Trendovi za venčanja la perla

Trendovi za venčanja donose nove ideje koje će vas oduševiti.

Sunčani dani i prolećno raspoloženje najbolja su inspiracija za planiranje sudbonosnog “Da”. Naročita kada se ima u vidu da se polako zahuktava organizacija venčanja nakon pandemije.

Međutim, venčanje nije samo ceremonija. Ono je, pre svega, neverovatno iskustvo koje će učiniti da vaša bajka traje zauvek. Zato, nemojte da zaboravite da je odabir vlastite svadbene avanture na vama.

Tradicionalni svadbeni običaji odavno su napustili moderna venčanja. Tako je, Karlie Kloss razdvojila čin zaključenja braka i prvi ples na nekoliko meseci. Kod Idris Elbe ono se pretvorilo u trodnevnu feštu u Maroku. Čak je i Meghan Markle prekršila nekoliko vekovnih običaja na svom kraljevskom venčanju.

Ukoliko niste sigurni kako će izgledati najvažniji dan u vašem životu, salon venčanica na Novom Beogradu, La Perla vam otkriva koji se trendovi za venčanja aktuelni ove godine.

Trendovi za venčanja la perla 3

Trendovi za venčanja u prirodi

Venčanje pored reke, u vintage dvorištu, na salašu ili, možda, u vinogradu? Složićete se, svaka od ovih ideja zvuči savršeno. Te ne čudi što ove godine vladaju proslave u prirodi. Ne samo da donose dašak romantike, već su odlični dekor na svadbenim fotografijama.

Takođe, ovaj koncept venčanja čuva prirodu. Samim tim podiže ekološku svest kod gostiju. Pa u tom duhu neka bude i dekoracija za venčanje, tj. napravljena od reciklirajućeg materijala.

Magični meni

Osim mesta za venčanje i meni igra važnu ulogu. Venčanja kod nas ranijih godina podrazumevala su klasični jelovnik koji je serviran svakom gostu. Sa promenom forme slavlja, nastale su i izvesne izmene u izboru hrane. Pa se sve veći broj mladih parova odlučuju za švedski sto ili svojevrsni vid koktel zabave, ako je reč o intimnijoj proslavi.

Trendovi za venčanja 2020. godine otišli su korak dalje, predlažući da vaš svadbeni jelovnik bude fleksibilan. Odnosno, da pored slasnih đakonija, uvrstite i vegansku i vegetarijansku kuhinju. Na taj način pokazaćete da brinete o željama i potrebama gostiju. Te će vaše slavlje ostati u divnoj uspomeni svakome.

Promene u jelovniku uslovile su i sasvim novi trend svadbenih torti. Stručnjaci poručuju da je prepoznatljiva bela torta prošlost. Zamenile su je torte jarkih boja, ručno oslikane poput umetničkog platna, pa i neobičnih oblika koje na najlepši način izražavaju vašu ljubav.

Trendovi za venčanja la perla 2

Trendovi za venčanja – Dekoracija za vaš najlepši dan

Prošli su dani osnovnih paleta boja kao što su bela i crvene sa dodacima zlatnih, srebrnih i bakarnih tonova. Dekoracija ove godine prati boje koje vladaju prema Pantone institutu. Te možete da očekujete pregršt nijansi plave. Zatim, intenzivne pink i narandžaste, kao i boju cimeta, korala i tamnozelenu koje su pravi izbor za proslave u jesen.

Za parove koji žele nešto sasvim drugačije, tu je voćna dekoracija. Donesite detalj prirode na svoje svadbene stolove. Te umesto cveća stavite voće koje je karakteristično za godišnje doba vašeg venčanja.

Top lista venčanica za proleće 2020.

Trendove za venčanje ne možemo da zamislimo bez venčanice za 2020. godinu. Princeza haljina je neprikosnoveni vladar bridal sveta. Ipak, ove godine ona je dobila zavodljive dodatke, poput dubokog dekoltea, kristalnih pojasa i čipkanog tattoo efekta na golim leđima.

Drage dame, ako želite da izađete iz tradicionalnih okvira budite bez brige. Jer, ove godine u trendu su retro modeli 70-ih. Mnoštvo šljokica i resica, svetlucave tkanine, duboki šlic, boho rukavi – na vama je da izaberete svoju omiljenu haljinu koja će vas pretvoriti u glam disco girl. Dok devojke koje neguju svedeni stil mogu da ponesu sofisticirani kroj iz Zlatnog doba Holivuda. Naravno, saten je must have materijal ovih venčanica.

Nova sezona venčanja je pred vratima, te je pravi trenutak da posetite salon venčanica La Perla.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *