Haljine za deveruše

Haljine za deveruše poslednjih godina postale su obavezni deo svadbene proslave.

Venčanje je najvažniji dan u životu zaljubljenog para. Upravo on označava novo poglavlje u vašoj romansi koje će trajati zauvek. Zato ne čudi što je svaki korak u organizovanju slavlja ispunjen radošću. Sigurno ste već odredili datum i mesto, izabrali bend za venčanje i dekoraciju. Naravno, buduće neveste su najviše vremena izdvojile za pronalaženje savršene venčanice. Ipak, je to najlepša haljina koju ćete ikada obući pa zato mora da učini da zablistate u ovom danu.

Međutim, nemojte da zaboravite da bez dragih prijateljica vaše romantično venčanje ne bi bilo savršeno. Od prvih zaljubljenih dana one su bile tu, deleći sa vama srećne i tužne trenutke. A sada ćete zajedno proslaviti devojačko veče i glavni događaj.

Da biste imale fotografije vredne pamćenja salon venčanica na Novom Beogradu, La Perla daje vam savete kako da izaberete haljine za deveruše.

Haljine za deveruše -1-

Zašto su haljine za deveruše istog kroja i iste boje?

Verovali ili ne, haljine za deveruše potiču iz Rimskog carstva. Kako je u to doba postojalo verovanje da zli duhovi mogu da unište brak mladenaca, Rimljani su na razne načine nastojali da ih zaštite. Zato su bliske prijateljice i rođake oblačile slične haljine kao nevesta kako bi skrenule pažnju sa devojke koja se tog dana udaje.

Haljine su u staroj Kini imale su drugu namenu. Naime, među klanovima je postojalo izraženo rivalstvo pa su neveste bile česta meta. Da bi sprečile protivnike da ukradu buduću mladu njene prijateljice su oblačile haljinu iste boje i kroja kao venčanica.

Sa razvojem bridal industrije i haljine za deveruše podležu trendovima pa danas dolaze u najrazličitijim bojama i stilovima, stavljajući devojke na slatke muke.

Haljine za deveruše - 2 -

Kako izabrati haljine za deveruše?

Prilikom izbora stajlinga najboljih prijateljica vodite računa o temi slavlja. Naravno, haljine za deveruše ne smeju biti kopija vaše venčanice, ali treba da prate njen stil. Tako da uz venčanice od satena ili čipke izaberite modele sa detaljima od istog materijala.

Ukoliko ste se, pak, odlučile za raskošni kroj princeza venčanice sa šlepom, neka haljine za deveruše budu svedenijeg A-kroja. Dok uz zavodljive venčanice u sirena stilu najbolje odgovaraju kraći krojevi.

Osim kroja obratite pažnju i na boju. Haljine nikako ne smeju biti iste nijanse kao vaša venčanica. Stručnjaci savetuju da svoje prijateljice obučete u intenzivnije boje poput kobalt plave, jarko crvene ili nežne ružičaste. A za zimsko venčanje idealni su srebrni i zlatni tonovi.

Uključite prijateljice u potragu za savršenim haljinama

Izbor venčanice i haljina za deveruše je jedinstvena prilika za druženje. Zato, potragu pretvorite u pravi shopping party. Ne samo da ćete se dobro zabaviti, već ćete i vi i vaše prijateljice biti sigurne da svakoj haljina savršeno odgovara.

Salon ekskluzivnih venčanica La Perla u bogatoj ponudi svetski poznatih brednova poput Jasmine, Annaz i Bien Savvy venčanice ima i najveći izbor luksuznih haljina za deveruše.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *