venčanice-la-perla-novi-beograd-2

Princeza venčanice 2019. spadaju u najpopularnije venčanice među nevestama širom sveta.

Jesen polako stiže, a sa njom i sezona svadbi. Još uvek lepi i sunčani dani idealni su za proslave. Dok predeli obojeni žutim i narandžastim tonovima čine savršeni detalj za venčanje iz snova.

Najbitniji dan u životu za jedne je asocijacija na trenutak izgovorenog “da“. Za druge podsećanje na ludi provod, ali, svi se slažu da se jedan detalj zauvek pamti. Naravno, u pitanju su venčanice.

Iako su haljine za venčanje namenjene samo za jedno nošenje, one su, zapravo, glavni komad vaše garderobe. U njima ćete zasijati u punom sjaju i zadiviti sve prisutne – počev od svog dragog, preko kume, pa do rodbine. A bajkovitu magiju donose princeza venčanice 2019.

Princeza venčanice su deo visoke mode

Princeza venčanice su od davnina bile obavezne na kraljevskim venčanjima.

Prema mišljenju mnogih modnih stručnjaka njih je na bridal scenu uveo Charles Frederick Worth. Ovaj engleski dizajner je kreirao 1870. godine prvi model za Princezu Aleksandru od Danske. Dok druga grupa ističe da je za razvoj venčanice u stilu princeze zaslužna britanska Kraljica Viktorija. Njena haljina od najskupocenije bele čipke i bogato ukrašena postavila je novi trend, pa ne čudi da je vrlo brzo postala najkopiranija haljina u tom dobu.

Zadržavši karakterističan kroj, vremenom su menjale formu koja ih čini uvek svežim dizajnom. Danas, princeza venčanice 2019. postale su dostupne svim nevestama koje žele da ponesu dozu luksuza i visoke mode.

princeza-venčanice-salon-la-perla-beograd-3

Princeza venčanice 2019. za sva vremena

Nažalost, ne može svaka devojka da se pohvali skladnom figurom koju zahtevaju venčanice u sirena stilu. Za razliku od njih, princeza venčanice su prikladne za sve tipova tela. Ovaj klasični i elegantni stil sa uzanim gornjim delom i tradicionalnom punom suknjom prekriva svaki nedostatak.

Imajte u vidu da korset u prvi plan stavlja vaše grudi. Zato, ako ste krupnije građe u gornjem delu tela nemojte birati modele sa dubokim dekolteom, već one koji imaju čipkane detalje u predelu vrata i ruku. Upravo tako stilizovani korseti su glavni trend kod princeza venčanice. Ujedno, u njima ćete izgledati zavodljivo, ali ne vulgarno za svoj veliki dan.

Princeza venčanice 2019. su sinonim za glamur

princeza-venčanice-salon-la-perla-beograd-21

Princeza venčanice 2019. se ne izdvajaju samo po svom raskošnom kroju, već i po načinu izrade. Ove luksuzne venčanice napravljene su od najskupocenijih tkaninama koje privlače pažnju svojom teksturom, kao i ukrasima kreiranim od najkvalitetnije čipke, vanvremenskih bisera i Swarovski kristala.

Takođe, i sam proces izrade je specifičan i traje duže od stvaranja drugih modela. I dok su u davna vremena krojačice na dvoru ručno šile stotine metara materijala stvarajući balsku halljinu, danas je za to zadužen čitav tim profesionalaca. Ipak, tradicija ručnog ukrašavanja ostala je i u modernom dobu. Na taj način princeza venčanice 2019. imaju autentični dizajn, sa zahtevnom konstrukcijom koja sve detalje spaja u neponovljivu celinu.

Salon venčanica La Perla u svojoj bogatoj ponudi najraznovrsnijih krojeva ima i najnovije princeza venčanice 2019. Posetite nas i izaberite na vreme svoju omiljenu haljinu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *