Stvari koje nevesta ne sme zaboraviti

Stvari koje nevesta ne sme zaboraviti na dan venčanja mogu značajno da utiču na najbitniji događaj u životu.

Od malena devojke zamišljaju svoje romantično venčanje. I dok jedne privlače jesenje boje prirode, druge željno čekaju tople prolećne i letnje dane. Dok su treće, pak, prepoznale magiju koju donosi zimsko venčanje.

Bez obzira koji ste dan vi i vaš voljeni izabrali, jedno je sigurno – svaki detalj, pa i najmanji, mora biti pažljivo isplaniran. S obzirom da je sudbonosno „Da“ nikada bliže, sigurno ste ukrasili prostor, odredili raspored sedenja gostiju, izabrali burme i, naravno, model omiljene haljine za venčanje.

Međutim, da biste, zaista, imale venčanje iz snova nemojte da zaboravite na određene sitnice. Iako na prvi pogled deluju nevažno imaju moć da naruše lepotu vašeg dana. Zbog toga vam salon ekskluzivnih venčanica La Perla otkriva stvari koje svaka nevesta ne sme da zaboravi na dan venčanja.

Dočekajte svoju bajku odmorne!

Kada razmatrate stvari koje  nevesta ne sme da zaboraviti na dan venčanja imajte u vidu da sve polazi od dobrog sna.

Venčanje je dan ispunjen tremom, emocijama i suzama radosnicama. Da biste imale dovoljno energije za svaki trenutak morate se naspavati. Jedino ćete na taj način biti odmorne da se prepustite zabavi i veseloj atmosferi.

Ujedno, bićete sigurne da će vaš make up biti savršen. Jer, ima li šta bolje za blistavi ten, bez podočnjaka, od sna? Stručnjaci savetuju da noć uoči venčanja ranije pođete na spavanja da bi ujutru izdvojile dovoljno vremena za sebe. Mirisna šolja kafe, osvežavajuća kupka, piling, mleko za telo, i – glavne pripreme mogu da počnu!

Stvari koje nevesta ne sme zaboraviti

Stvari koje nevesta ne sme zaboraviti na dan venčanja vezane su za doručak

Možda vam ovaj savet zvuči nepotrebno, ali mnoge neveste usled uzbuđenja zaborave da jedu. Osećaj sitosti, koji ujutru imate, može vas zavarati. Te ćete vrlo brzo biti iscrpljene i umorne, a venčanje još nije ni počelo.

Ukoliko se pripremate za proslavu u hotelskoj sobi, obavezno dan ranije naručite doručak. Dok devojke koje pripreme obavljaju u svom domu mogu da zamole nekog od prijatelja ili člana porodice za ovu uslugu.

Stvari koje nevesta ne sme zaboraviti na dan venčanja – mislite na svoja stopala!

Drage dame, znamo da ste spremne da izdržite i najraskošniji kroj venčanice u stilu princeze ili vrtoglavo visoke potpetice kako biste imali očaravajući wedding look.

Čak i kada ste sledile uputstva modnih znalaca i izabrale udobne, elegantne cipele za venčanje, nećete biti u potpunosti sigurne sa njima. Ipak, reč je o novom modelu koji niste dovoljno isprobale.

Ukoliko ne želite da svoje venčanje pamtite po otečenim nogama i žuljevima najbolje je da ponesete baletanke ili drugi par sa nižom štiklom. Te za photo session i ceremoniju venčanja prošetajte cipele u koje ste se zaljubile na prvi pogled. A kada gosti ispune plesni podijum preobujte se u rezervnu obuću.

Stvari koje nevesta ne sme zaboraviti

Nemojte da zaboravite neseser!

Rasparani šav na čarapi, pokidana bratela, otpali ukras sa venčanice – zvuče kao noćna mora. Zato u stvari koje  nevesta ne sme zaboraviti na dan venčanja spada i neseser ili mini kofer u koji ćete ubaciti sve što vam je potrebno za „prvu pomoć“.

Pored makazica, igle i konca, neka se u njemu nađu i zihernadle, lekovi za glavobolju i mučninu, par čarapa, flasteri, silikonski umeci za cipele, maramice, kao i omiljeni parfem i lak za kosu.

Ako ste tek odredile datum venčanja, posetite na vreme salon venčanica na Novom Beogradu, La Perla. U njemu vas čekaju najlepše venčanice za jesen.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *