Pronalaženje savršene venčanice

Pronalaženje savršene venčanice može biti veoma naporno.

Kada je u pitanju planiranje venčanja, ne postoji ništa što bi izazvalo takvu paniku kod buduće neveste, kao izbor venčanice. U bezbroj opcija, različitih stilova i krojeva treba pronaći onu jednu, samo vama namenjenu koja će učiniti da zablistate na najbitnijem danu u svom životu.

Zapravo, venčanica iz snova je zvezda slavlja, koja ostaje u sećanju gostiju. Poput najlepšeg ukrasa, ona igra glavnu ulogu i na svadbenim fotogafijama. Te ne čudi što je pronalaženje savršene venčanice odlučujući korak za svaku devojku.

Salon venčanica Beograd, La Perla vam pruža savete kako biste na najlakši način izabrale savršenu haljinu za svoje venčanje.

Pronalaženje savršene venčanice započinje odlukom o stilu koji želite da ponesete

Šta je za vas savršena venčanica? Da li je to kraljevski stil venčanice sa šlepom? Ili model venčanice u sirena stilu kojim ćete istaći svoje obline? Možda ste, pak, mlada koja svoje venčanje zamišlja kao nezaboravni party, pa je kratka venčanica idealna za ples do zore.

Zato, pre nego što krenete u pronalaženje savršene venčanice važno je da odlučite šta želite. Pinterest i Instagram su nepresušni izvori ideja i aktuelnih tendova. Mada vam u pomoć mogu priskočiti i bridal magazini, kao i saveti prijateljica.

Pronalaženje savršene venčanice

Čak i ako niste sigurne kako treba da izgleda vaša najvažnija haljina, nemojte da očajavate. Dovoljno je da budete sigurne šta, zaista, nikada ne biste ponele. Na osnovu toga možete suziti izbor modela koje ćete probati.

Pronalaženje savršene venčanice prema budžetu

Budite iskrene prema sebi samoj! Sagledajte svoje želje, ali i mogućnosti. Tek kada napravite balans između njih možete odrediti iznos koji ste spremne da izdvojite za omiljenu haljinu.

Stručnjaci savetuju da je oko 10 odsto od ukupnog budžeta za venčanje realna suma za pronalaženje savršene venčanice. Takođe, veoma je važno da se ne stidite i da stručnom timu u salonu venčanica kažete koliki je vaš budžet. Na taj način olakšaćete njima posao, pa će vam ponuditi najpopularnije venčanice u zadatim granicama. Ujedno, vi ćete izbeći razočarenje, koje bi nastalo isprobavanjem haljine koju ne možete da priuštite.

Međutim, ukoliko se dogodi da vas je osvojio model luksuzne venčanice, malo pomeranje u budžetu je sasvim dozvoljeno. Jedino je važno da ostale stavke u planu preraspodelite na pravi način kako biste sve troškove mogli da pokrijete.

Budite spremne da izađete iz svoje “sigurne zone”

Verovali ili ne, istraživanja su potvrdila da čak 90 odsto nevesta izabere venčanicu sasvim drugačijeg stila u odnosu na ono što su zamislile.

Sigurno znate šta želite i koji kroj vam najbolje stoji, ali u pitanju je haljina koju ćete samo jednom obući. Zato – budite fleksibilne! Dopustite da vam osoblje salona predloži nešto sasvim novo i bićete iznenađene neverovatnim rezultatom. Čak i ako ste odlučile da ponesete šik boho haljinu, možda ćete otkriti da i dalje verujete u bajke kada probate svetlucavi, raskošni kroj princeza venčanice 2019.

Pronalaženje savršene venčanice

Znajte, čim se pojave “leptirići” u stomaku, a oči zasijaju kao nikada do tada – to je vaša savršena venčanica!

Ukoliko još uvek niste pronašle omiljenu svadbenu haljinu, posetite salon venčanica La Perla.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *