Sezona venčanja

Sezona venčanja je poćela, pa je pravi trenutak da krenete u potragu za svojim modelom venčanice.

Nakon uspavane zime, stiglo je proleće. Zajedno sa početkom novog godišnjeg doba i buđenjem prirode, zašto ne biste započeli i novu stranicu u svom životu. Procvetali gradski trgovi i parkovi svojim veselim bojama predstavljaju savršeni dekor za vaš wedding photo session. Dok topli sunčevi zraci stvaraju prijatnu amtosferu.

Bez obzira da li ste odlučili da sudbonosno “da” izgovorite u svečanoj sali ili, pak, pod vedrim nebom uz šum reke i cvrkut ptica, jedno je sigurno – vaše venčanje treba da bude za pamćenje.

Još u davna vremena proleće je bilo idealno doba za sklapanje brakova. Prema predanju čak je i mesec koji su mladenci izabrali za venčanje određivao njihovu sudbinu. Tako april donosi užitak zaljubljenom paru, maj garantuje partnerovu vernost i iskrenost, a jun se vezuje za plodnost i srećne porodične trenutke.

Sezona venčanja je tu, zbog toga salon venčanica La Perla vas savetuje kako da izaberete venčanicu iz snova.

Pođite u potregu za haljinom svoih snova

Sigurni smo da je svaka nevesta bar jednom u detinjstvu sa svojim sestrama i drugaricama oblačila staru maminu venčanicu, zamišljajući kako će njena izgledati. Iako ste odavno ostavile lutke i bajke o princezama, priča o najbitnijoj haljini ostala je ista.

Sezona venčanja

Venčanica je, zaista, najsanjanija i najskupocenija kreacija koju ćete ikada poneti. A da bi ispunila sva vaša očekivanja mora da odgovara vašem karakteru, da pokaže svu vašu lepotu i prenese najdublja osećanja koja vas ispunjavaju.

Neka vaša venčanica odgovara vašoj ličnosti!

Sezona venčanja je počela, pa na vreme razmislite koji model vam odgovara.

Vanvremenske venčanice od čipke namenjene su romantičnim nevestama. Nežni vez donosi dozu prefinjene elegancije, koja će gostima izmamiti uzdahe, a možda i po koju suzu. Satenske venčanice odgovaraju glamuroznim divama. Kako je kod njih akcenat na luksuznom materijalu, ove haljine će pokazati da imate stila.

Kratke venčanice vole devojke nemirnog duha, koje žele da njihovo venčanje bude dobra zabava za sve. Dok tradicionalne devojke rado biraju venčanice u stilu princeze u kojima će zablistati na velikom, klasičnom slavlju.

Poslednjih godina bridal scenom dominiraju venčanice u vintage stilu. Čarlston modeli iz 20-ih, ravni kroj 40-ih, bajkovite 50-te koje su obeležile Audrey Hepburn haljine ili ležerne venčanice u boho stilu iz 70-ih – svaka dekada je posebna i svaka namenjena sentimentalnim nevestama.

Gde pronaći venčanice koje oduzimaju dah?

Aktuelne venčanice za 2019. godinu, kao i najlepše dizajnirane venčanice iz prethodnih sezona pronaći ćete u salonu venčanica La Perla.

Sezona venčanja

Efekat kraljevskog venčanja pružiće vam nova kolekcija Bien Savvy.

Sezona venčanja je tu, zato posetite na vreme salon venčanica La Perla!

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *