vencanica iz snova

Venčanica iz snova je najbitniji deo svakog venčanja.

Buduće neveste se mesecima pripremaju za svoj veliki dan. Organizacija podrazumeva potragu za toliko idealnih stvari i savršenih detalja, jer ništa ne može da se prepusti slučaju.

Iako je svaki deo bitan, izbor venčanice zauzima centralno mestu u planovima.

Venčanica iz snova je ona o kojoj smo maštale od detinjstva. Međutim, bezbroj opcija, prelepih krojeva i modnh stilova stavljaju nas na slatke muke, te je pomoć više nego dobrodošla!

Salon venčanica La Perla je tu da vam pruži savete kako biste omiljenu haljinu izabrale prema svom karakteru.

Venčanica iz snova od čipke

Pored svile, čipka je najfiniji materijal pa su, upravo, venčanice od čipke najnežniji modeli.

Ovaj materijal je dugovečan, uvek u trendu i pogodan za svaki tip venčanja – od klasičnih, velikih u svečanim salama, pa do privatnih na nekoj mirnoj plaži.

Ukoliko je vaša venčanica iz snova napravljena od čipke, vi ste romantična dama koja želi da na svojoj svadbenoj proslavi spoji tradicionalne elemente sa šik, modernim stilom. Idealan kroj za vas treba da prati liniju tela.

Ovakav model donosi dozu prefinjenosti čitavom wedding look-u i potpuno odgovara vašem sofisticiranom modnom stilu.

venčanice-la-perla-beograd-7_0

 

Kratka venčanica iz snova

Kratke venčanice su zabavne, ležerne, baš kao i vi! Za vas je i venčanje jedna velika zabava priređena u vašu čast.

Pravila su tu da se ruše! To je vaš moto kada je u pitanju život, ljubav i potraga za srećom. Potpuno opuštene, nekovencionalne i slobodnog duha, ove neveste su klasične gradske devojke. Upravo zato im ne pada na pamet da se obaviju metrima tila i svile jer to drugi očekuju od njih.

Dodatni plus: kratka venčanica je poput prelepe haljine pa je možete nositi i kasnije, na svečanim događajima, baš kao što to rado čini glumica Keira Knightley.

kratka-venčanica-la-perla

 

Venčanica iz snova u princeza stilu

Baš kao što im i sam naziv kaže, venčanice u stilu princeze inspirisane su bajkama i kraljevskim venčanjima.

Iako deluju potpuno tradicionalno, neveste koje izaberu ovaj kroj su, zapravo, romantične duše koje veruju u srećne završetke i ljubav za sva vremena.

Ova venčanica iz snova je najtraženiji model, te opravdano nosi epitet vanvremenskog komada. Odgovaraju svakoj figuri, jer – puna suknja lako prekriva nedostatke, dok ukrašeni gornji deo skreće pažnju na nežnu liniju vrata i lepo lice. Zato ne čudi, što kreatori svake sezone u svoje bridal kolecije uvrste raskošne princeza haljine.

princeza-venčanice-la-perla-beograd-1_1

Venčanica sa golim leđima

Venčanice sa golim leđima namenje su smelim damama. Ovaj model češće biraju neveste bliže 30-im nego one koje su u ranim 20-im godinama. Razlog leži u spoznaji da su otkrivena leđa zavodljiv i seksi element koji daje bolji efekat od dubokog dekoltea.

Dame kojima je ovo venčanica iz snova krasi samoupouzdanje i uspešna karijera. Takođe, ne boje se da budu u centru pažnje. Čak i kada okrenu leđa, žele da budu sigurne da su svi pogledi usmereni na njih, a to im omogućavaju modeli sa golim leđima.

bien-savvy-vencanica-2018-4b

 

Venčanica u vintage stilu

Venčanice u vintage stilu su jedinstvene i lepe i poslednjih godina sve više popularne.

S obzirom da donose duh prošlosti, biraju ih sentimentalne neveste. One žele venčanje koje je proslava tradicije i porodičnih rituala, a to očekuju i od bračnog života.

Venčanice u vintage stilu pružaju mnoštvo opcija – možete da izaberete venčanice u stilu princeze sa početka 20. veka, glamurozne modele iz 20-ih godina u “The Great Gatsby“ stilu, Art Deco venčanice iz 30-ih, svedeni stil 40-ih ili, pak, sledite Audrey Hepburn i inspiraciju za svoju venčanu haljinu potražite u 50-tim godinama prošlog veka.

venčanica iz snova

Salon venčanica La Perla nudi veliki izbor venčanica različitih stilova.

Mi vašu bajku pretvaramo u stvarnost!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *