Venčanice za punije 1 - La Perla

Venčanice za punije pretvoriće vašu bajku u stvarnost.

Haljine za venčanje su najvredniji komad garderobe o kojem devojke maštaju od detinjstva. One imaju moć da i običnu curu iz kraja pretvore u glamuroznu divu. Osim što čini da se osećate lepo i elegantno, venčanica mora da vas predstavi u najboljem izdanju, ikada viđenom. Odnosno, treba da prekrije i najmanji nedostatak, a u prvi plan da istakne glavne atribute.

Imajući u vidu zahteve koji se pred nju postavljaju, za pronalaženje savršene venčanice je neophodno vreme i strpljenje. Verovatno prva haljina koju probate neće biti ona prava. Ali nakon nekoliko pokušaja sigurno ćete ugledati svoju venčanicu iz snova.

Međutim, izbor venčanice za punije dame obuhvata još poneki bitni korak na koji morate da obratite pažnju. Jer, bridal industrija iz sezone u sezonu donosi mnoštvo novih modela za devojke sa oblinama, pa je važno da pronađete kroj po vašoj meri.

Da ne biste previše lutale, salon venčanica na Novom Beogradu, La Perla daje vam smernice za odabir venčanice za punije.

Venčanice za punije 2 - La Perla

Pronađite pravi stil venčanice za punije

Drage dame, koji kilogram viška ne znači da vaše telo nema karakterističnu figuru. Zato, pre nego što krenete u potragu za onom pravom morate da odredite svoj oblik. Na osnovu njega znaćete i koji stil plus size venčanice vam odgovara. Samim tim, nećete gubiti vreme u isprobavanju pogrešnih haljina.

Krupnijim devojkama sa telom u obliku jabuke savršeno pristaju venčanice u stilu princeze, kao i kraljevski krojevi sa dugim šlepom. Figuru peščanog sata najbolje ćete istaći pomoću venčanice u sirena stilu. Dok niske dame treba da izaberu svedeniji A-kroj koji će ih učiniti višim, a telo vitkije.

Izbor venčanice za krupnije mlade je određen materijalom i detaljima

Da li ste znale da tajna dobre venčanice za punije leži u tkanini? “Teški” materijali omogućavaju da kroj stoji na mestu. Tako da ne postoji opasnost da će vaše mane u jednom trenutku biti vidljive.

Ukoliko želite vanvremensku eleganciju ponesite model venčanice od satena ili tafta. Ovi prefinjeni materijali uneće dozu luksuza u vaš wedding look, bez obzira na kroj haljine. Za prolećno venčanje birajte šifon i muslin. Oni su dovoljno lagani pa vam neće biti vruće u venčanici, ali za razliku od lepršavog tila ne dodaju kilograme.

Venčanice za punije 3 - La Perla

Pored tkanine, važnu ulogu kod venčanice za punije devojke imaju i detalji. Stručnjaci savetuju da izbegavate ukrase od perlica ili 3D cveća u oblastima koje biste radije smanjile. Na taj način samo ćete privući više pažnje na kritične tačke. Umesto njih dodajte skupoceni pojas od kristala koji će vaš struk učini užim. Upravo takav detalj možete pronaći na Kiss candy modelu Bien Savvy venčanice i Aleah kreaciji brenda La Perla.

Iako mnoge punije devojke ne žele ni da pomisle o naborima na svojoj venčanici, ovaj ukras vam može doneti zadivljujući izgled. Naime, pravilno postavljeni nabori stvaraju optičku iluziju, te vam pomažu da prekrijete određena područja. Najbolji primer takvog kroja jeste Madeira La Sposa.

Zaboravite na konfekcijske brojeve!

Većina bridal kuća pri izradi koristi “couture” veličine. Kako su one manjih dimenzija od standardnih, ne morate da brinete što vam ne odgovara venčanica istog konfekcijskog broja kao casual garderoba.

Zapravo, najbolje je da uopšte ne obraćate pažnju na veličine, već da se fokusirate na sveukupni izgled i udobnost koju vam donosi vaša svadbena haljina.

Salon ekskluzivnih venčanica La Perla u svojoj bogatoj ponudi ima prelepe plus size modele koji će zadovoljiti najrazličitije ukuse. Posetite nas kako biste na vreme rezervisale svoju venčanicu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *