kratke-venčanice-salon-venčanica-la-perla-9

Kratke venčanice namenjene su posebnim nevestama!

Tradicionalna venčanja su postala retkost. Danas parovi radije biraju tematska slavlja, neformalne intimne proslave ili se, pak, odlučuju da sudbonosno “da” kažu na nekon zanimljivom, nekovencionalnom mestu. Upravo zbog novih trendova među venčanjima, buduće neveste češće razmišljaju o venčanicama koje prelaze klasične forme. Prve na toj listi jesu kratke venčanice. Salon venčanica La Perla vam otkriva zašto su baš one pravi izbor za letnju sezonu.

Izaberite kroj koji vam odgovara

Da, dobro ste pročitale! I kratke venčanice dolaze u različitim modelima, baš kao i klasične duge. Postoje brojni krojevi koje možete razmotriti, te izabrati onaj koji najviše odgovara vašoj figuri i modnom stilu.

Ukoliko se venčavate u trudnoći, možete odabrati kratki model u grčkom stilu. Ova svadbena haljina ležerno pada preko vašeg stomaka i u prvi plan stavlja dekolte. Za neveste koje imaju šira ramena i vitke noge, pravi model jesu kratke venčanice do kolena. Dok devojke sa tzv. figurom peščanog sata mogu da ponesu ultra mini svadbene haljine.

S obzirom da se u svetu venčanica kroj iznad članka računa u kratke inspiraciju možete da potražite u stajlingu Audrey Hepburn. Upravo je Givenchy kreirao specijalno za čuvenu glumicu venčanicu koju je nosila u filmu “Funny Face”. Široki donji deo i uzani struk koji donosi model ove venčanice u vintage stilu bio pravi hit 50-ih godina prošlog veka. Zbog svoje sofisticiranosti aktuelan je i danas.

kratke-venčanice-salon-venčanica-la-perla-8_0

Kratke venčanice pružaju veću slobodu

Klasične venčanice u stilu princeze zbog raskošnog materijala mogu da budu veoma teške, te ih ne može svaka nevesta poneti. Umesto balskih krojeva izaberite lepršave kratke venčanice.

One pružaju veći komfor. Jer, nećete morati da brinete o višku materijala koji se vuče za vama i preti da se o njega sapletete kada ga neko od gostiju nagazi.

Takođe, kratke venčanice donose dozu trendi šika! U njima ćete se najbolje zabaviti i igrati do zore. Savršene su za urbane devojke koje očekuju “ludi” svadbeni party ili za romantične cure koje maštaju o letnjem venčanju na plaži.

Dodatni plus: kratka venčanica je poput prelepe haljine pa je možete nositi i kasnije, na svečanim događajima, baš kao što to rado čini glumica Keira Knightley.

kratke-venčanice-salon-venčanica-la-perla-6

Kratke venčanice vam omogućavaju da istaknete zanimljive cipele

Iako centralno mesto na venčanju zauzima svadbena haljina, nekim nevestama su važniji modni dodaci za venčanice. Ako i vi spadate u tu grupu i upravo ste pronašle najupečatljiviji par cipela pravo rešenje za vas je kratka haljina. Da biste postigle pravi wow efekat umesto da tokom proslave promenite dve ili tri venčanice dovoljno je da uz svoju kratku venčanicu izaberete nekoliko različitih pari cipela i vaš stajling će iznova biti svež i autentičan.

Ova dužina venčanica vam dozvoljava da svoj wedding look upotpuniti neobičnim detaljima – počev od nakita, preko frizure, koja ne mora biti klasična punđa ili pletenica, već razigrana i lepršava baš poput kroja, pa do originalnih ukrasa za kosu ili, čak, vela koji može biti duži od same vančanice.

Dođite do salona La Perla i sigurni smo da ćete u moru modela, izabrati venčanicu u kojoj ćete biti originalne i drugačije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *