Kupovina ili iznajmljivanje venčanica la perla

Kupovina ili iznajmljivanje venčanica? Pitanje koje „muči“ svaku buduću nevestu.

Sigurni smo da ne postoji devojka na svetu koja nije maštala o najlepšem modelu haljine za venčanje. Čak i pre nego što vas dragi zaprosi ovaj komad odeće je aktuelna tema koja budi pažnju. O njemu pričate sa prijateljicama na kafi, sestrama tokom shoppinga, pa i sa mamama i bakama dok listate stare porodične albume.

Zapravo, pronalaženje savršene venčanice donosi dozu panike i slatke nervoze budućim mladama. U mnoštvu krojeva, različitih trendova i modnih ukusa treba pronaći venčanicu iz snova. Onu, koja je kruna vašeg stila i koja će učiniti da zablistate na najbitnijem danu u svom životu.

Međutim, budžet za svadbu često ograničava izbor venčanice te se pred neveste postavlja pitanje da li je bolje rešenje kupovina ili iznajmljivanje venčanica.

Koje su prednosti i mane i jedne i druge opcije otkriva vam u ovom blogu salon venčanica na Novom Beogradu, La Perla.

Kupovina ili iznajmljivanje venčanica- 2-
Kupovina ili iznajmljivanje venčanica- 2- la perla

Kupovina ili iznajmljivanje venčanica u pogledu mogućnosti

Koja devojka ne želi da njen wedding look bude do tada neviđen? Upravo vam dozu jedinstvenog izgleda donosi kupljena haljina ili šivenje venčanice po narudžbini pa je ovo jedna od glavnih smernica kod večitog pitanja: „kupovina ili iznajmljivanje venčanica“.

Kupovina venčanice garantuje da će ona savršeno odgovarati vašem telu. Čak i ako su potrebne male prepravke bićete sigurne da one potpuno odgovaraju vašim proporcijama. Ujedno, postoji mogućnost da svadbenu haljinu dodatno ukrasite po sopstvenim željama. A dok čekate da stručni tim salona završi sa detaljima potražite odgovarajući nakit i cipele za venčanje.

Ako pocepate šav na venčanici ili prolijete crveno vino po njoj, nećete morate da brinete o dodatnim troškovima, kao što je to slučaj sa iznajmljivanjem.

I što je najvažnija prednost – kupljena haljina ostaje poput najlepše uspomene u vašem plakaru, čekajući dan venčanja vaše ćerke, sestre, pa i unuke. Jer su venčanice u vintage stilu uvek u modi!

Kupovina ili iznajmljivanje venčanica u pogledu cene

Da biste imale venčanje iz snova morate svaki detalj pažljivo isplanirati. Istraživanja pokazuju da se rentiranjem svadbene haljine može uštedeti i do 40 odsto izdvojenog novca. Zato i ne čudi što se kod pitanja: „kupovina ili iznajmljivanje venčanica“ sve veći broj nevesti odlučuje za drugu opciju.

Na taj način svaka devojka može da priušti dizajniranu haljinu svetski poznatih brendova, kao i trenutno aktuelne venčanice za jesen po pristupačnoj ceni.

Sjajna stvar kod iznajmljivanje jeste da ono štedi prostor u vašem prenatrpanom plakaru. Umesto da izdvajate mesta za njeno odlaganje dovoljno je da omiljenu haljinu spakujete u zaštitnu kesu i vratite u salon.

Kupovina ili iznajmljivanje venčanica - 4 -

Iznajmiti ili kupiti  venčanicu – koja je vaša odluka?

Bez obzira da li rešite da kupite ili iznajmite haljinu za venčanje, obavezno posetite salon ekskluzivnih venčanica La Perla. U njemu ćete pronaći najlepše venčanice za jesen, a moći ćete i da iznajmite najnovije kreacije čuvenih modnih kuća, kao što su Bien Savvy, Annaz, Jasmine Bridal venčanice i još mnoge druge koje čekaju da ih probate.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *