Kako pronaći savršene cipele za venčanje

Kako pronaći savršene cipele za venčanje? Cipele za venčanje su obavezni detalj u wedding looku. Ako pitate bilo koju ženu šta najviše voli da kupuje sigurno će odgovoriti – cipele. One su, pored nakita, najbolji prijatelj pripadnica lepšeg pola. Tako da će u plakaru uvek biti mesta za još jedan par. Uvek će se pronaći način da se kupe nove, makar iznos na tekućem računu otišao u cvrenu zonu.

Zapravo, od pojavljivanja prvih modela pre nove ere, potreba za njima ne prestaje. Cipele, danas, ne služe samo za zaštitu stopala, već oslikavaju stil jedne dame i njen smisao za modu. Ništa manju vrednost nemaju ni cipele za venčanje.

Upravo one finiširaju stajling za najvažniji dan. Te ne čudi što je potraga za savršenim parom budućim nevestama jednako uzbudljiva kao izbor venčanice. S obzirom da trebate da donesete odluku o visini pete, stilu, pa i udobnosti, salon venčanica na Novom Beogradu, La Perla pruža vam uputstva kako da pronađete savršene cipele za venčanje.

Kako pronaći savršene cipele za venčanje – Cipele moraju da odgovaraju stilu venčanice

Sve buduće neveste znaju da modni dodaci za venčanice treba da odgovaraju stilu venčanice. Međutim, cipele za venčanje zavise i od njene dužine. Jer, isti par neće ići uz venčanice u stilu princeze i kratke kreacije.

Kratka venčanica omogućava vam da u prvi plan istaknete vitke noge. A to ćete najbolje postići zanimljivim parom cipela sa visokom štiklom. Smele devojke mogu otići korak dalje i poneti salonke sa atraktivnim printom ili u nekoj intenzivnoj boji. Na taj način vaša bela svadbena haljina imaće savršeni kontrast, pa je i wow efekat zagarantovan.
Ukoliko ste izabrale model venčanice sa šlepom morate obratiti pažnju da šnale i drugi kristalni ukrasi na cipelama ne dodiruju nežnu tkaninu. Ne samo da oni prete da unište vašu haljinu iz snova, već vas mogu saplesti prilikom igranja.

Kako pronaći savršene cipele za venčanje
Kako pronaći savršene cipele za venčanje

Cipele za venčanje – udobnost je na prvom mestu!

Drage dame, znamo da ste zarad fenomenalnih potpetica spremne da podnesete bol u nogama. Ipak, imajte u vidu da cipele za venčanje nisu isto što i modeli za izlazak. U njima morate da provedete ceo dan – od dočeka gostiju, preko čina venčanja, pa do plesa duboko u noć.

Da ne biste najbitniji dan u svom životu pamtile po otečenim zglobovima i žuljevima na nogama, cipele za venčanje moraju da budu udobne. Ako niste navikli da nosite visoke potpetice, nemojte ni za svoje venčanje to da pokušavate. Umesto vrtoglavih 10 centimetara spustite se malo niže.

Ove sezone u modnom svetu, pa i u wedding looku, vladaju cipele sa blok petom. Reč je o debljoj štikli visine od 3 do 7,5 centimetara. Iako mnoge neveste podsećaju na obuću kakvu su nosile naše bake, ovaj model ima brojne prednosti. Ne samo da ćete biti u trendu, već ove cipele savršeno odgovaraju svim stilovima venčanica.

Stručnjaci savetuju da neveste u drugom stanju izaberu komforne baletanke od prirodne kože. Ukoliko, pak, ne žele da odustanu od ideje visokih potpetica, neka ravna obuća bude rezervni dodatak. Pa, kada prođe fotografisanje, ples možete nastaviti u udobnijem modelu.

Kako pronaći savršene cipele za venčanje – Izaberite cipele prema mestu proslave

I sama lokacija igra važnu ulogu kada su u pitanju cipele za venčanje. Morate biti sigurne da će vam pružiti stabilnost pri hodu. Naročito ako se proslava održava u prirodi ili na plaži. U toj situaciji najbolji izbor jesu ravne sandale sa skupocenim ukrasima koji će dati vašem stajlingu dozu luksuza.

Kako je venčanica iz snova prvi i najvažniji deo u vašem wedding looku, posetite na vreme salon venčanica La Perla.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *