Organizacija venčanja nakon pandemije

Organizacija venčanja nakon pandemije biće glavna preokupacija budućim parovima koji su morali da odlože svoju proslavu.

Zaljubljeni pogled, bend koji svira vašu omiljenu pesmu i osmesi na licima gostiju dok posmatraju vaš prvi ples – opis o kom maštaju svi mladi parovi. Da biste imali upravo ovakvo venčanje iz snova neophodni mu meseci i meseci pažljivog planiranja. I taman kada ste na korak od sudbonosnog „Da“ dogodio se korona virus.

Novootkrivana bolest je toliko žestoko napala čitav svet da su vlade mnogih zemalja morale da donesu mere zaštite kako bi sprečile rast broja obolelih, ali i umrlih. Tako je i u našoj zemlji od 15. marta uvedeno vanredno stanje. U samo jednom trenu naši životi izmenjeni su iz korena. Putovanja su ostala po strani, druženje sa prijateljima zamenio je karantin, a školske klupe online nastava. Čini se da je sve stalo, pa i venčanja.

Srećom, situacija se poslednjih dana drastično popravila. Sa izlaskom iz kriznog perioda čekaju nas dani slavlja i radosti. Zbog toga vam salon venčanica na Novom Beogradu, La Perla daje savete kako na najlakši način da organizujete svoje venčanje u narednim mesecima.

Organizacija venčanja nakon pandemije ne mora biti stresna!

Odlaganje venčanja je nešto najgore što može da se desi budućim mladencima. Naizvesnost kada će ponovo početi sezona venčanja donosi dodatni stres u već promenjenim planovima.

Organizacija venčanja nakon pandemije

Ipak, nije sve tako loše, kao što vam se čini. Imajte u vidu da ste budžet za svadbu već izdvojili, a možda i veći deo troškova unapred platili. I osoblje restorana spremno je da vam izađe u susret i pomogne kako biste pronašli novi datum. Na osnovu njega možete da potražite nove termine za venčanje u crkvi i opštini.

Tek kada odredite pravo vreme svadbe možete da zakažete šminkera, frizera, dekoratera i sve druge usluga koje su vam potrebne. Uz dobru organizaciju i malo strpljenja ostvariće vam se svi planovi.

Organizacija venčanja nakon pandemije donosi nove mogućnosti

Mirisni prolećni dani omiljeno su doba za venčanja. Ako ste i vi istog mišljenja, nemojte očajavati. Podjednaku draž imaju i letnje večeri okupane mesečinom. Ili, pak, opijajući sunčevi zraci i eksplozija toplih boja rane jeseni. Ne samo što donose dašak romantike, već ova godišnja doba omogućavaju vam da svoju proslavu umesto u zatvorenoj sali organizujete u bašti restorana. To je dodatna bezbednost nakon pandemije i naložene socijalne distance.

S obzirom da će nastati gužva u terminima stručnjaci savetuju da izađete iz tradicionalnih okvira. Odnosno, da razmislite o venčanju u toku nedelje.

Organizacija venčanja nakon pandemije

Na taj način bićete sigurni da ćete dobiti prostor i bend koji ste planirali pre pandemije. Ujedno, uštedećete, jer su cene iznajmljivanja niže tokom radne nedelje.

Rezervacija venčanica nakon pandemije

Drage dame, ako ste već izabrale svoju venčanicu iz snova, budite bez brige. Ona će vas čekati u punom sjaju kao i onog dana kada ste je ugledale. Ukoliko ste promenile koncept venčanja, pravi je trenutak da krenete u potragu kako biste na vreme rezervisale svoju svadbenu haljinu.

U salonu venčanica La Perla čekaju vas najlepše venčanice za 2020. godinu ekskluzivnih brendova poput Bien Savvy, Jasmine Bridal, Annaz i mnogih drugih.

Naš stručni tim vas sa nestrpljenjem očekuje!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *