sajam-venčanica-beograd

Izbor venčanice je zahtevan, a za mnoge neveste i stresan posao. Devojke se mesecima pripremaju za svoj veliki dan, čini se da vode računa o svakom detalju ne prepuštajući ništa slučaju. Međutim, i najbolje pogreše.

Da izbor venčanice ne bi pokvarila neka sitnica pogledajte spisak najčešćih grešaka budućih nevesti.

U izbor učestvuje previše ljudi

Venčanica je najvažnija haljina koju ćete ikada nositi i želite da budete sigurne da je ona apsolutno savršena. Zato, izbor venčanice ne prepuštate samo svom sudu već u tome često učestvuju vaši roditelji, prijatelji, pa čak i šira rodbina kako vaša tako i vašeg verenika.

Međutim, mnoštvo različitih mišljenja čini izbor venčanice nemogućim. Ukusi se razlikuju pa tako i procena najbolje haljine za vaš veliki dan.

Da biste ovu grešku izbegle kada birate venčanicu povedite samo jednu, vama najbližu osobu. Majka, sestra ili najbolja prijateljica vas najbolje poznaju, znaju šta želite i ujedno su vaš najbolji modni kritičar.

Prerani izbor venčanice

Venčanje zahteva detaljno planiranje. Da bi svaki detalj bio bez greške mnoge neveste se mesecima ranije pripremaju za ovaj veliki događaj.

Naravno, izbor venčanice ne treba biti poslednji, tj. ne treba birati u žurbi, neposredno pred venčanje. Međutim, ni prerani izbor nije preporučljiv. Nemojte razgledati venčanice čim vas voljeni zaprosi ako znate da će se venčanje održati tek za godinu dana.

Stručnjaci preporučuju da je najbolje vreme od pet do osam meseci a pre toga obavezno razmislite o temi i dekoraciji jer ćete, možda, poželeti da uskladite haljinu sa tim ili, jednostvno, prvo pronađite stil koji vam najviše odgovara, pa tek onda krenite u izbor venčanice.

venčanice-beograd_5.jpg

 

Isprobavanje više od 10 venčanica

Neveste često nisu spremne da završe potragu. Čak i kada su pronašle svoju savršenu venčanicu, nastavljaju sa isprobavanjem. Da li da budu bele ili venčanice u boji? Pitanja i dileme su brojne.

Ovo je najčešća greška koju buduće mlade prave, a može dovesti do nesigurnosti i udaljavanja od pravog izbora, dok biranje između 10 modela dovodi do konfuzije.

Salon venčanica La Perla poseduje dugogodišnje iskustvo u radu te će vam pomoći da pronađete venčanicu koja će ispuniti vaše želje. Venčanice za proleće, najpoznatijih dizajnera ostaviće vas bez daha i sigurni smo da ćete među njima odabrati onu u kojoj ćete izgovoriti sudbonosno DA.

Venčanice samo jednog stila

Brojna ispitivanja su potvrdila da čak 90 odsto nevesta izabere venčanicu sasvim drugačijeg stila od onog koji su prvobitno zamislile. Sigurni smo da vi znate šta vama najbolje stoji, ali, nekada se ne treba pridržavati samo jednog kroja.

Poslušajte savete obučenog osoblja u salonu venčanica i u biranje venčanice uključite i druge modele. Bićete oduševljene krajnim rezultatom!

Bien Savvy venčanice su različitih stilova i sigurni smo da ćete među njima pronaći onu koja je prava za vas!

salon-venčanica-laperla-1

 

Izbor venčanice preko interneta

Videle ste dizajniranu venčanicu koju možete online kupiti sa neverovatnim popustom!

Zvuči savršeno, međutim često nas pristigli paket razočara. Haljina ili nije pravog kvaliteta ili mere nisu odgovarajuće. Zato, neka vam internet ponuda posluži kao smernica za izbor venčanice, a krajnji sud dajte tek nakon probe u salonu.

Takođe, vodite računa o budžetu koji ste spremne da izdvojite za najbitniju haljinu u svom životu. Nikako nemojte da probate venčanicu koja premašuje vaš iznos jer može doći do razočarenja pa čak i do odlaganja izbora.

Salon venčanica La Perla svojim nevestama nudi besplatne usluge svih prepravki, te nećete morati da razmišljate o dodatnim troškovima i mogućem prekoračenju budžeta za izbor venčanice.

Kako se sezona venčanja bliži, posetite nas i odaberite na vreme model koji najviše odgovara vašem senzibilitetu i gradji.

Čekamo vas!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *