Venčanice za romantične mlade

Venčanice za romantične mlade namenje su nevestema koje žele da istaknu svoju nežnu stranu.

Upravo su one glavne zvezde svadbene proslave. Raskošne, a klasične, svedene, a opet zavodljive – venčanice za romantične mlade važe za posebne haljine o kojoj svaka devojka mašta. Jer, bez obzira kakav modni stil negovale, venčanje iz snova je sinonim za pokazivanje prave ljubavi i velike doze romantike, te u skladu sa tim treba da bude i izbor venčanice.

Da su romantične venčanice posebne govori podatak da im modni kreatori posvećuju posebnu pažnju. Svake godine oni nam donose niz bajkovitih ideja ukrašenih nežnom čipkom, glamuroznim perjem ili vanvremeskim biserima, te im je teško odoleti.

Salon venčanica Beograd La Perla vam otkriva zašto su romantične venčanice savršen izbor.

Čipka je obavezni detalj  romantične venčanice

Pored svile, čipka je najfiniji materijal pa su, upravo, venčanice od čipke najnežniji modeli. Ovaj materijal je dugovečan, uvek u trendu i pogodan za svaki tip venčanja – od klasičnih, velikih u svečanim salama, pa do privatnih na nekoj mirnoj plaži.

Čipkane venčanice nude savršen spoj tradicionalnih elemenata sa šik, modernim stilom. Dok romantični kroj donosi dozu prefinjenosti čitavom wedding look-u.

Ukoliko želite da odete korak dalje izaberite venčanice sa golim leđima koje imaju čipkane detalje. Ovaj tattoo efekat na potpuno otvorenim ili poluotkrivenim leđima ostaviće sve prisutne bez daha.

Venčanice za romantične mlade
Venčanice za romantične mlade

Venčanice za romantične mlade, jer vi to zaslužujete !

S obzirom da je ovo najbitniji dan u vašem životu, pravi je trenutak da razmazite sebe i ponesete najraskošniju kreaciju. Da biste postale prave moderne princeze izaberite model venčanice od tila. Zbog transparetnog materijala, a glamuroznog kroja, modni znalci ih upoređuju sa francuskom aristokratnom dekadencijom.

Iako važi pravilo da ove venčanice za romantične mlade nikako ne odgovaraju devojkama sitne građe, postoje izuzeci za to. Kako biste izbegle da vas “progutaju“ nabori tkanine, neka vaša venčanica iz snova bude bez bratela sa svedenijim donjim delom. Takođe, posebnu pažnju treba obratiti na korset koji ne samo da stvara efekat uzanog struka, već ističe vaše grudi.

Ukoliko imate velike grudi ili široka ramena nemojte da birate venčanice za romantične mlade sa izraženim dekolteom, već one koji imaju čipkane detalje u predelu vrata i ruku. Jedino ćete na taj način izgledati nežno i romantično, a ne “napadno” za svoju proslavu.

vencanica-roze

Razbijte monotoniju – izaberite venčanicu u boji

Ako ste nemirnog duha i volite izazove, svakako želite da i na svom venčanju ponesete nešto sasvim drugačije. Većina budućih nevesti bira klasične bele venčanice, te čini se da sve liče jedna na drugu. Dok vi želite da budete originalne, a ipak elegantne. Zato su za vas pravi izbor venčanice za romantične mlade u nekoj atraktivnoj boji.

Poslednjih sezona aktuelne su pastelne nijanse. Upravo boja kajsije, puderasto roze i limun žute vraćaju duh prošlosti i romantičnih trenutaka. A za potpun trendi efekat tu su modeli sa crnim detaljima koje su ove godine jedan od vodećih trendova.

Posetite salon venčanica La Perla i pronađite svoju romantičnu venčanicu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *