Dizajniranje i šivenje venčanica po meri 1 - La Perla

Dizajniranje i šivenje venčanica po meri pružiće vam jedinstveni model svadbene haljine.

Bez obzira da li se venčanje iz snova odigrava u sunčanom prolećnom danu ili toploj letnjoj noći, najbitniji detalj na njemu jeste venčanica. Ovaj skupoceni komad odeće oduvek je privlačio pažnju devojaka. O njemu se mašta u detinjstvu, priča sa prijateljicama na kafi i željno očekuju nove kolekcije kada se približi veliki dan.

Međutim, pronalaženje savršene venčanice nije nimalo lako. U mnoštvu čarobnih krojeva i aktuelnih trendova treba pronaći pravi model haljine za venčanje. Onaj koji će vas pretvoriti u glamuroznu divu sa crvenog tepiha.

Izbor venčanice dodatno otežava budžet za svadbu, pa ne čudi što mnoge neveste postavljaju pitanje: “da li je bolja kupovina ili iznajmljivanje venčanica”, često zaboravljajući još jednu opciju. A to je dizajniranje i šivenje venčanica po meri.

Dizajniranje i šivenje venčanica po meri 2- La Perla

Koja je prednost haljina kreiranih samo za vas otkriva vam salon ekskluzivnih venčanica La Perla.

Dizajniranje i šivenje venčanica po meri omogućava neverovatnu prilagodljivost

Dizajn i šivenje venčanica po meri je pravi način da pokažete svoj talenat za modu. Jer, ništa bolje ne oslikava stil koji negujete do omiljene haljine. Zato, pre nego što se zaputite u ovaj veliki poduhvat razmislite šta je za vas savršena venčanica. Da li je u pitanju zavodljivi kroj vencaniče u sirena stilu? Ili je, pak, raskošna princeza kreacija sa šlepom? Možda biste radije ponele lepršavi model boho venčanice?

Imajte u vidu da u bridal industriji postoji zvanično 12 različitih silueta venčanica, te je odluka o stilu prva koju morate doneti. Kao inspiracija mogu vam poslužiti Pinterest i Instagram koji obiluju fotografijama prelepih venčanica.

Sledeći korak jeste izbor odgovarajućeg materijala. Iako devojke najviše vremena provode razmišljajući o kroju, tkanina, takođe, ima značajni uticaj. Naročito kada su u pitanju venčanice za punije dame. U tom slučaju preporučljivi su saten, taft, šifon ili muslin kako bi kreacija dobro pristajala uz figuru.

Dizajniranje i šivenje venčanica po meri garantuje da će vam model savršeno stajati

Ne samo da šivenje venčanica po meri donosi kroj koji je u potpunosti urađen po vašim željama, već i po vašim merama.

Počev od nacrta, pa do poslednjeg šava – svaki detalj na haljini je u skladu sa vašom figurom. Tako da nećete morati da brinete da li će ona na najbolji način predstaviti obline vaše tela, a sakriti mane.

Dizajniranje i šivenje venčanica po meri 3 - La Perla

Venčanice po narudžbini su oličenje visoke mode

I dok svaka nova kolekcija venčanica donosi serijski proizvedene komade, dizajniranje i šivenje venčanica po meri krasi izuzetna unikatnost. Ujedno, za njihovu izradu je potrebno više vremena, pa se one opravdano svrstavaju u high couture modu.

Da biste bile sigurne da će vaša haljina biti spremna za najvažniji događaj, stručnjaci savetuju da za čitavu proceduru izdvojite minimum 6 nedelja. Ne samo da treba predvideti vreme za eventualne prepravke, već se i mnogi ukrasi našivaju ručno kako bi se postigao efekat luksuza.

Zbog toga, dizajniranje i šivenje venčanica zahtevaju pažnju i strpljenje. Ali, morate priznati, da je vredno truda za bajkovitu kreaciju koju nijedna druga nevesta nikada nije ponela.

Posetite salon venčanica na Novom Beogradu, La Perla, jer vas ovde čeka stručni tim koji će vam pomoći da stvorite venčanicu o kakvoj ste oduvek maštale!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *