Venčanice sa otkrivenim leđima

Venčanice sa otkrivenim leđima su kao stvorene za glamurozno venčanje na kom nikoga nećete ostaviti ravnodušnim! Ukoliko želite da svima zastane dah kada se pojavite – venčanice sa golim leđima su sjajan način da postignete takav efekat!

Sve buduće neveste imaju jednu istu želju – da izgledaju lepo i zavodljivo, dok istovremeno nisu napadno obučene. To možete da postignete ako izaberete venčanice sa otkrivenim leđima.

Za izgled koji će svi pamtiti godinama, pomoći ćemo vam da odaberete haljinu koja se idealno uklapa u vaš stil i pristaje obliku tela.

Venčanice sa otkrivenim leđima su veoma popularne

Venčanice sa otkrivenim leđima pojavile su se u isto vreme kada i klasične haljine krojene na ovaj način. Prvi model nosio se u prvoj polovini 20. veka, a krojači su u njima zamišljali veoma vitke dame. Nosile su ih žene širom sveta koje su želele da izgledaju otmeno i atraktivno. Svilenkasta koža i nežna čipka – veoma su privlačna kombinacija. Pokažite najbolji deo sebe i uživajte u danu koji ćete pamtiti celog života.

Ove godine dugogodišni fokus na dekolte neveste vešto je premešten na njena leđa. Sada je akcenat sa grudi prebačen na seksepilnu liniju leđa i ramena.

Venčanice sa otvorenim leđima podudaraju se sa temom venčanja koje je organizovano u boemskom i festivalskom maniru, dok je zadržalo notu otmenosti i elegancije.

Lepršave tkanine i isticanje baršunaste kože – privlačnije je nego ikada. Ženstvena vibracija i atraktivan trend učiniće da izgledate romantično i sanjivo. Venčanice koje su krojene na ovaj način najčešće su ukrašene čipkom, ali neretko i biserima koji doprinose romantičnoj atmosferi.

Venčanice sa otkrivenim leđima – Retro vibracija u modernom maniru

Detalj za pamćenje na venčanicama sa otvorenim leđima je zavodljiv element koji uspešno balansira između tradicionalne haljine i dramatičnog efekta u savremenom stilu.

Svaki od modela venčanica može da bude krojen tako da ima otkrivena leđa. Ne postoji kroj venčanice koji ne može da ima ovaj zanimljivi detalj – od venčanice u stilu princeze, preko seksi sirena modela. Čak i tradicionalna nevesta može da uživa u ovakvom dizajnu.

Venčanice sa otkrivenim leđima

Kratke venčanice sa golim leđima su, takođe, veoma popularne kako za prolećna venčanja, tako i za letnje proslave.

Venčanice sa otkrivenim leđima mogu biti sa potpuno otvorenim leđima ili poluotkrivenim leđima. Popularni su i modeli sa sa tattoo efektima od čipke, veza, kristala ili bisera u vidu ukrasnih dugmadi.

Ako je venčanica sa golim leđima vaš izbor, obratite pažnju na pravilno držanje tela, kao i na negu kože.

Da bi leđa došla u prvi plan obavezno napravite punđu ili napravite drugu frizuru kojom ćete podignuti kosu. U obzir dolaze i pletenice koje možete da pomerite sa strane.

Ukoliko želite da stavite naglasak na svoju visinu ili da doprinesete tome da izgledate više nego što jeste, venčanice sa izrezom na leđima su pun pogodak. Isti efekat možete da postignete i ako odaberete venčanice sa šlicem, ali i neki od modela venčanica za niske neveste.

Najveći izbor venčanica u Beogradu

Salon venčanica La Perla nalazi se na Novom Beogradu u TC Piramida i u svojoj ponudi imamo veliki broj različitih modela venčanica. Vršimo i prepravke venčanica, pa od vaše omiljene haljine možete brzo i lako da napravite venčanicu za pamćenje.

Venčanice sa otkrivenim leđima

Kolekcija venčanica Ria Tener obiluje ženstvenim i sofisticiranim modelima venčanica u kojima svaka mlada izgleda besprekorno i božanstveno. Venčanice su pretežno dekorisane čipkom, ali krojevi sa otvorenim leđima umnogome doprinose isticanju linije tela i ženstvenosti.

Uz odgovarajući nakit, poput visećih minđuša, izgledaćete savremeno i retro u isto vreme. Posetite nas i odaberite omiljenu haljinu koja će nadmašiti vaša očekivanja.

Ne zaboravite ni na maske za mladence koje će učiniti da budete i bezbedni na dan svog venčanja. Čekamo vas na dobro poznatoj adresi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *