Top lista venčanica za proleće 2020. 1 - La Perla

Top lista venčanica za proleće 2020. osvojiće srca budućih nevesti.

Venčanje iz snova ne može se zamisliti bez venčanice iz snova. Ona je glavna tema ne samo slavlja, već i svadbenih fotografija. A kako i ne bi bila kada ima nevererovatnu moć da izgled svake devojke dovede do savršenstva.

Raskošna ili svedena, tradicionalna ili moderna – bez obzira koji stil izabrale ona će vas pretvoriti u pravu princezu iz bajke. Međutim, pronalaženje savršene venčanice, zaista, je teško, jer mora da zadovolji visoke kriterijume. Čitavu potragu dodatno otežavaju bridal trendovi. Naime, iz sezone u sezonu kreatori nam donose nove stilove, maštovite krojeve, ali i novo viđenje vanvremenskih modela, te ne čudi što su devojke na slatkim “mukama” kada se zapute u izbor one prave.

S obzirom da se proleće polako bliži salon salon venčanica na Novom Beogradu, La Perla vam otkriva kakva je top lista venčanica za proleće 2020.

Top lista venčanica za proleće 2020. 2 - La Perla

Top lista venčanica za proleće 2020. u znaku je romantike

Proleće je pravo godišnje doba za romansu. Olistali parkovi, bašte koje ispunjavaju najdivniji mirisi cvetova i topli sunčevi zraci, zaista, bude najdublje emocije. Upravo takve su i venčanice za proleće 2020.

Naravno, princeza haljina je prva na romantičnoj listi. Inspirisani prošlogodišnjim kraljevskim venčanjima dizajneri su doneli sasvim novu formu ovog vanvremenskog modela. Tako su Carolina Herrera i Zuhair Murad predstavili stilizovane karnere koji su uneli dozu prolećne razigranosti u raskošni kroj. Jedinstveni spoj urbanog šika i romantike lansirali su Vera Wang i Oscar de la Renta sa asimetričnim modelima. Dok Christian Dior princeza venčanice imaju boho vajb koji je idealan za proslave u prirodi.

Osim bogatog kroja, ništa bolje ne oslikava romantiku kao nežna čipka. Zato top lista venčanica za proleće 2020. stavlja akcenat na ovoj tkanini. Dodir čipkanog luksuza na princeza modelu nude vam prelepe Jasmine bridal venčanice u salonu La Perla.

Top lista venčanica za proleće 2020. poručuje: “Minimalizam je ponovo u modi!”

Zahvaljujući Megan Markle svedeni dizajn je podignut na viši nivo. Iako su od čuvenog kraljevskog venčanja prošle 2 godine, minimalizam se vratio na bridal scenu.

Top lista venčanica za proleće 2020. 3 - La Perla

Klasične bele haljine za venčanje, zapravo, pružaju bezbroj mogućnosti. Tu su neodoljivi Giambattista Valli karneri, geometrijski kroj Roland Mouret, pa i nezaobilazni sirena model koji predlaže Alex Perry. Posebnu pažnju privlače grčko-rimski stil venčanica brendova Les Rêveries i Galvan. Dok je modna kuća Cushnie svedenoj kreaciji dodala šlep pretvorivši je u pravu kraljevsku haljinu.

Top lista venčanica za proleće ove godine akcenat stavlja na rukave

Balon rukavi su, definitvno, must have kada su u pitanju najbolje venčanice za proleće 2020. Za razliku od prethodnih godina kada su bili u retro stilu, ove sezone poprimili su moderni izgled.

Venčanice sa rukavima od tila uvrstio je Valentino. Prozirni, a opet zavodljivi ovi rukavi pokazaće vaš seksipil na umereni način kakav odgovara svadbenoj proslavi. Alexander McQueen je stilizovao balon rukave u svom stilu – sa naborima. Dok su pravu ekstravaganciju donele Ashi i Galia Lahav rukavi.

Proleće je pred vratima, zato je pravi trenutak da posetite salon venčanica La Perla. Ovde vas čekaju najnoviji modeli za proleće, tako da ćete sigurno pronaći svoju haljinu iz snova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *