venčanje bend ples

Bend za venčanje je zadužen za najbolju atmosferu na proslavi.

Pronašli ste ljubav svog života, izgovorili sudbonosno “Da” vereničkom prstenu i ostao je samo još jedan korak ka novom životu. Upravo je on i najzahtevniji, jer, da biste imali venčanje iz snova svaki detalj mora biti savršen, svakom se mora posvetiti posebna pažnja.

Venčanice jesu zvezde svadbe. Međutim, venčanje čine mnoge druge stvari, počev od dekoracije i torte, preko burme, pa do savršenog izbora muzike. Zadivljujući efekat haljine za venčanje prilikom ulaska neveste u salu smenjuje ritam koji poziva na ples, pa ne čudi što je provod do ranih jutarnjih sati ono čega se gosti najviše sećaju.

Ukoliko još uvek niste izabrali bend za venčanje, salon venčanica Beograd, La Perla vam nudi savete kojm će potraga biti lakša.

Da li bend za venčanje mora da odgovara svakom gostu?

Tradicionalni model venčanice u stilu princeze bele boje, ruže u bidermajeru i bend za venčanje koji svira narodnjake. Slika koja se svakoj od nas urezala u pamćnje kada smo kao tinejdžerke sa roditeljima odlazile na svadbe rođaka.

Ovakva forma se zadržala do današnjih dana. Iako je dobila moderniji oblik, vi ste još davnih 90-ih obećale sebi da vaše venčanje neće biti takvo. Onda se postavlja pitanje “kako odabrati bend za venčanje” ako slušate isključivo “jaki” rock ili ste vi i budući suprug techno “manijaci”. Činjenica je da svadbena proslava treba da bude onakva kakvu ste oduvek želeli. Ipak, da li je za savršenu zabavu dovoljno da samo mladenci i par gostiju đuska uz omiljenu muziku. Prazan podijum ne samo da nije lep, već donosi mirnu atmosferu od koje će gosti poželeti vrlo brzo da pobegnu.

Upravo zbog toga stručnjaci savetuju da napravite mali kompromis. Umesto kič turbo folka možete izabrati starogradsku muziku i tamburaše, a kada je atmosfera dovoljno zagrejana i svi gosti veseli i nasmejani, na red dolazi vaš repertoar. Pri tome vodite računa da bend za venčanje ima širok opus kako bi se čule različite muzičke teme. Počev od pesme za prvi ples koja za vas ima posebni značaj, preko miksa melodija, pa sve do klasične ili filmske muzike namenjene za sečenje torte.

bend-za-venčanje

Potražite preporuku za bend za venčanje

Kao što izbor venčanice zahteva detaljnu pripremu, tako i potraga za odgovarajućim bendom započinje istraživanjem. Internet je nepresušni izvor informacija. Na raznim društvenim mrežama i forumima možete potražiti spisak muzičara u vašem gradu. Kao i pozitivne i negativne kritike za svaki bend za venčanje. Takođe, potražite preporuku prijatelja i rođaka, naročito ako vam se dopala muzika na njihovoj proslavi.

Nemojte da zaboravite da preslušate online neki od njhovih nastupa. Na taj način ćete najlakše suziti spisak na 3 ili 4 izvođača.

Proverite kako bend zvuči uživo

Kada naiđete na bend za venčanje koji vam se dopada, tj. čiji snimci odgovaraju onom što tražite, ugovorite sastanak uživo. Tom prilikom se možete raspitati o ceni, ozvučenju koje koriste, repertoaru i svim drugim pitanjima. Obavezno prisustvujte bar jednom njihovom nastupu uživo. Na taj način ne samo da ćete čuti kako zvuče, već i kakvu energiju prenose na goste. U pauzama velikih odluka vezanih za organizovanje, prepustite se uživanju koje donosi odabir omiljene haljine. Dovoljno je da posetite salon venčanica La Perla. Jer ćete u njemu pronaći nadaleko čuvene Bien Savvy venčanice i nedoljive modelevenčanice La Sposa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *