Venčanice na jedno rame 1 - La Perla

Venčanice na jedno rame donose dozu romantike na svadbenoj proslavi.

Svaki zaljubljeni par je poseban. Svaka ljubav je priča za sebe. Ipak, postoji nešto zajedničko, a to je romansa koja ih prati od samog početka. Još od prvih zaljubljenih pogleda, preko prvog poljupca, pa do trenutka kada je na ruci zasijao verenički prsten – romantika se oseća u vazduha. A kruna ljubavne bajke jeste venčanje.

Sigurni smo da ne postoji devojka na svetu koja makar jednom nije maštala o najvažnijem danu u svom životu. Svakako, glavna uloga pripada venčanici. Upravo ona daje dodir nežnosti u vašem izgledu, čineći da se osećate poput princeze, te ne čudi što svadbena haljina nosi epitet najluksuznijeg komada garderobe koji ćete ikada poneti.

Venčanice na jedno rame 2 - La Perla

Međutim, pronalaženje savršene venčanice nije nimalo lako. Ma koliko haljina probale, u većini slučajeva izbor se svodi na princeza ili sirena kroj. Srećom, postoji jedan detalj koji ima moć da transformiše svaki stil, donoseći sasvim novu formu haljini.

Ukoliko niste sigurne o kojim modelima je reč, salon venčanica na Novom Beogradu, La Perla vam predstavlja venčanice na jedno rame.

Venčanice na jedno rame postoje od davnina

Iako su mnogima 80-te prva asocijacija za venčanice na jedno rame, njihova istorija je mnogo duža. Pojavile su kao haljine za venčanja u 15. veku. Svetsku slavu stekle su zahvaljujući Delakroinim slikama u 19. veku. Već početkom 20. veka poprimile su art deco trend. Svojim jednostavnim, a prefinjenim krojem, ove venčanice u vintage stilu i danas su veoma popularne kod budućih nevesti, jer podsećaju na Zlatno doba Holivuda.

Dve decenije kasnije pojavile su se pin-up venčanice na jedno rame. Dok su 70-ih godina na bridal scenu stupili krojevi na jedno rame u grčko-rimskom stilu. Nakon disco ere potpuno su nestale. Da bi veliki come back doživele ove godine, te se top lista venčanica za proleće 2020. ne može zamisliti bez njih.

Venčanica na jedno rame – jedinstveni spoj elegancije i šika

Venčanice na jedno rame namenjene su, pre svega, nevestama koje traže predah od tradicionalnih oblika. S obzirom da dolaze u najraznovrsnijim varijacijama svaka dama će vrlo lako pronaći onu koja odgovara temi, ali i budžetu venčanja.

Venčanice na jedno rame 3 - La Perla

Bez obzira da li izaberete klasičnu princeza kreaciju, zavodljivu sirenu ili, pak, model boho venčanicedekolte sa jednim ramenom ostaviće sve goste bez daha. Jer, ove haljine krasi glamur, romantika i bezvremenska elegancija kakvu nećete naći ni u jednom drugom kroju.

Širok raspon raspoloživih opcija rukava i dužina na jedno rame čini da ove haljine odgovaraju svakoj građi tela. Dodatna prednost: sa njima nećete morati da brinete da li će vam dekolte ili spuštena ramena tokom čitave proslave stajati kako ste želele.

Unesite dašak proleća u svoje venčanje!

Za devojke koje žele nešto sasvim drugačije pravi izbor jeste venčanica na jedno rame u boji. Ove godine u trendu su puderasti tonovi. Sofisticiranu notu daje ivory nijansa. Dok za smele mlade tu su jarke boje, poput vatrene crvene, kraljevsko plave ili intenzivne žute.

Najlepše venčanice na jedno rame čekaju vas u salonu La Perla. Posetite nas kako biste na vreme rezervisale svoju haljinu iz snova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *