Koliko unapred je potrebno rezervisati venčanicu- La Perla

Koliko unapred je potrebno rezervisati venčanicu? Pitanje sa kojim se suočavaju sve buduće neveste.

Venčanje je najradosniji dan u našim životima. Međutim, pre nego što izgovorite sudbonosno „Da“ očekuju vas meseci i meseci planiranja. Svaki detalj je važan, svaki korak u organizovanju vodi vas ka ispunjenju snova. Ipak, glavnu ulogu igra željeni model haljine za venčanje.

Venčanica iz snova je oličenje svih vaših maštanja. Haljina koja ima moć da vas pretvoriti u pravu princezu iz bajke. Ujedno, ona predstavlja najvredniji komad garderobe koji ćete ikada u životu poneti, pa ne čudi što mlade veliku pažnju posvećuju upravo njenom odabiru.

Koliko unapred je potrebno rezervisati venčanicu 1- La Perla

Kada je konačno došao trenutak da započnete potragu za onom pravom, shvatate da pronalaženje savršene venčanice nije nimalo lako. Koje su venčanice za 2020. godinu u trendu? Ili, možda, bolje da izaberem kroj venčanice koje ne izlaze iz mode? Da li mi je potrebna druga haljina na venčanju? Samo su neke od dilema koje “muče” buduće neveste.

Bez obzira kakav model izabrale, svaka potraga započinje pitanjem: “koliko unapred je potrebno rezervisati venčanicu”.

Koliko unapred je potrebno rezervisati venčanicu? Što ranije, to bolje

Modni stručnjaci savetuju da rezervacija venčanica treba da vam bude na pameti odmah nakon veridbe. To znači da mladi par treba što pre da odredi budžet za svadbu kako bi mogli detaljno da isplaniraju svaki deo proslave, uključujući i izbor venčanice.

Ovaj korak je veoma važan. Jer, često devojke ne obraćaju pažnju na cene i probaju venčanice koje ne mogu da priušte, te dolazi do razočarenja ili, pak, prekoračenja finansija.

Drage dame, da biste izbegle neprijatne situacije, odredite tačnu sume novca koju možete da izvojite za najbitniju haljinu.

Kada je najbolje vreme za rezervaciju venčanice? Tek kada znate datum venčanja

Imajte u vidu da se trendovi i u bridal svetu menjaju iz sezone u sezonu, pa kupovina ili iznajmljivanje venčanica pre tačnog određenog dana slavlja nije poželjna.

Zato odgovor na pitanje “koji je najbolji trenutak za rezervaciju venčanice” zavisi od izabranog datuma venčanja. Do tada, iskoristite vreme za istraživanje. Brojni magazini i sajtovi pravi su izvor za prikupljanje informacija o aktuelnim modelima, kao i onim koji će vladati u narednom godišnjem dobu. Samim tim, mogu vam poslužiti kao odlična inspiracija.

Prilkom razmatranja koja haljina vam najviše odgovora nemojte da zaboravite na mesto i temu venčanja. Ukoliko ste se odlučile za raskošnu proslavu savršen izbor jesu venčanice sa šlepom. Za intimni party birajte svetski trend, kratke venčanice, dok za venčanje u prirodi tu su boho venčanice.

Koliko unapred je potrebno rezervisati venčanicu 2- La Perla

Koliko unapred je potrebno rezervisati venčanicu? 5 meseci pre svadbe

Konačni odgovor na pitanje: “koliko unapred je potrebno rezervisati venčanicu” trebate dati najkasnije 5 meseci pre svadbe. U međuvremenu, u salone venčanica su stigle najnovije kolekcije, pa je pravi trenutak da krenete u obilazak.

Sigurno odluku o najvažnijoj haljini nećete moći same da donesete. Zbog toga je poželjno da vam društvo pravi mama, sestra ili najbolja drugarica. Ne samo da će vam dati iskren savet, već ćete ovo nezaboravno druženje pretvoriti u uspomene koje se pamte.

Ukoliko ste započele potragu, obavezno posetite salon venčanica Beograd, La Perla. Ovde vas čekaju najnovije Annaz, Bien Savvy, Jasmine Bridal venčanice, kao i mnogi drugi svetski brendovi. Naše stručno osoblje pomoći će vam da izaberete kreaciju koja vam najbolje pristaje i modne dodatke uz nju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *