venčanja inspiracija

Kako se čuveni dan “D” sve brže približava, svaka mlada odlazi na pretraživač i u njemu ukucava “venčanja inspiracija“.

Gotovo da svaka nevesta mašta o svom venčanju još od malena, ali kada dođe taj trenutak, stvarnost je nešto drugačija. Događa se da mlade ipak ne mogu da se odluče samo za jednu temu, aranžman, pa i venčanicu. Takođe, nekad se njihovi snovi ne podudaraju sa realnosti. Ukoliko su maštale da se venčaju na plaži, a tako nešto nije izvodljivo, može da se dogodi da se ceo njihov svet sruši. Ipak, moguće je prilagoditi se svakoj situaciji, samo je potrebno naći inspiraciju za venčanje.  Venčanja inspiracija – riznica ideja za svaku nevestu.

Venčanja inspiracija – Teme za venčanje

Tema venčanja osnova je i početna tačka početka planiranja svake ceremonije. Upravo zbog toga, donošenje odluke o temi venčanja može da bude jedna od najstresnijih odluka. Postoji mnogo izbora i neophodno je razmotriti sve detalje. Da li ćete se voditi sentimentalnim vrednostima, ili omiljenom bojom? Na vama je da odlučite.

Jednom kada precizno definišete temu događaja, možete da se posvetite detaljima i da pustite mašti na volju.

Savet mlade: Imajte na umu vreme i mesto na kom se održava proslava. Stil bi trebalo da bude u skladu sa mestom na kom će se održati venčanje.

Romantično venčanje. Nežne nijanse, delikatno osvetljenje i mnogo cveća obavezni su deo svake romantične teme venčanja. Pastelne boje i viseće osvetljenje, cvetni zid i kaligrafija, sjajan su izbor.

Alternativna tema. Ukoliko ste neobičan par, onda bi takvo trebalo da bude i venčanje. Zanemarite tradiciju i personalizujte svaki deo ceremonije. Kreativni detalji treba u potpunosti da se poklapaju sa vašim afinitetima, kao i da imaju sentimentalnu vrednost.

venčanja inspiracija

Vintage venčanje. Crpite ideje iz starinskih stilova prošlih decenija? Antički dekor, detalji od rustičnog drveta i poljsko cveće upotpuniće događaj. Obavezno razmotrite iznajmljivanje oldtajmera kojim možete da dođete na prijem. Fotografije će biti božanstvene.

Boje! Ukoliko uživate u šarenilu i jarkim bojama, za vas je ceremonija ukrašena raznobojnim trakama, balonima, šarenim detaljima i cvećem jarkih nijansi.

Moderno venčanje. Savremeni parovi uživaće u dizajnu jasnih linija, geometrijskim oblicima i minimalističkom stilu. Nastojte da sve bude svedeno i ne preterujte sa bojama.

Proslava na otvorenom. Casual ceremonija u bašti ili dvorištu pun je pogodak za venčanja 2021. godine. Uživaćete u okupljanju na otvorenom uz svedene dekoracije i maštovito osvetljenje.

Boemsko venčanje. Sjajna tema ukoliko se venčavate na otvorenom prostoru. Kombinujte rustične elemente sa prirodom i uživaćete u svakom momentu.

Venčanja inspiracija – Venčanice za sve prilike

Odmah nakon donošenja odluke o temi venčanja, potrebno je pronaći inspiraciju za odabir venčanice. Kako ste se već odlučili za stil, biće vam za nijansu jednostavnije da se odlučite za venčanicu. Haljina za venčanje treba u potpunosti da odgovara, kao i da se podudara sa temom venčanja.

Bilo da želite princeza venčanicu, haljinu “A” kroja ili mini koktel model, venčanica bi trebalo da odgovara mestu i temi venčanja.

venčanja inspiracija

Čipkane venčanice idealne su za boemska venčanja, kao i venčanja na otvorenom. Ukoliko ste se odlučili za otmeno venčanje, ženstvena haljina kolekcije Ria Tener sjajan je odabir. Reč je o modelima sofisticiranog kroja koji će učiniti da izgledate elegantno i svedeno.

Par koji uživa u bojama trebalo bi da organizuje šareno venčanje, za za takav događaj ništa nije primamljivije nego venčanica u boji.

Salon venčanica na Novom Beogradu

Salon venčanica La Perla nalazi se na Novom Beogradu u TC Piramida, a u ponudi imamo veliki izbor venčanica za sve prilike. Ujedno, vršimo i prepravke venčanica, kao i prekrajanje haljina. Naš tim pomoći će vam i da od vaše omiljene haljine napravite venčanicu o kakvoj ste oduvek maštali postavljenjem delikatnih ukrasa i motiva.

Kod nas možete da pronađete i ukrase za kosu, kao i maske za venčanja. Na bezbednost ne smete da zaboravite ni u jednom trenutku! Takođe, kod nas ćete sigurno dobiti inspiraciju za venčanje.

Potrebno je samo da nas kontaktirate i zakažete termin. Salon venčanica La Perla mesto je na kom vaša bajka postaje stvarna. 

1 Comment

    […] smo da ćete kod nas pronaći inspiraciju za venčanje. Naš tim, ujedno, vrši i prepravke venčanica, kao i njihovo dekorisanje. Pomoći ćemo vam da […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *