo ona omiljena haljina u modnom svetu. Samim tim potraga za odgovarajućim modelom zahteva ozbiljan pristup i detaljni plan.

Ranijih decenija izbor venčanice bio je znatno lakši. Dominirali su tradicionalni princeza krojevi i zavodljive venčanice u sirena stilu za smele dame. Danas, postoji mnoštvo stilova, tekstura i modela, pa je prosto nemoguće pažnju pokloniti samo jednoj. Upravo, ovakvu raznolikost donosi i nova kolekcija venčanica za jesen/zimu, a koji se stilovi u njoj izdvajaju otkriva vam salon venčanica Beograd, La Perla.

Meghan Markle manija

Svi znamo da su venčanice dama plave krvi najtraženiji modeli. Međutim, niko nije verovao da će svedeni model Meghan Markle venčanice sa rukavima zaseniti čuvenu Kate Middleton haljinu.

Svedeni kroj bez detalja akcenat stavlja na skupoceni materijal. Dok čamac otvor diskretno naglašava nežna ramena dajući čitavoj kreaciji romantični izgled.

Kako su rukavi savršeni za zimsko venčanje, nova kolekcija venčanica donosi ih na različitim krojevima. Počev od nežnih čipkanih, preko svilenih u boho stilu, pa do sofisticiranih ¾ dužine.

Da su rukavi glavni trend kada je nova kolekcija venčanica u pitanju govori i podatak da ih uveliko biraju mnoge poznate dame. Kao što su glumica Rose Leslie, manekenka Karlie Kloss, pevačica Victoria Swarovski, nemačka Vojvotkinja Sophie.

jesen-zima-2019

Nova kolekcija venčanica je dostojna kraljevskog venčanja

Ništa ne donosi takvu količinu luksuza kao venčanice sa šlepom. Mnogi ih porede sa visokom modom, jer su ih u davna vremena šile krojačice na dvorovima. A danas su za metre skupocenog materijala zaduženi timovi vrhunskih dizajnera.

S obzirom da su sinonim za prefinjenost, predstavljaju svojevrsne hand made venčanice. Najčešće se ukrasi na njima ručno dodaju. Počev od vežene čipke, preko Swarovski kristala, pa do pravih bisera. Time vam nova kolekcija venčanica garantuje unikatni, do tada neviđeni model.

Šlep nije vezan samo za sirena ili princeza model. Već ga srećemo i na kratkim venčanicama i na A-kroju. Što znači da su pogodne za svaki tip venčanja i za različit ukus budućih nevesti.

nova kolekcija vencanica

Nova kolekcija ne može se zamisliti bez princeza venčanica

Trendovi dolaze i prolaze, ali venčanice u stilu princeze ostaju zauvek. U samo jednom modelu naćićete savršen spoj klasične elegancije i opuštenog šika.

Princeza venčanice 2019. su najbolji izbor za moderne devojke koje se drže tradicije. Jer ćete jedino sa njima biti savremena princeza koja poštuje pravila klasične forme venčanja.

Ukoliko, pak, želite da svojoj svadbenoj haljini date lični pečat, izaberite princeza venčanice u boji. Vatrena crvena, bajkovita ružičasta ili smela ljubičasta “razbiće” snežnu belinu na fotografijama sa vašeg venčanja. Dodatni plus: ovi modeli su toliko efektni da uz njih vam nisu potrebni modni dodaci za venčanice.

Posetite salon venčanica La Perla jer vas u njemu uskoro čeka nova kolekcija venčanica.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *