venčanja na otvorenom

Široko otvoren prostor, pogled koji nema kraja, zapanjujući pejzaži i fotografije koje ostavljaju bez daha… Nije teško shvatiti zašto sve veći broj parova bira da se proslava i ceremonija venčanja održe na otvorenom.

Zbog pandemije korona virusa, tokom 2020. i 2021. godine, sve veći broj parova se odlučuje za ovakva venčanja i zbog bezbednosnih mera. Potrebno je samo da odaberete sunčan dan i omiljeno mesto. Ukoliko ne možete da se odlučite za jedan prostor, posavetujte se sa organizatorom venčanja ili fotografom. Za zaljubljeni par – svako mesto može da bude magično.

Ipak, ukoliko planirate venčanje od otvorenom, trebalo bi da vodite računa o nekoliko stvari.

Venčanja na otvorenom – Detalji, detalji, detalji!

Mala venčanja zamenila su velike proslave tokom pandemije virusa korona. Takođe, sve veći broj mladenaca odlućuje se za održavanje venčanja na otvorenom, zbog prevencije širenja korona virusa. Ipak, ovakva venčanja zaista mogu da stvore nezaboravne uspomene za ceo život i da učine da se provedete kao nikada u životu.

Ukoliko ste kreativan par, venčanja na otvorenom omogućavaju vam da iskažete svu svoju kreativu. Nemojte se plašiti i suzdržavati, jer ne možete ni da pogrešite, ali ni da preterate.

Oltar. Prilikom dekoracije venčanja od otvorenom, trebalo bi posebnu pažnju da posvetite ukrašavanju oltara. Mesto na kom ćete izgovoriti sudbonosno “DA” može da izgleda kako god da ste zamislili. Preporučujemo da odaberete mesto za živopisnom pozadinom, ali tako da mlada i mladoženja budu u fokusu. Pogled na dekor ili pejzaž – na vama je da odaberete.

Horizont u pozadini je sjajan izbor bez obzira na temu venčanja koje ste odabrali. Zalazak sunca svakako će začiniti atmosferu i doprineće romantičnom izgledu. Ne zaboravite ni na prvi ples. On može da se odigra u bilo koje doba dana ili noći. Na vama je da odaberete – ples pod zvezdama ili magijom svetlosti?

venčanja na otvorenom

Dekoracija prijema. U skladu sa temom venčanja, dekorišite i prijem. Da li želite baldahine, ili potpuno otvoreno nebo? Osvetljenje je ključno, pa koju god temu da odaberete, posebnu pažnju posvetite lampicama i njihovom postavljanju. Ne zaboravite ni da možete da se igrate senkama.

Za venčanja tokom dana, ključno je cveće i ono treba da bude u fokusu. Naravno, pored krajolika i pejzaža. Ukoliko se, pak, veći deo ceremonije odvija krajem dana ili noću, ključno je osvetljenje. Venčanja na otvorenom imaju posebnu draž i uvereni smo da ćete uživati u svako doba dana ili večeri.

Venčanja na otvorenom – Fotografije za sva vremena

U skladu sa tim na kom mestu se venčanje odvija, fotografije će odgovarati prilici. Za venčanja u planinskim predelima, u fokusu bi trebalo da bude par okrenut ka impozantnom vidikovcu.

Ravničarski predeli sjajni su za fotografisanje u cvetnom polju. Igrajte se sa vetrom, uživajte u prirodi i zaboravite na goste koji vas čekaju, barem na neko vreme. Kreirate uspomene tokom slikanja koje ćete imati celog života.

Venčanje na plaži predstavlja ideal mnogim parovima. Šuškanje mora dok sa voljenom osobom pozirate ispred objektiva, nikada ne može da se zaboravi. Ipak, ukoliko ste ljubitelj vode, sjajan je izbor i venčanja na reci ili jezeru. Potrebno je samo da odaberete omiljeno mesto i da pošaljete pozivnice.

venčanja na otvorenom

Fotografije na kojima ste nasmejani pored voljene osobe uvek će biti magične.

Venčanica za venčanje na otvorenom

Prilikom odabira venčanice trebalo bi da se uverite u to da se baš u toj haljini osećate udobno i komforno. Da biste uživale u svom danu, ne smete da dozvolite da vam bilo šta remeti mir, komfor i samopouzdanje.

Venčanice laganog materijala sa mekanom čipkom predstavljaju idealan odabir. Izbegavajte previše kratke haljine, naročito ukoliko se ceremonija održava na vetrovitom prostoru. Sigurni smo da ne želite da se opterećujete time da li vetar remeti pad venčanice, zar ne?

Salon venčanica La Perla nalazi se na Novom Beogradu u TC Piramida i u ponudi imamo veliki broj različitih modela venčanica za sve prilike.

Sigurni smo da ćete kod nas pronaći inspiraciju za venčanje. Naš tim, ujedno, vrši i prepravke venčanica, kao i njihovo dekorisanje. Pomoći ćemo vam da svaku haljinu pretvorite u baš vašu haljinu iz snova.

Čekamo vas na dobro poznatoj adresi gde se ostvaruju svi snovi o idealnom venčanju. 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *