Venčanja 2021

Sezona dugoočekivanih venčanja 2021. godine konačno je počela. Mnoga slavlja su zbog pandemije virusa korona odložena, ali sada je vreme da mladenci nastave sa planovima za venčanje tamo gde su stali.

Kao što nam je do pre jedne i po godine bilo nezamislivo da pomislimo na leto bez proslava, tako nam je sada svima teško da se vratimo u normalne tokove života i nastavimo gde smo stali. Ipak, pred nama je toplo leto, a sa njim dolaze i proslave odavno zakazanih venčanja.

Vreme je da se opustite i uživate u svom idealnom danu, ali ipak ne zaboravljajte na mere predostrožnosti i ne skidajte masku sa lica. Uživajte u svom danu sa prijateljima i najdražima, ali oprezno.

Venčanja 2021. godine – Šta treba da znate o planiranju slavlja ove godine?

Nešto tako živo, veselo i razdragano poput event industrije potpuno je zastalo tokom 2020. godine. Ipak, masovna vakcinacija i pridržavanje propisanih bezbednosnih mera dovelo je do toga da se život polako ili sigurno vraća u normalu. Venčanja su dobila “zeleno svetlo” i sada konačno pred svedocima možete da izgovorite sudbonosno “da”.

Kako su mnoga venčanja prethodne godine otkazana ili pomerena za 2021. godinu, sa dolaskom proleća i leta dogodio se i “svadbeni bum“. Potražnja za mestima za venčanje je ogromna, pa je tako i veoma teško pronaći odgovarajući ketering, bend, mesto, pa čak i venčanicu.

Mnogi parovi se sada suočavaju sa poteškoćama koje su posledica odlaganja obaveza i užitaka usled korona virusa.

Neophodno je da se pomirite sa tim da ćete morati da donosite brojne odluke u veoma kratkom periodu. Kompromis je rešenje! Istina je da ćete morati da se prilagodite ponudi i dostupnim opcijama. One vam možda neće biti omiljene i sasvim odgovarajuće. Ipak, imajte na umu jedno – konačno ćete stupiti u brak, a zar nije to najvažnije od svega?

Venčanja 2021

Ujedno, s obzirom na to da je ponuda ograničena, moguće je i da ćete se susretati sa većim troškovima. Naročito ukoliko planirate venčanje u poslednjem trenutku, možete da imate poteškoća. Takođe, trebalo bi da budete fleksibilni sa datumima. Venčanja 2021. godine odravaju se svakodnevno, a ne samo tokom vikenda kako je nekada bilo popularno.

Revidirajte i listu gostiju i imajte na umu da covid-19 i dalje postoji. Ukoliko se vaše venčanje održava u zatvorenom prostoru, proverite koji je maksimalni broj gostiju dozvoljen. Ne želite da rizikujete svoju i bezbednost svojih gostiju, zar ne?

Venčanja 2021. godine – Sve popularnije proslave na otvorenom

Mala venčanja, odnosno proslave za malim brojem gostiju, sve su češća opcija mladenaca. Baš kao i proslave na otvorenom, ovakvi događaji imaju svoje čari.

Ukoliko ste ikada zamišljali da se venčate pred najdražima i na otvorenom, bajkovito ukrašenom prostoru, venčanja 2021. godine vam to omogućavaju. Potrebno je samo da odaberete dan za koji je prognozirano sunčano vreme bez padavina i magija može da počne.

Venčanje na otvorenom možete da organizujete bilo gde. U dvorištu, u parku, u bašti omiljenog restorana… Mogućnosti su neograničene. Takođe, dekoracije za venčanja možete da prilagodite kako dnevnom, tako i večernjem slavlju. Predivna svetla, sveće i cveće, svaki ambijent mogu da učine romantičnim. Prvi ples na otvorenom pod svetlosi sveća i mesečine… Magično!

Venčanice za sve vrste proslava

Bilo da ste venčanje organizovali na otvorenom ili u zatvorenom prostoru, salon venčanica La Perla nudi vam veliki izbor različitih modela. U ponudi imamo haljine za venčanje u kojima možete da izgledate kao boho mlada, ali i elegantno, sofisticirano ili atraktivno.

Venčanja 2021

Ujedno, vršimo i prepravke venčanica. Naš tim može da vam pomogne da svoju omiljenu haljinu veoma brzo i lako pretvorite u venčanicu o kakvoj ste oduvek maštali.

Kontaktirajte sa nama ili nas posetite na dobro poznatoj adresi u TC Piramida na Novom Beogradu i odaberite venčanicu koja najviše odgovara vašem stasu i karakteru. Čim odaberete svoj omiljeni model, sezona venčanja 2021. godine može da počne.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *