vencanica dugi rukavi

Venčanice sa rukavima savršen su izbor za svako godišnje doba.

Venčanice su svečane haljine koje se nose samo jedan dan, ali je to najvažniji dan u životu, te ne čudi što svaka devojka želi tada da izgleda besprekorno. Počev od frizure i make upa, preko venčanica iz snova, pa sve do aksesoara – put do savršenog izgleda je dug i zahteva puno posla, a počinje, naravno, izborom haljine za venčanje.

Gola leđa, duboki dekolte, cvetni detalji i pojasevi, najlepše venčanice za leto nam nude najraznovrsnije modele koje polako smenjuju jesenji krojevi. Sve to odluku čini težom.

Salon venčanica La Perla vam skreće pažnju na gracioznost koju donose venčanice sa rukavima.

Da li je Meghan Markle vratila na modni tron venčanice sa rukavima?

Još su od davnina venčanice koje su nosile dame plave krvi predstavljale aktuelne trendove. Tako je Kraljica Anne Boleyn, supruga Henryja VII uvele u modu venčanice sa rukavima žute boje.

Kraljica Marie de Medici je nosila svileni model boje slonovače sa zlatnim vezom. Dok je tradiciju bele venčanice uvela 1840. godine Kraljica Victoria. Prelepi pufnasti rukavi sa čipkom vrlo brzo su se putem novinskih izveštaja proširili svetom, što je u to vreme dovelo do novog stila kada su venčanice sa rukavima u pitanju.

I danas važi nepisano pravilo da su najpopularnije venčanice upravo krojevi sa kraljevskih venčanja.

Tako je najnoviji bum donela Meghan Markle venčanica. Svedeni kroj sa blago spuštenim rukavima modne kuće Givenchy očarala je sve buduće neveste. Iako su pre nje, venčanice sa rukavima nosile i princeza Dajana i Kate Middleton, modni stručnjaci smatraju da je nova Vojvotkinja od Saseksa zaslužna za comeback elegantnih rukava na omiljenoj haljini svih devojaka.

meghan-markle vencanica

Savršen su spoj starih vremena i modernih detalja

Iako su venčanice u stilu princeze napravljene od raskošnih, bogatih materijala koji ih čine savršenim, rukavi na njima daju posebni šarm. Kratki čipkani odišu ženstvenošću i prefinjenošću, a idealni su za tople letnje večeri ili venčanja u proleće.

Pored ovih modela, venčanice za romantične mlade mogu se naći i sa 3/4 ili dužim rukavima. Oni daju nevesti krhki, nežni izgled, ostavljajući po strani top haljine. Takođe, vizuelno sužavaju široka ramena i prekrivaju ožiljke, tetovaže i druge nedostatke koje moderne neveste ne žele da pokažu na svom venčanju.

Ukoliko venčanice u stilu princeze nisu vaš favorit, budite bez brige, jer rukave možete pronaći i na drugim krojevima. Ove sezone predimenzionirani i dramatični rukavi su sa košulja i topova prešli na bridal kolekcije. Te blago zvonasti ili nabrani su savršeni boho detalj kod venčanice u vintage stilu.

Dok posebnu dozu senzibiliteta daju venčanice sa golim leđima. Naročito modeli sa neverovatnim tattoo efektima od čipke, veza, kristala koji je stilski usaglašen sa rukavima. Ove venčanice sa rukavima garantuju spektakularni efekat koji će svi pamtiti.

Venčanice sa rukavima u salonu La Perla

Upravo Bien Savvy venčanice pružaju najlepše rukave koje možete kod nas pronaći u salonu za venčanice Novi Beograd, La Perla

Klasični stilovi predstavljeni na sasvim nov, svež način glavna je karakteristika ovih venčanica. Moderni kroj sa mnoštvo detalja podiže svadbenu haljinu na viši nivo, dok ukrasi od čipke i cveća na rukavima pružaju savršen kontrast čitavom kroju.

Nežne rukave na privlačnim golim leđima nude ADDICTED TO GIFT, SIENNA, ADDICTED TO DANCE i ROSE venčanice. Kraće, spuštene možete pronaći kod ADDICTED TO HIM, SOMEONE, THE SWEETEST, MELODIE i ADDICTED TO EXPRESS.

Za buduće neveste koje žele nešto sasvim drugačije tu je prelepa CANDY venčanica u princeza stilu sa ručno nizanim perlicama.

vencanice-sa-rukavima-bien-savvy

Posetite Salon venčanica La Perla i na vreme izaberite svoju venčanicu sa rukavima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *