Dizajnirane venčanice

Dizajnirane venčanice donose posebni šarm vašem wedding looku.

Da li ste ikada zamišljale svoje venčanje iz snova? Da li je, možda, to divan prolećni dan ispunjen mirisom prvog cveća i pesmom ptica? Ili letnje veče na obali mora? Možda je vaš divan dan vezan za zlatnu boju jeseni i venčanje u crkvi?

Bez obzira koje ste godišnje doba vi i vaš voljeni izabrali jedno je sigurno – pronalaženje savršene venčanice je glavni korak u planiranju. Upravo ovaj deo stavlja buduće neveste na slatke muke. Jer u bezbroj opcija, različitih stilova i krojeva treba pronaći onu pravu, koja će učiniti da zablistate na najbitnijem događaju u životu.

Dizajnirane venčanice

Međutim, pored večite dileme da li poneti model princeza ili venčanice u sirena stilu, postoji još jedan detalj koji u izvesnoj meri određuje izbor venčanice. A to je pitanje budžeta, odnosno da li će cena željene svadbene haljine odgovarati izdvojenoj sumi. Ovo pitanje se posebno nameće kada mlada poželi kreaciju sa potpisom svetski poznatog bridal brenda.

Iako je u pitanju komad garderobe koji ćete samo jednom obući, dizajnirane venčanice zaista donose brojne prednosti. O kojim je reč otkriva vam salon venčanica na Novom Beogradu, La Perla.

Dizajnirane venčanice garantuju vrhunski kvalitet

Baš kao što online kupovina venčanice nije sigurna, tako i iznajmljivanje venčanica bez potpisa u neproverenim salonima donosi rizik.

Jedino dizajnirane venčanice obezbeđuju kvalitet kakav zaslužujete. Počev od skice, preko upotrebe skupocenih materijala, pa do ručno šivenih ukrasa – stručni tim posvećuje posebnu pažnju svakom detalju. A rezultat njihovog rada je besprekorni model haljine za venčanje koji pleni glamurom i elegancijom.

Dizajnirane venčanice

Dizajnirane venčanice igraju glavnu ulogu i na svadbenim fotogafijama. Dovoljno je da vešto oko fotografa “uhvati” odsjaj Swarovski kristala ili mekoću čipkane aplikacije i zapanjujući efekat neće izostati. A vi ćete imati uspomenu za sva vremena.

Takođe, venčanice sa poznatim potpisom donose sigurnost nevestama da će sve proteći u najboljem redu. Sa njima nećete morati da brinete da li će se tkanina rasparati ili neki ukras otpasti, i time pokvariti vaš veliki dan.

Unikatne venčanice!

Dizajnirane venčanice se izdvajaju od drugih po načinu stvaranja. Naime, one dolaze u manjim serijama. Tako da donose dozu autentičnosti, kojoj svaka nevesta teži. Pa ne čudi što su san devojaka širom sveta.

Da biste se osećale poput dive ne morate isključivo da ponesete neki od modela princeza venčanice 2019. Svaki kroj donosi jedinstveni stil i, baš, svaki krasi neverovatni luksuz. Tako da za dame koje žele da pokažu zavodljivu stranu tu su venčanice sa golim leđima. Dok su kraće verzije savršene za mala, neformalna slavlja.

Dizajnirane venčanice

Dizajnirane venčanice u salonu La Perla

Zahvaljujući salonu venčanica La Perla, dizajnirane venčanice su dostupne i devojkama u našoj zemlji. Ovde vas čekaju Bien Savvy 2019. venčanice, koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Zaštitni znak čuvenog brenda – čipka, provlači se čitavom kolekcijom, čineći je savšenom za romantično venčanje.

S obzirom da salon vencanica Beograd, La Perla nastoji da budućim nevestama približi svetske trendove, pravo sa modne piste došla je Annaz najnovija kolekcija. Bogatstvo stilova u kombinaciji sa dubokim dekolteom zadovoljiće različite ukuse i vrste venčanja. Jer, one su, definitvno, venčanice za sva vremena.

Posetite salon La Perla i na vreme izaberite omiljenu dizajniranu venčanicu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *