Prolećno venčanje

Prolećno venčanje donosi nezaboravne uspomene.

Venčanje je najbitniji dan u životu svake devojke. Početak novog poglavlja sa nestrpljenjem iščekujemo kako bismo zajedničkom ljubavlju ispunili prazne strane.

Upravo je ovo dan o kome ste još kao devojčice maštale. Naime, to je bajka koju ste pričale svojim drugaricama iz detinjstva, dok ste neveštim hodom šetala u maminim cipelama i haljini, zamišljajući da je to vaša venčanica iz snova.

Iako ste odavno postale uspešne mlade dame, sama pomisao na skoro slavlje pretvara vas u slatkog devojčurka. Sjaj u očima i osmeh koji obasja čitavo lice kada ugledate svoju omiljenu haljinu ponovo vas vraća u svet bajki.

Da biste za prolećno venčanje izgledate poput princeze, salon venčanica Beograd, La Perla vas savetuje kako da pronađete venčanicu iz svojih snova.

Zašto je prolećno venčanje najlepše?

Ima nešto posebno u prolećnom venčanju. Nakon usnule zime, priroda se budi. Cvrkut ptica i zelene krošnje drveća oživele su parkove, a bašte su ispunili najdivniji mirisi prvog prolećnog cveća. Zapravo, svaki kutak grada je obojen najveselijim bojama koje mame osmehe na lica prolaznika.

Prolećno venčanje

Ovakav pejzaž je savršen ukras za wedding photo session. Dovoljno je da prošetate do obližnjeg izletišta ili reke, a nestvarna priroda će doneti magiju na vašim fotografijama sa venčanja. Čak i pogled sa balkona, koji je ukrašen cvećem, preneće na slike emocije koje vas ispunjavaju.

Da je prolećno venčanje, zaista, posebno govori i istorija. Stari narodi su verovali da je svaki mesec u ovom godišnjem dobu ispunjen pozitivnom energijom, koja je važna mladim parovima. Tako se za april vezuje uživanje u sreći, maj simbolizuje vernost i iskrenost među partnerima. Dok jun, zbog Junone, rimske zaštitnice braka, donosi plodnost.

Proleće vas poziva da izađete iz klasičnih okvira

Prolećno venčanje pruža neograničene mogućnosti. Topli sunčevi zraci stvaraju prijatnu atmosferu koja je idealna za proslavu u prirodi ili zabavu u bašti omiljenog kafića.

Prolećno venčanje dozvoljava da se igrate sa bojama. Pa i tradicionalne neveste, koja žele da svi svadbeni običaji budu ispoštovani, mogu da unesu dašak najlepšeg doba u svečanu salu. Uz malo mašte i prekrasnog cveća u jarkim žutim, narandžastim i roze tonovima vaša dekoracija zasijaće u pravom prolećnom raspoloženju.

Prolećno venčanje donosi najlepše modele venčanica

U skladu sa toplim danima dolaze i venčanice za proleće 2019. Ostavivši po strani “teške” materijale, kreatori su predstavili razigrane modele koji osvajaju već na prvi pogled.

Prolećno venčanje

U kolekcijama svetskih bridal kuća dominiraju venčanice od tila, zanosne kreacije sa golim leđima, pa i venčanice sa rukavima u boho stilu, koje su najbolji izbor za venčanja u prirodi.

Naravno, princeza venčanice 2019. godine vladaju bridal scenom. Pa je svaki brend predstavio svoju verziju ove bezvremenske elegancije. Među njima se posebno izdvajaju Bien Savvy venčanice. Poznati princeza stil dobio je novu formu u vidu raskošnih karnera, sofisticiranih prelaza, koji naglašavaju struk i dekoltea ukrašenih delikatnom čipkom. Svaki kroj haljine za venčanje čuvene kuće je posebna priča, koja će ulepšati vaše prolećno venčanje.

Prelepe Bien Savvy 2019. venčanice vas čekaju u salonu La Perla!

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *