Nakit za venčanje

Nakit za venčanje je sastavni deo wedding looka.

Venčanje je najbitniji dan u životu svake žene. Dan u kome devojčice postaju žene, a klinke iz kraja se pretvaraju u glamurozne dive. A da biste zablistale na slavlju ništa ne treba prepustiti slučaju.

Naravno, glavni deo planiranja zauzima izbor venčanice. Pored brojnih krojeva i najnovijih trendova, pred budućim nevestama nameće se još jedno pitanje – kada je najbolje vreme da se izvrši rezervacija venčanica. Ili je, možda, bolje svoju ideju haljine za venčanje prepustiti veštim rukama krojača?

Bez obzira kakvu odluku donele, drage dame imajte u vidu da se potraga ovde ne završava. Jer, na red dolazi nakit za venčanje! U davna vremena on je predstavljao deo porodične tradicije. Te su ga devojke nasleđivale od svojih majki i baka.

Danas, pažljivo odabrani komadi daju lični pečat vašem izgledu. Oni imaju moć da i svedenu haljinu pretvore u pravi luksuz, a vas izdvojite iz mase.

Ukoliko niste sigurne kako da izaberete odgovarajući nakit za venčanje, salon venčanica na Novom Beogradu, La Perla vam savetima može pomoći.

Minđuše su must have nakit

Iako je u wedding looku sve dozvoljeno, složićete se da je kombinacija vela, tijare, masivne ogrlice i rukavica, ipak, previše. Zato, “manje je više” predstavlja zlatno pravilo i kada su modni dodaci za venčanice u pitanju.

Vaš nakit za venčanje ne treba da zaseni glavnu zvezdu – venčanicu. Već da istakne njenu lepotu. A detalj sa kojim nikada nećete pogrešiti jesu minđuše.

Ovaj komad nakita izaberite prema frizuri. Uz klasične balerina punđe ili polupodignutu kosu idealne su masivne, viseće minđuše kojim ćete istaći nežnu liniju vrata. Ukoliko ste se odlučile da u kosi ponesete elegantne šnale sa kristalima, neka vaše minđuše budu diskretnije forme. Možete ih, čak, uskladiti sa ukrasima u frizuri.

Kratka kosa, baš kao kratka venčanica, dozvoljava “igranje” sa stilovima. Na vama je da se prepustite mašti kako bi vaše minđuše donele željeni efekat.

Uskladite nakit za venčanje sa modelom venčanice

Oblik dekoltea je ključni prilikom izbora ogrlice.

Nakit za venčanje

Ravno sečeni korset spada među najpopularnije. Naročito kod venčanice u stilu princeze. Njegova klasična forma omogućuje nošenje masivne ogrlice sa pregršt detalja.

Prepoznatljivi srcoliki dekolte i duboki V-izraz najbolje ćete istaći ako izaberete kraću ogrlicu sa samo jednim velikim dragim kamenom ili Swarovski kristalom. Dok kod diskretnijeg V-izraza umesto ogrlice ponesite komplet narukvice i minđuša.

Čak i venčanice sa golim leđima možete stilizovati ogrlicom. Tanki srebrni ili zlatni modeli sa malim, ali atraktivnim privescima na golim leđima donose neverovatnu dozu šika. Sigurni smo da će ovakav svadbeni stajling ostati u sećanju svih gostiju.

Vodite računa da nakit odgovara stilu venčanice

Složićete se da blago prelivanje boja na biserima ne može da se meri ni sa jednom drugom stvari na svetu. Modnu slavu duguju čuvenoj Coco Chanel koja je bisernu ogrlicu nosila u svakoj prilici. Ovaj vanvremenski simbol elegancije savršen je za model venčanice u vintage stilu.

Nakit za venčanje

Za kraljevski efekat uz venčanice sa šlepom izaberite raskošnu tijaru. Uz zavodljive venčanice u sirena stilu sa svetlucavim ukrasima ponesite jedna komad nakita. Kod venčanice od satena budite posebno obazrive. Jer sjajni materijal ne “trpi” težak nakit za venčanje.

Ukoliko se dan vašeg venčanja bliži, vreme je da posetite salon venčanica Beograd, La Perla. Ovde vas čekaju najnoviji modeli svetski poznatih brendova, ali i stručno osoblje koje će vam pomoći da upotpunite svoju venčanicu.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *