luksuzne-venčanice-la-perla-beograd-2

Luksuzne venčanice namenjene su nevestama sa stilom.

Za venčanje iz snova mora da postoji i venčanica iz snova. Međutim, izbor venčanice nije nimalo lak. Jer, kada dođe trenutak odluke pregršt prelepih modela dovode do dileme i pitanja: kako odabrati venčanicu?

Bez obzira da li buduća nevesta sanja o kroju venčanice od tila, u stilu princeze, ili radije bira venčanice sa golim leđima jedno je zajedničko – svaka želi da njena omiljena haljina bude oličenje elegancije i luksuza.

Čarobne luksuzne venčanice otkriva nam salon venčanica La Perla.

bien-savvy-vencanica-2018-3a

Luksuzne venčanice zauzimaju poseban deo u visokoj modi koji traje više od 160 godina

Luksuzne venčanice nastale su u 19. veku iz novog modnog talasa čiji je osnivač Charles Worth. To su bili unikatni modeli koje su nosile dame iz visokog društva.

Mnogi modni stručanjaci smatraju da su luksuzne venčanice, zapravo, nastale pojavom venčane haljine britanske Kraljice Viktorije. Njena venčanica od najskupocenije bele čipke bila je bogato ukrašena i predstavljala je pravi uzor nevestama tog doba.

Luksuzne venčanice i danas su obevezne za kraljevska venčanja. Nekada su stotine metara vrhunske svile izrađivale krojačice na dvoru, a u savremenom dobu tu čast imaju zvučna imena iz sveta mode. Ipak, tradicija ručnog ukrašavanja kristalima, biserima i čipkom ostala je do današnjih dana.

Po čemu se luksuzne venčanice razlikuju od drugih svadbenih haljina?

Iako mnoge dame misle da su samo venčanice u stilu princeze sinonim za glamur, i niz drugih krojeva spadaju u luksuzne venčanice. Imajte u vidu da nije kroj taj koji određuje dozu luksuza. Već, pre svega, način njihovog stvaranja. Naime, ove venčanice su izrađene od najboljih i najskupljih materijala poput fine, ručno vežene čipke, skupocenog satena, kineske svile.

Raskošni materijal slede i ukrasi na venčanicama. Počev od pravih bisera, preko Swarovski kristala, pa do dijamanata. Oni daju savršen finiš u dizajnu čineći ih autentičnim komadima. Za izradu luksuzne venčanice zadužen je čitav tim, a kako se mnogi elementi ručno rade proces je dug, te ne čudi što ove venčanice spadaju u najtražanije modele. Jer, koja neveste ne želi da za svoj najbitniji dan ponese venčanicu koja će pružiti nestvarni efekat vredan pamćenja.

Možete ih pronaći i kod nas!

bien-savvy-vencanica-2018-2a

Sa sve većim akcentom na jedinstvena tematska svadbena slavlja, salon za venčanice Novi Beograd, La Perla svojim nevestama nudi venčanice koje će učiniti vaš dan magičnim.

Upravo to vam pružaju Bien Savvy venčanice. Čarobna luksuzna harmonija u krojevima i teksturama u kojima su utkani skupoceni ukrasi donosi prefinjenu ženstvenost i neponovljivi šarm. Svež dizajn ovih venčanica nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Te su namenjene nevestama koje neguju moderni, a sofisticirani modni stil.

Bilo da tražite zavodljive venčanice u sirena stilu, elegantni A-kroj ili modele sa šlepom, budite sigurne da ćete ih pronaći u kolekciji čuvenog bridal brenda.

Ukoliko, pak, želite da neviđeni luksuz u potpunosti oslikava vaš karakter, izaberite venčanice po narudžbini. Stručni tim će vašu ideju pretvoriti u stvarnost.

Posetite salon venčanica La Perla i prepustite se profesionalnom osoblju koje će pronaći samo za vas savršeni kroj luksuzne venčanice.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *