Haljine posle venčanice - La Perla

Haljine posle venčanice su najlepši dodatak wedding looku.

Venčanje je najvažniji dan u životu svake neveste. Dan o kome se mašta još od detinjastva, zapravo, je prava kruna ljubavi. A da bi on bio onakav kakav ste oduvek želele neophodna je dobra organizacija.

Počev od potrage za idealnim prostorom, preko odabira dekoracije, pa do pronalaska benda – svaki korak mora biti savršen. Ipak, najveću pažnju devojke posvećuju venčanici. Gotovo je neverovatno da jedan komad odeće ima takvu moć transformacije, koji vas u trenu pretvara u princezu iz bajke, te ne čudi što je omiljena haljina damama širom sveta, iako je namenjena samo za jedno nošenje.

Međutim, venčanice za 2020. godinu donose mnoštvo stilova, tekstura i modela. Pa su buduće neveste, zaista, pred velikom dilemom. Izbor dodatno otežavaju haljine posle venčanice, jer njih nikako ne smete da zaboravite! U čemu se krije njihova tajna otkriva vam salon venčanica Beograd, La Perla.

Haljine posle venčanice 2 - La Perla

Haljina posle venčanice unose boje u vaš dan

Mnogima su venčanice u stilu princeze bele boje prva asocijacija na venčanje. Njih je na bridal scenu uvela davne 1840. godine Kraljica Viktorija. Upravo je njena svadbena haljina od bele francuske čipke postala glavni trend tog doba.

Tradicija bele venčanice zadržana je do današanjih dana. Bela je boja nežnosti, nevinosti i prefinjene elegancije. Ona svakom kroju daje notu aristokratije. Zbog čega je i savremene dame rado biraju za svoj veliki dan.

Nasuprot bele, haljine posle venčanice pružaju čitav spektar boja. Tako da možete vrlo lako da je uskladite sa bojom cveća u svom buketu, glavnim tonom dekoracije ili, jednostavno, ponesite svoju omiljenu nijansu.

S obzirom da je crvena simbol strasti i dubokih emocija, pravi je izbor za haljine posle venčanice. Ipak, ova vatrena boja u svakom trenutku privlači pažnju, te je namenjena smelim damama. Dok za stidljivije mlade tu su ružičaste i plave nijanse kojima ćete pokazati svoju romantičnu prirodu.

Glamurozni look obezbediće vam metalik nijanse, pa sa srebrnim, zlatnim i bakarnim kreacijama nikada nećete pogrešiti.

Haljine posle venčanice 3 - La Perla

Haljine posle venčanice dolaze u svim dužinama

Većina venčanica, zbog svog raskošnog kroja, je veoma teška. Prosto je nemoguće čitavu proslavu provesti u njima.

Zato, drage dame, svoju venčanicu iz snova ostavite za sudbonosno “Da” i prvi ples, a zatim neka na plesni podijum stupi njena kraća verzija. Ona pruža veći komfor. Ne samo da nećete morati da brinete o višku materijala koji se vuče za vama i preti da ga neko od gostiju nagazi, već vam daje lakoću pokreta, te je ludi provod do zore zagarantovan.

Ujedno, ova šik haljina vam daje mogućnost da pokažete i cipele za venčanje, koje ispod duge venčanice ostaju sakrivene.

Haljine posle venčanice 4 - La Perla

Haljine posle venčanice, jer klasika je uvek u modi

Verovale ili ne, druga haljina na venčanju sofisticiranog maksi kroja donosi mnogo više. Za razliku od venčanice nju možete ponovo obući. Dovoljno je da dodate atraktivni nakit i upečatljive salonke i – dobićete sasvim novi, osveženi outfit. A sa novom proslavom dolaze i nove, drage uspomene kojih ćete se zauvek sećati.

Nova sezona venčanja uskoro počinje, zato na vreme posetite salon venčanica La Perla. Naš stručni tim pomoći će vam da izaberete svoju venčanicu iz snova, ali i haljinu koju ćete poneti nakon nje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *