vencanice po narudzbini

Venčanice po narudžbini nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Odredile ste datum venčanja, te je vreme da se posvetite i izboru savršene venčanice. Od davnina, svaka nevesta je težila da na najbitniji dan u svom životu izgleda zadivljujuće. Upravo zbog toga venčanica iz snova mora da ispuni sva očekivanja. Međutim, važnu odluku ponekad dodatno otežava veliki broj različitih modela i krojeva. Ili, pak, jednostavno ne možete da pronađete baš onu svadbenu haljinu o kojoj ste maštale od detinjstva.

Budite bez brige, jer rešenje za ovaj problem donose venčanice po narudžbini.

Salon venčanica La Perla u ovom blogu ukazuje na prednosti koje imaju venčanice kreirane samo za vas.

Šta podrazumevaju venčanice po narudžbini?

Za razliku od kolekcijskih komada koji su pravljeni po serijskoj proizvodnji, venčanice po narudžbini izlaze iz standardnih okvira. One su kreirane po vašoj zamisli i napravljene od početka do kraja samo za vas. Čitav proces traje znatno duže, jer se kreće bukvalno od nule, odnosno od crteža haljine na papiru. Zbog toga, venčanice po narudžbini zahtevaju veću pažnju i dodatno strpljenje, ali, moraćete priznati, krajnji efekat je neverovatan.

Imajući u vidu period potreban za njeno nastajanje, modni stručnjaci naglašavaju da na vreme krenete sa čitavim procesom – od odabira kroja i materijala, preko krojača, pa do poslednje probe.

Izaberite kroj koji vam najbolje odgovara!

Da bi venčanice bile savršene, nije dovoljno da su izrađene od najfinije čipke ili nežnog tila, kao ni da su ukrašene skupocenim kristalima ili biserima. Pre svega, moraju da oslikavaju vaš karakter i da odgovaraju vašoj figuri.

Ovo je ključno ne samo za izbor venčanice, već i za one koje su kreirane po vašoj želji. Sigurno same znate koji model odgovara vašoj građi tela, te se toga pridržavajte i kada su venčanice po narudžbini u pitanju. Na taj način ćete biti sigurne da će svadbena haljina potpuno istaći najbolje na vama, a ujedno sakriti vaše “slabe tačke”.

narucivanje-vencanica salon beograd

Budite otvorene za saradnju i pripremite se za razvijanje vaših ideja

Sjajno je kada imate ideju kako vaša venčanica treba da izgleda. Međutim, kada svoje zamisli predstavite krojaču budite spremne na, eventualne, male izmene. Iako znate koji kroj najbolje odgovara vašem telu, možda niste izabrale pravi materijal za to ili, možda, detalji koje želite ne odgovaraju vašem stilu.

U ovome vam može pomoći stručnjak za krojeve. Zato, poslušajte sugestije koja vam nude, jer zajedničkim snagama stvorićete savršeni model venčanice za Vas.

Takođe, imajte u vidu da su i ovde probe i prepravke potrebne. Naročito, ako planirate da do dana svadbe smršate.

Idite korak dalje – neka i modni dodaci za venčanice budu po narudžbini

Zašto se zadržati samo na haljini. Za potpuni wedding look uskladite i aksesoare sa njom. Tako na primer ako ste se odlučile da model vaše venčanice po narudžbini bude u romantičnom stilu od čipke, izaberite takav i veo – dugačak do poda, a nežan. Ukoliko se odlučite za venčanice u vintage stilu, potrudite se da vaš nakit odiše retro vajbom. Na primer, umesto vela ponesite hand made venčiće u kosi ili boho minđuše urađene po narudžbini samo za ovu priliku.

Uz ovakve aksesoare dodatno ćete istaći svoj model venčanice po narudžbini i bićete – jedinstvene!

Da biste ostvarile svoju bajku posetite salon venčanica La Perla!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *