venčanice 2021/2022

Ria Tener venčanice prepoznatljive su kao modeli u kojima se svaka mlada oseća elegantno, prefinjeno, prijatno, ali istovremeno i ženstveno, otmeno i bajkovito na dan svog venčanja. Venčanice 2021/2022 godine Premium kolekcije Ria Tener predstavljaju upravo takvu vrstu spoja.

Dizajnerska rešenja venčanica sa potpisom brenda Ria Tener predstavljaju kombinaciju romantičnih i modernih rešenja. U njima svaka mlada, bez obzira na oblik tela, ukus i stil, može da izgleda onako kako je oduvek želela.

Venčanice Ria Tener su haljine kojima je posvećena pažnja prilikom dodavanja svakog detalja – šav, perlice ili kopče. Veoma su kvalitetne i prijatne za celodnevno nošenje, a ujedno, svaka mlada će izgledati savršeno. Za najvažniji dan u životu, birajte samo najbolje.

Ria Tener venčanice 2021/2022 – Demetra, Ideya, Melet

Raznovrsni stilovi, tkanine i dekor čine Premium kolekciju venčanice 2021/2022 godine originalnom i prepoznatljivom.

Romantične i bajkovite venčanice 2021/2022 idealne su za mlade koje žele da postignu izgled o kom će se pričati i za nekoliko godina. U kombinaciji sa udobnom obućom, frizurom i šminkom, neće biti zvanice koja neće uživati u pojavi neveste.

Delikatna i svedena venčanica Demetra sjajan je izbor za venčanje tokom kasnog leta. Model je u gornjem delu ukrašen delikatnom čipkom, kako na rukavima, tako i na trupu. Beli kaiš čini sjajan prelaz, jer se nakon njega venčanica lagano spušta i pada. Posebnom je čini i kratak šlep koji daje notu elegancije.

Ria Tener venčanica Ideya sjajan je izbor za smele mlade. Korset venčanica je ukrašena čipkom i kristalima. Model je bez rukava, ali dekorisane bretele lagano i seksepilno padaju niz nadlaktice. Haljina je veoma lagana, pa ćete se veoma prijatno osećati u njoj tokom vrelog letnjeg dana.

venčanice 2021/2022

Venčanica Melet Ria Tener je kao skrojena za mlade koje žele da izgledaju poput princeze. Model je sa tankim bretelama i naglasak je stavljen na dekolte. Ujedno, delikatni šlic na venčanici otmeno stavlja naglasak i na noge. Venčanica je idealna za letnja venčanja.

Ria Tener venčanice 2021/2022 – Bloom, Amelia, Evie

Unikatne venčanice su nešto što svaka mlada želi, a sa modelima Ria Tener, biće vam teško da se odlučite za omiljeni model.

Venčanica Bloom je kao skrojena za otmene mlade koje na dan venčanja žele da stave naglasak na eleganciju. Haljina je u potpunosti dekorisana čipkom i drugim detaljima koji čine da mlada izgleda bajkovito. Preporučuje se frizura koja prekriva vrat uz korišćenje cvetnog ukrasa za kosu. Venčanica prati liniju tela i jasno stavlja naglasak na svaki njegov deo.

Želite da stavite naglasan na dekolte, dok su leđa istovremeno otkrivena? U tom slučaju, venčanica Amelia Ria Tener je sjajan odabir za vas. Uz adekvatan nakit, svi će pamtiti vaš look dugi niz godina.

Ženstvena, nežna i prefinjena – venčanica Evie Ria Tener. Boja šampanjca ove venčanice staviće naglasak na vaš ten. Dubok dekolte i otvorena leđa u kombinaciji sa tankim bretelama i dugačkim šlepom, učiniće da izgledate nestvarno.

venčanice 2021/2022

Ria Tener venčanice su sve popularnije među mladama, jer predstavljaju predivan spoj elegancije i modernog dizajna. Ujedno, veoma su udobne, jer je u njihovoj izradi korišćena mekana čipka koja čini da se mlada u svakom trenutku oseća komforno.

Premium kolekcija venčanica Ria Tener

Premium kolekcija venčanica 2021/2022 godine Ria Tener sastoji se od brojnih različita modela, a u salonu venčanica La Perla, moguće je naručiti svaki od modela. Pored toga, naš tim vrši i prekrajanje venčanica, pa možemo da učinimo da vam svaki od modela stoji kao izrađen po meri. Ujedno, vršimo i dekorisanje venčanica i svaku haljinu možemo da prepravimo tako da bude u skladu sa vašim željama.

Posetite nas u TC Piramida, ili stupite u kontakt sa nama. Ujedno, kod nas možete da pronađete i modele drugih brendova, poput Bien Savvy, Jasmine Bridal, La Sposa i brojne druge.

Salon venčanica La Perla – čekamo vas da ostvarimo sve vaše snove.

1 Comment

    […] voljenoj osobi predstavite onako kako zaslužujete – u velikom stilu. U tom slučaju, premium kolekcija venčanica Ria Tener stvorena je baš za […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *