Dekoracija jesenjeg venčanja

Dekoracija jesenjeg venčanja, pored venčanice, je najvažniji detalj vaše proslave.

Sa novim godišnjim dobom dolazi i nova sezona venčanja. Ranijih godina mladenci su obično birali tople prolećne dane za organizovanje bitnog dana. Dok, danas, sve veći broj parova uviđa magiju koju donosi venčanje u jesen.

Čak i svadbeni običaji govore da je ovo pravo doba za sklapanje braka. Naime, prema verovanju jesenji brakovi traju zauvek i ispunjeni su ljubavlju. Ukoliko, pak, priredite i venčanje u crkvi budite sigurni da vas čeka bogat život sa partnerom. Bez obzira da li verujete u predanja ili ne, jedno je sigurno – venčanje iz snova morate pažljivo planirati.

S obzirom da ukrašavanje prostora za slavlje zahteva mnogo truda i vremena salon venčanica na Novom Beogradu, La Perla vam otkriva koja je dekoracija jesenjeg venčanja u trendu.

Dekoracija jesenjeg venčanja

Dekoracija jesenjeg venčanja u metalik tonovima

Baš kao što novo doba donosi najlepše venčanice za jesen, tako i dekoracija jesenjeg venčanja podleže trendovima.

Ove godine must have su metalik tonovi. Od klasičnog srebra i zlata, pa do bakarnih i bronzanih nijansi – oni pružaju dašak luksuza i elegancije, kakav se i očekuje za vaš dan.

Kako su stolnjaci centralni detalj u dekoraciji obratite pažnju na njihov izbor. Aktuelno je ukrašavanje sa dva stolnjaka. Tako da kao podlogu možete staviti deblji materijal od velura ili pliša. Preko njega model od najfinije svile ili satena. Da bi efekat bio potpun dodajte tanjire od starinskog porculana i kristalne vaze ispunjene mirisnim cvećem.

Ako se odlučite za vanvremensku klasiku u beloj boji, monohromatski dekor na stolu “razbijte” zlatnim i srebrnim priborom. Dok za jedinstveni, moderni stil pobrinuće se atraktivne čaše od crnog stakla.

Dekoracija jesenjeg venčanja u metalik tonovima

Unesite dašak jeseni u svoje venčanje

Jesen obiluje širokim spektrom boja. Topla žuta i narandžasta, zavodljiva braon i senzualna crvena donose sasvim novi doživljaj vašem venčanju.

Zato, dekoracija jesenjeg venčanja neka bude u darovima prirode. Umesto laticama ruža put do oltara pospite osušenim lišćem. A salvete vežite grančicama od hmelja ili venčićima napravljenim od jesenjeg cveća.

Jesen asocira na ubrane plodove i pitko vino. Pa stolove ukrasite činijama grožđa, mini bundevama, kestenjem i obojenim šišarkama. Da biste u potpunosti dočarali jesenju temu uskladite bidermajer i ukras na mladoženjinom reveru sa dekoracijom.

Složićete se, ovo godišnje doba, zaista, pruža neviđene boje i teksture, a sve što je potrebno je malo mašte i kreativnosti.

Unesite dašak jeseni u svoje venčanje

Dekoracija jesenjeg venčanja obuhvata i automobil za mladence

Kada razmišljate o dekoraciji za venčanje, nemojte da zaboravite svadbeno vozilo. Verovali ili ne, ovaj običaj postoji od davnina. Još su stari Rimljani nosili nevestu na putu do oltara. A odatle se razvila tradicija ukrašavanja auta raznobojnim trakama.

Stručnjaci savetuju da su ruže, irisi i kamelije pravo cveće za jesenja venčanja. Te njime dekorišite i vozilo. Imajte u vidu da dekoracija automobila nije rezervisana samo za prednji deo. Ove godine sa haube ona se preselila na branike, a za posebni šarm dodajte mini bukete na bravama.

Drage dame, ako se datum najvažnijeg događaja bliži posetite salon ekskluzivnih venčanica La Perla. Ovde ćete sigurno pronaći svoju haljinu iz snova, ali i savete za organizovanje slavlja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *