say yes to the dress

“Say yes to the dress” nije samo naziv svetski poznate emisije o venčanicama. Za buduće neveste to je sinonim za izbor venčanice i velika odluka koju morati doneti.

Verenički prsten je na vašoj ruci i konačno je došao dan o kome ste sanjale od malena. Da bi vaše venčanje iz snova proteklo upravo onako kako želite svaki detalj mora biti pažljivo isplaniran. Najbitniji deo, naravno, jeste venčanica. Trema je, sigurni smo, prisutna kada se kreće u avanturu zvanu “Say yes to the dress”.

Mnoge devojke unapred znaju kakva je njihova venčanica iz snova i ne odustaju od potrage za njom. Međutim, većina nevesta nisu sigurne. Odluku dodatno otežava mnoštvo prelepih modela i zanimljivih krojeva. Ukoliko spadate u ovu drugu grupu salon venčanica La Perla vam nudi savete kako da izgovorite veliko “Say yes to the dress”.

Budžet koje ste spremne da odvojite

Kada razmišljate o odabiru venčanice, prva stvar koju morate imati na umu jeste budžet koji ste spremne da izdvojite za nju. Venčanica nije obični komad garderobe. To je haljina koju ćete nositi jednom, na najbitnijem danu u svom životu. Zbog toga, ćete verovatno izdvojiti poprilični budžet za venčanicu.

Ipak, nikako nemojte probati venčanice koje prelaze određeni limit. Jer, može se desiti da se zaljubite u model koji ne možete da priuštite, što će vas dovesti do razočarenja i odlaganja izbora.

venčanice-la-perla-beograd-4_2

“Say yes to the dress” iznajmljenoj venčanici

Sledeća odluka se odnosi da li je bolje kupiti ili iznajmiti venčanicu. Poslednjih godina sve je veći trend iznajmljivanja venčanica. Na taj način ne samo da nećete prekoračiti određeni iznos, već ćete dobiti skupu dizajniranu haljinu po pristupačnoj ceni. Čak su i neveste koje nemaju limitirani iznos za venčanje uvidele prednosti – umesto da hiljade i hiljade evra potrošite na kupovinu, iskoristite taj novac za odlazak na čarobni medeni mesec.

Takođe, pojedini saloni za iznajmljivanje venčanica Beograd nude određene poklone – veo, ukrase za kosu, rukavice, pa čak i cipele.

Odaberite stil koji vam odgovara

Svaka devojka zna šta joj dobro stoji, svaka ima izgrađeni stil. Zato je i izbor venčanice kombinacija odluke vezane za kroj koji vam najbolje stoji i modni stil koji negujete.

say yes to the dress

Ako, pak, niste sigurne u to, izaberite venčanice u stilu princeze. Sa njima nikada nećete pogrešiti. Jer, model odlično stoji kako vitkim, tako i krupnijim i niskim nevestama. A dodatni plus – ova venčanica će vas, sigurno, pretvoriti u princezu na dan vaše moderne bajke.

Budite spremne da izgovorite “Say yes to the dress”!

Stručnjaci ističu da buduća nevesta oseti “nešto” i da prosto zna kada obuče onu pravu haljinu. To je trenutak kada vam se lice ozari i obrazi porumene. Tada znate da je vreme da prestanete sa potragom jer je pred vama vaša omiljena haljina.

Salon venčanica La Perla sa svojim prelepim modelima venčanica pomoći će vam da izgovorite “Say yes to do dress”!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *