rezervacija venčanice

Rezervacija venčanica donosi brojne prednosti prilikom planiranja venčanja.

Pripreme za venčanje iz snova je uzbudljiv, ali i zastrašujući posao. Zahteva ogromnu posvećenost svakom detalju, od izbora mesta za proslavu, preko pozivnica i muzike, pa do svadbene torte i ukrasa.

Svakako najveću dilemu budućim nevestama stvara pitanje “kako odabrati venčanicu?” Za većinu to je prvi i jedini put kada će nositi najdivniju haljinu na svetu. Pa ne čudi što je izbor venčanice sasvim drugačiji od kupovine garderobe za posao ili večernji izlazak. Zapravo, pronalaženje haljine za venčanje može biti veoma dug proces.

Da biste se oslobodile nepotrebnog stresa salon venčanica La Perla u ovom blogu vam skreće pažnju koliko je bitna rezervacija venčanica.

Rezervacija venčanica štedi novac

Svi znamo da venčanja nisu jeftina. Pa je zbog toga veoma bitno da se pridržavate predviđenog budžeta. Međutim, retko koja devojka je spremna da ispoštuje ovaj korak kada je u pitanju venčanica iz snova. Jer, prosto je nemoguće razmišljati o novcu kada se nađete u mnoštvu krojeva i raskošnih modela koje nam nude saloni za venčanice. I kako onda odoleti i ne probati baš onu u koju ste se zaljubile na prvi pogled, a ne možete da je priuštite.

Rešenje donosi rezervacija venčanica. Istraživanja su pokazala da na taj način možete da uštedi i do 40 odsto izdvojenog novca za venčanje. Ukoliko, pak, ona premašuje iznos koji ste planirale da potrošite na svoju omiljenu haljinu, budite bez brige, jer rana rezervacija venčanica omogućava da reorganizujete svoje finansije na vreme tako da nijedan deo venčanja neće biti zanemaren.

Rezervacija garantuje da ćete dobiti upravo haljinu koju želite

salon-vencanica

Odabir venčanice počinje idejom kakvu biste želele. Internet je prepun modela koje mogu da posluže kao inspiracija. Takođe, brojni magazini sa ovom temom nude aktuelne venčanice za 2018 godinu koje možete pronaći i kod nas.

Ipak, imajte u vidu da je jesen glavna sezona za venčanja. Pa je tada i najveća prodaja venčanica. Zbog toga stručnjaci ističu da odluku o najbitnijoj haljini donesete što ranije. Poželjno je da se rezervacija venčanica obavi odmah nakon zakazivanja venčanja. Na taj način nećete rizikovati da neko drugi iznajmi haljinu koju ste želele. Osim toga imaćete dovoljno vremena da izvršite potrebne prepravke.

Rezervacija venčanica ostavlja dovoljno vremena da se posvetite drugim detaljima

Kada donosete veliku odluku i obavite rezervaciju svadbene haljine, možete da odahnete. Sada je pravi trenutak da se posvetite onim sitnim detaljima koji čine kompletnim vaš wedding look.

Prvi na listi su modni dodaci za venčanice. U skladu sa modelom svoje venčanice izaberite rukavice, torbicu veo, tijaru ili prelepe šnale ukrašene kristalima. Mogućnosti su neograničene, a mi smo sigurni da ćete u svakoj probi uživati, znajući da ste na vreme rezervisale najbitniju haljinu.

Salon za venčanice Novi Beograd La Perla sa svojim stručnim osobljem pomoći će vam da izaberete i stilizujete svoju venčanicu. Posetite nas kako biste na vreme obavile najbitniji korak u planiranju venčanja.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *